![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Nu mai e valabil videoclipul?
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Microsoft Surface Parody (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
Filmuletul asta a facut furori pe tot netul, asa ca banuiesc ca majoritatea il stiti, dar il mai pun si eu..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Tipa asta se descrie astfel: "Mi-as dori ca oamenii sa vada dincolo de aparente. Detest falsele impresii si judecata dintre oameni.
Iar la scoala n-am stiut niciodata sa copiez." Cata profunzime! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
am primit linkul, dar nu m-am uitat la filmulet. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Nu pierdusem mare lucru. PS: referitor la faza cu scoala, banuiesc ca n-a depasit clasa a II-a, nu? Cum o cheama pe indifida, e de la b1? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
De la Music Channel, Alexandra Avram. Fotomodel si VJ.
Well, este binevenita cateodata si o astfel de portie de ras si satisfactie ca sinapsele noastre functioneaza. Dar trist, pentru ca vorba lui Despot ma intreb cum au angajat-o. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
:estiofftopic: Ehe, nu-i prea greu sa-ti dai seama.
|
|
|
![]()
|
|
Eu sunt foarte curioasa daca au intentionat s-o dea afara sau sanctioneze in vreun fel sau dimpotriva, le-a crescut audienta si au fost incantati. Doar pe youtube a avut sute de mii de vizualizari si banuiesc ca cel putin din curiozitate oamenii au vrut s-o vada performand si la TV.
Interviul nu a fost live, colegii ei l-au pus. Ar putea fi si asta o strategie pentru postul respectiv! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Au aparut si bancuri pe tema acestui filmulet (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Copii ati citit "Capra cu 3 iezi?" - Daaaaaaa...!!!!!!(raspunde clasa). - Tu, asta mic din prima banca, ia spune-ne cati iezi avea capra...? - Pai povestea se cheama "Capra cu 3 iezi", nu? - Da - Si acum ma intrebati "cati iezi avea capra"? - Da.. - TREI,...in p_la mea....!!!!!!!!!!! - Despot, iesi afara, sa vii cu parintii la scoala |
|
|
![]()
|
|
Enrique la Vanghelion. Dupa al doilea esec (din punct de vedere al sonorizarii) in Romania, fanele ar face bine sa-si ia gandul de la acest latin lover. E clar ca (virgula) clima noastra nu-i prieste. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 11:47 AM |
|