![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Asa, baga-i si tu cuie in talpa. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Daca fata e inscrisa pe un site de matrimoniale, nu vad ce e ciudat. Ea nu a zis ca NU e inscrisa pe vreun site de dating. Io nu-s inscrisa pe nici unul si tot imi vin ciudati pe mess (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
... Nu vreau sa va plictisesc cu mesaul meu..dar la un moment dat imi zice ca vrea o tipa puternica, de viata..sa se distreze..Din pacate nu cred ca sunt puternica, am trecut printr-o mare tragedie cu tata( ma mir ca nu am facut depresie)..si stia ca sunt doliu. Cert e ca imi mai scrie 2 mesaje..seci si nu a mai dat niciun semn de viata!!!! Am ajuns la concluzia ca e o mare mascarada, o bataie de joc..nu inteleg ce a castigat la faza asta... (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) Degeaba i-am dat nr de telefon, nu m-a sunat niciodata. Nu ma ridicam la pretentiile lui...Nu stiu ce sa mai zic..sunt ff dezamagita de oameni.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Astept parerile voastre... Multumesc mult! honney tu-ti doresti o relatie dar interesul nu-i acolo. Deci cele 2 se bat cap in cap. Tipul cauta si el ceva. In fond ce anume te-a deranjat? Ca nu te-a cautat un individ cu care nu ai mai comunicat? N-ati schimbat decat cateva mesaje deci nu era nimic aprins acolo, vreo scanteie, de flacari ce sa mai vorbim In concluzie, asta nu-i nici pe departe motiv de dezamagire. In fond n-a fost nimic. Comentariile despre Romania n-au de ce sa te mire sint foarte foarte multi care nu gandesc frumos despre ea, asta e, Romania are bunele si relele ei. Daca cineva alege sa le vada pe alea rele e o alegere personala. Puteai sa incerci sa-i schimbi parerea insa, iarasi, interesul tau nu era acolo. |
|
|
honney |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sincer...nu ma asteptam la un foc de artificii...ca de sarbatori. Am comunicat fara sa-mi zica ca s-a indragostit si nu mai poate dormi...ca se usuca de dorul meu.. Vroia sa para serios, imi spunea ca-si doreste o relatie serioasa...asa sugera...si cand colo.
Nu cred ca sunt vinovata ca-mi doream o relatie..e normal..sunt vinovata ca l-am crezut... (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Mea culpa... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
honney, e plin netul de de-astia dornici de "relatie de lunga durata" iar ei sunt insurati.
probabil ca nu i s-a parut ca ai fi genul "de distractie", de aceea nu te-a cautat cand a fost in Romania. vorba lui cleo, chiar nu a fost nimic intre voi, nu ai motiv de suferinta. uita-te in real life, sunt oameni in jurul tau, nu trebuie sa te agati de o iluzie. si incearca sa treci si peste moartea tatalui tau. e ok, e normal sa suferi dupa el, dar crezi ca lui i-ar place sa te stie asa dupa aproape un an? eu chiar cred ca ai dat intr-un pic de depresie. This post has been edited by pescarush: Mar 11 2008, 06:48 PM |
|
|
honney |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cum sa nu intri in depresie cand il vezi pe tatal tau pierind in mari chinuri? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
Cand te rogi sa mai existe si o zi de maine pentru el? (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cum? M-a durut si ma doare enorm moartea lui..nu-l voi uita niciodata. A fost un om prea bun ca sa moara in chinurile alea. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Cat despre real life, nu am un anturaj, prietenele care au mai ramas au iubiti. In afara de servici si casa nu stiu altceva. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Honney, ce o sa iti spun s-ar putea sa iti para dur. Insa trebuie sa mergi mai departe.Toti ne pierdem la un moment dat parintii, pe cei dragi inimilor noastre.
Acesta este datul universal, iar tu, ca noi toti, trebuie sa mergi mai departe. A merge mai departe nu inseamna sa uiti, ci sa inveti sa traiesti cu durerea in suflet. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
honney, eu n-am spus ca trebuie sa-l uiti pe tatal tau, sau ca nu suferi cand iti vezi parintele chinuindu-se, pe patul de moarte.
am spus doar ca e timpul sa iesi din asta, sa treci peste. viata merge inainte, pentru cei care raman in viata, oricat de dure par cuvintele. si apoi, ai de ales: ramai in starea asta de plans de mila forever sau iesi din ea, iesi in lume, iti faci prieteni, iti traiesti viata. |
|
|
![]()
|
|
Pesca, in mod sigur Honney a intrat intr-o depresie (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) ; si eu am tot senzatia asta.
Se inchide in ea si asta nu e bine deloc... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
maat, am scris in acelasi timp, acelasi lucru, doar ca tu l-ai pus in cuvinte mai frumoase. (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
probabil par o insensibila, dar daca nu iti gasesti un drum pe cares a mergi la varsta asta, cu cat inaintezi in varsta iti va fi tot mai greu. da, maat si mie-mi miroase a depresie. |
|
|
divi2007 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Honney lumea internetului te schimba mult, nu e bine pt ca socializarea online e diferita de cealalta si barbatii sunt mult mai nesimtiti daca nu vor ceva serios ( dar care ar vrea pe net ceva serios rare cazuri (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) )
eu zic sa ti iei un animal de companie sa vezi ca te schimba mult eu te inteleg daca nu era moartea tatalui tau nu te durea asa tare dar cand suntem vulnerabili orice gest urat din partea altora e de 10 ori mai dureroasa Eu zic sa iesi mai mult din casa acum e cald afara nu te mai inchide in calculator si o carte buna sau revista te fac sa uiti si deceptia e o boala cu ascunzisuri nici nu ti dai seama ca se poate agrava starea, doar vezi ca de la o luna la alta esti mult mai pesimista si fara pofta de viata, nu o lasa sa puna stapanire pe tine ca nu se meritaviata e prea scurta , invinge o ca in tine exista si o parte puternica. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:28 AM |
|