![]() |
![]() ![]() |
![]() |
honney |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ma lasa rece ca-mi stergi id-ul. Oricum se pare ca te crezi cea mai tare. Si nu e adevarat. Si apropo, eu sunt o lady..ca daca as incepe sa te jignesc nu te vad bine.
Toti au o samanta de patologic in ei. La tine nu a izbucnit inca...mocneste... Stai linistita pot trai si fara sfaturi.. |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Nu ne meriti atentia. La revedere.
Doar nu te-astepti sa iti trimitem noi un Fat-Frumos pe cal alb. Ar trebui sa consulti un psiholog, fata draga ca nu esti in ordine, din pacate.. Si nu erai ok dinainte de necazul cu tatal tau. Insa si cu sfatul asta ai sa te stergi la fund! Iar daca fetele noastre DESTEPTE SI PUTERNICE sint de alta parere, le astept deschisa sa imi spuna daca gresesc pe undeva. Poate sint eu nebuna in momentul in care consider ca scopul tau in viata este tingurirea, jelania si lamentatia - duse la extrem.Poate ca ar fi trebuit sa fim la fel ca tine, sa ne impotmolim la fiecare greutate si sa ne concentram toate resursele cu plinsul de mila. Sau poate esti un troll mic si urit care se distreaza cind citeste sfaturile primite! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
asta cu trollul e de coma (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) . mie mi se pare trist...spui ca nu vrei mila dar te straduiesti sa starnesti asta. banuiesc ca ai probleme mari inca din frageda tinerete cu emotiile, sentimentele, increderea in tine...dar nu cred ca te-ar putea scoate din letargia vietii tale altceva decat sa te apropii de oameni, sa iti faci prieteni (nu iubiti, nu cred ca ai avea deocamdata o atitudine prea sanatoasa intr-o relatie) si sa cauti in tine puterea, caldura, soarele!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th May 2025 - 08:37 AM |
|