IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

104 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > »   
Closed TopicStart new topic
> Astazi e ziua ta..., Zi frumoasa ca tine!, Topic de felicitari, partea a II-a - LA MULTI ANI !
pescarush
post Apr 28 2008, 11:33 PM
Post #131

Musafir

Di, La Multi Ani!

(IMG:http://i130.photobucket.com/albums/p248/corinka_m/flori.jpg)

Walpu are dreptate, aveam mult de pierdut daca nu erai tu cu sufletul tau mare. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa ai parte numai de impliniri si fericire alaturi de cei dragi.
Go to the top of the page

+Quote Post
Diana.
post Apr 28 2008, 11:35 PM
Post #132

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Bre, m-ati facut sa bocesc... bleaga`s! Va pup si va multumesc tuturor...
Na, nici nu stiu ce sa zic ca nu mi-am pregatit discurs... (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
fantasy
post Apr 28 2008, 11:39 PM
Post #133

Doar eu..

Group: Membru de Onoare
From: Peste tot..
Member No.: 120

MULTI ANI TRAIASCAA, MULTI ANI TRAIASCAAA LA MULTI ANI!

Draga mea nu trebuie sa pregatesti nici un discurs, noi stim ca ne iubesti oricum..(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .Te pup si iti doresc tot binele din lume, sanatate si putere de munca! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)

+Quote Post
Cindy
post Apr 28 2008, 11:43 PM
Post #134

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

Sunt intru totul asentiment cu Walpu. Nici nu mai pot sa stau sa caut imagini pt ca trebuie sa iti urez un uber sincer La multi ani!!!! si sa iti multumesc pentru tot ce ai facut in acest timp, ca te-ai implicat permanent si cu pasiune cat de mult ai putut, ca ai reusit sa pui bazele unei adevarate comunitati, ca ai fost constant alaturi de noi, loiala, energica si cu mana de fier cand a fost cazul..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Sa nu te schimbi niciodata!!!
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate, fericire, noroc si succese pe toate planurile!!

Si crede-ma, nu sunt vorbe goale sau gratuite!! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 28 2008, 11:44 PM

+Quote Post
Diana.
post Apr 28 2008, 11:48 PM
Post #135

Fondator eLady.ro

Group: Administrator
Member No.: 5

Pentru voi, sufletele mele dragi... show must go on. Tiris,-grapis, nu conteaza... Pentru voi si cu voi. Si nu e meritul meu: e al vostru; si sa nu le uitam pe fetele de la moderare, ca fara ele (TOATE cite au fost de-a lungului timpului!) ar fi fost mult mai greu, daca nu chiar imposibil!
<object width="425" height="355"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/4ADh8Fs3YdU&hl=en"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/4ADh8Fs3YdU&hl=en" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="355"></embed></object>

+Quote Post
lxn
post Apr 28 2008, 11:54 PM
Post #136

Musafir

Sweet si Walpu, eu am avut timp sa caut poze pentru ca am pregatit de la 12 fara 5 mesajul, sa fiu sigura ca nu gresesc textul sau ceva... Desi sunt mai noua decat voi, am prins mare drag de Diana si de voi toate si de forumul asta si nu-i zi sa nu intru pe el, oricat de ocupata as fi...

Di, (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa-ti dea Doamne-Doamne zile frumoase si senine, asa cum iti e sufletul!

+Quote Post
3A
post Apr 29 2008, 12:17 AM
Post #137

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Draga Di, LA multi ani!! cu sanatate si bucurii!

Desi sunt noua in comunitate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) mi v-ati lipit ca timbrul de scrisoare!

Felicitari pentru tot ce ai realizat (si moderatoarelor, cum adaugi tu mereu). Stiu cat e de greu, nu numai "startul" dar si mentinutul unei asemenea comunitati faine!

(IMG:http://i256.photobucket.com/albums/hh187/aaa2002/flori_290165838_std.jpg)

(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
Cleo
post Apr 29 2008, 12:41 AM
Post #138

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

Di, ma gandesc de cateva minute bune ce sa-ti spun pe langa: la multi ani, sa fii sanatoasa si fericita pana la adanci batraneti (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
si dupa ce-am cautat pe net un buchet de flori care sa transmita ce am in minte mi-am spus ca mai bine iti pun pozica unei flori rare cu care te aseman.

Bunatate ca aceea pe care o radiezi tu e rara si indiferent cat de tare te 'ratzoiesti' la cineva, n-o poti ascunde (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

dupa cum vezi, cu toate hopurile, s-a ajuns la un vis vazut cu ochii si uite cate fete imprastiate pe tot globul se regasesc cu placere zi de zi aici, la tine in casa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

te pup cu drag si-ti doresc sa nu te schimbi niciodata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

(IMG:http://i33.photobucket.com/albums/d90/h_2004/difloare-de-colt.jpg)

+Quote Post
Cindy
post Apr 29 2008, 01:15 AM
Post #139

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(3A @ Apr 29 2008, 01:17 AM) *
Desi sunt noua in comunitate (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) mi v-ati lipit ca timbrul de scrisoare!

Si tu noua, 3A!! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

This post has been edited by sweet_girl: Apr 29 2008, 01:16 AM

+Quote Post
3A
post Apr 29 2008, 01:33 AM
Post #140

Incurabil

From: Toronto
Member No.: 3,077

Sweet (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post

104 Pages V  « < 12 13 14 15 16 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 10th May 2025 - 02:43 PM