![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
LA MULTI AAAAAANIIII!!
Sa ai parte de tot ce e mai bun si mai frumos pe lume impreuna cu sotul tau evident (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Claudia, la multi ani si toate urarile de bine si de la mine (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
La multi ani, Clau!!! Sa fii sanatoasa, iubita si fericita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, Clau, numai bine!
(IMG:http://homepage.hamburg.de/ullis-schreibselseite/IMG_4005%20colo_marienkaefer.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Di incep cu tine si imi cer scuze ca sunt ultima care iti ureaza LA MULTI ANI! ...dar nah sper s ama ierti.Stii tu cum sunt eu aeriana. :)Te pupacesc tare tare.
Clau si tu esti una din fetele dragi mie si tie LA MULTI ANI! si te pupic... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
roxanica10 |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ari, eu i-am urat lui Di in avans (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .
Clau, sa-ti dea Dzeu multa sanatate si fericire si-o nunta de neuitat. Vezi ca ma infiintez la biserica ca vrei, ca nu vrei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...si cred ca mai strang ceva doritoare de pe Elady. La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La multi ani Electro!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multa sanatate si impliniri! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 172 Joined: 21-October 07 From: Alba Iulia Member No.: 2,462 ![]() |
LA MULTI ANI, Claudia (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) !
Multa fericire si un camin fericit...ca am inteles ca si evenimentul acesta se apropie! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 11th May 2025 - 02:03 AM |
|