IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

104 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > »   
Closed TopicStart new topic
> Astazi e ziua ta..., Zi frumoasa ca tine!, Topic de felicitari, partea a II-a - LA MULTI ANI !
lxn
post May 8 2008, 08:06 PM
Post #181

Musafir

La multi ani, Claule, cu multa sanatate si fericire! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
walpurgik
post May 8 2008, 10:15 PM
Post #182

Musafir

La multi ani, Clau! (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)

+Quote Post
angeldust
post May 8 2008, 10:30 PM
Post #183

Musafir

La multi aaaaaaaaaaaaaaani!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Muaaahhhh!

+Quote Post
Cindy
post May 8 2008, 11:02 PM
Post #184

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

La multi ani, Clau!!! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Sa ai parte de muulta fericire si dragoste in noul camin!! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)

(IMG:http://images.inmagine.com/img/foodcollection/fdc_single7/fdc925410.jpg)

+Quote Post
claudia_electra
post May 12 2008, 11:22 PM
Post #185

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Tara Minunilor
Member No.: 80

Taman acu' m-am retras tiptil de pe forum, sa ma iertaaati (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) . Ne-am mutat dintr-o tara in alta weekendul asta, saptamana trecuta am inceput noul job, asa ca nu am mai vazut net, televizor, civilizatie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) .

Va multumesc mult de tot tuturor pentru urari si va doresc si voua cel putin cate ganduri bune ati avut voi pentru mine, nici nu visam ca ma stie atata lume pe forum (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) .

M-ati nimerit si cu dulciurile (Cleo), si cu gargarita (Kalua), si mai ales cu florile (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) .Va pup cu drag pe toate, cred ca e al 3lea an de cand primesc urari aici (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) !

QUOTE(roxanica10 @ May 8 2008, 11:01 AM) *
Ari, eu i-am urat lui Di in avans (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) .

Clau, sa-ti dea Dzeu multa sanatate si fericire si-o nunta de neuitat. Vezi ca ma infiintez la biserica ca vrei, ca nu vrei (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ...si cred ca mai strang ceva doritoare de pe Elady. La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)

M-as bucura enorm sa va vaaad (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) !!

+Quote Post
Cindy
post May 13 2008, 12:09 AM
Post #186

V.I.P.

Group: Administratori
From: the Moon
Member No.: 180

QUOTE(claudia_electra @ May 13 2008, 12:22 AM) *
M-ati nimerit si cu dulciurile (Cleo), si cu gargarita (Kalua), si mai ales cu florile (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) .Va pup cu drag pe toate, cred ca e al 3lea an de cand primesc urari aici (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) !

Clau, si cum tortul meu fenomenal cum ramane?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

+Quote Post
ioannaraluka
post May 13 2008, 07:28 PM
Post #187

Incurabil

From: D Street
Member No.: 96

(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) si de la mine, ca de obicei, cu intarziere ...am cam ramas in urma cu aniversarile

+Quote Post
claudia_electra
post May 14 2008, 03:51 PM
Post #188

Membru de Onoare

From: Tara Minunilor
Member No.: 80

QUOTE(sweet_girl @ May 13 2008, 12:09 AM) *
Clau, si cum tortul meu fenomenal cum ramane?! (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)

ramane?? l-am mancat demult (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) !!

+Quote Post
kalua
post May 18 2008, 01:53 PM
Post #189

Musafir

Cleo scumpa, tot binele din lume sa se reverse asupra tie si familiei tale! La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://www.geps-rp-saar.de/images/geddesbild.jpg)

+Quote Post
Fanny
post May 18 2008, 01:58 PM
Post #190

Moderator Global

From: Bucuresti
Member No.: 1,055

E ziua Cleolicii?

Toate urarile de bine si din partea mea. Bucatele sa-ti iasa tot mai gustoase si iubirea familiei si a prietenilor sa te inconjure mereu!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/happy-birthday-flowers-basket.jpg)

+Quote Post

104 Pages V  « < 17 18 19 20 21 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st July 2025 - 07:39 PM