![]() |
![]() ![]() |
![]() |
contraste |
![]()
|
Musafir ![]() |
La mulţi ani fericiţi tuturor sărbătoriţilor zilei de astăzi: celor ce īşi īmplinesc anii cāt şi celor care īşi sărbătoresc ziua numelui.
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Urari de fericire maxima si din partea mea tuturor sarbatoritilor de azi. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Incurabil Posts: 1,263 Joined: 7-December 05 From: Timisoara Member No.: 15 ![]() |
Multumesc pentru urari fetelor si multumesc si pentru toata caldura sufleteasca pe care am gasit-o aici.
Eu tare mi-as dori sa va cunosc la un moment dat in viata reala pe unele dintre voi. Cleo da-mi voie sa te imbratisez cu drag si aici si sa iti urez LA MULTI ANI cu intarieze. Si LA MULTI ANI! Elenelor si tutror celor care isi sarbatoresc azi ziua. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Ariana, sa fi fericita si iubita!
(IMG:http://moka.t2i.info/albums/free/Animals_Wildlife/insects/Butterflys/multi-colored-butterfly-on-flowers-002/normal_DSCF0075.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
LA MULTI ANI ARIAAAANAAA!!!
SA AI PARTE DE TOT DE ITI DORESTI, SI DE SANATATEA SI ENERGIA NECESARA CA SA FACI TOT CE TI-AI PROPUS!!:KISS: si multumesc (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) LA MULTI ANI si tuturor celor care-si serbeaza ziua de nume azi!! Sa traim cat numele!!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by albinuza: May 21 2008, 07:40 AM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
La multi ani Ariana, sa ramai mereu acelasi suflet tanar !
Cu drag, pentru tine: (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/BirthdayFlowers2.jpg) La multi ani, Albi si distractie maxima le doresc astazi tuturor Elenelor si Constantelor . (IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/birthdayflowers.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La multi ani tuturor sarbatoritilor zilei! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Inclusiv mamei mele si soacrei mele.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
La multi ani si sa traiti cu numele, sarbatoritelor! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
La multi ani, Cleo!!! Te pup de 3 ori sa ma ierti pentru intarziere (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
La multi ani, Ariana! Sa fii fericita, sanatoasa si iubita! Albi, sa fii fericita si santoasa multi multi ani! Pentru toate sarbatoritele un pup mare! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani Ari, sa fii iubita si implinita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
La multi ani si pentru tine Albi si pentru toate sarbatoritele de astazi. (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th May 2025 - 03:59 AM |
|