![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
La multi ani Poke, iti urez sa ai parte de tot ce frumos in viata! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
rozy |
![]()
|
Musafir ![]() |
happy birth day!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani draga mea! Sa fii fericita si-mplinita! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Sunt convinsa ca vei avea o zi pe cinste, alaturi de cei dragi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, philia! Iti doresc sanatate, sa fii iubita, sa ti se implineasca visul de-a deveni un jurnalist de renume (MONDIAL!) si sa ai parte numai de reusite in viata.
Te pup cu drag!!!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, Philia!!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Multumesc fetelor!
Am avut o zi grozava cu ai mei! Va doresc tuturor tot ce mi-ati urat voi mie inzecit! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Phili, imi cer scuze pentru intarziere...
Iti doresc La multi ani!! Sa fii fericita si iubita, sa-ti implinesti visele! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
3A, iti multumesc frumos! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Poke, la multi ani si de la mine (scuze pentru intarziere).
Sa ramai mereu asa dulce si frumoasa, sa fi sanatoasa si sa ai puterea de a lua mereu cele mai bune decizii. Iti ofer cu drag o floricica virtuala din gradina mamei mele (IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/DSC00629.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Teo, nu iti cere scuze ca nu ai pentru ce!
Iti multumesc din suflet pentru urari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd July 2025 - 10:42 PM |
|