![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani, Dr_wise! Sa ramai la fel de tonica si optimista mult timp de acum incolo!! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Fiind la inceputul zodiei, bag seama ca ai si niste influente de geaman, nu-i asa? This post has been edited by sweet_girl: Jun 22 2008, 04:34 PM |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
La multi ani, draga mea montignaca! Iti doresc tot ce iti doresti si tu, plus un pahar de vin fain si un picut de amore puro (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Draga Carmen, iti urez La multi ani, multa sanatate, si viata palpitanta, oriunde vei merge! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, sa ne traiesti si sa-nflorest in continuare! Sa iei decizii intelepte, sa ai bani sa tragi ture de shopping cum si cate vrei tu, sa fii iubita si sa te poti bucura de viata asa cum stii tu!
(IMG:http://www.die-weingalerie.com/out/oxbaseshop/html/0/dyn_images/1/540608_2006_mezzogiorno_lmini_p1.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Kalua, m-ai nimerit! Prietenele mele imi spun "Banii sunt facuti sa circule!" Asa m-au poreclit din studentie!
Multumesc mult de tot, frumoaselor si sexoaselor! Va jur, daca ma simt asa de bine in pielea mea acum, e si datorita doamnelor si domnisoarelor de pe forumul acesta binecuvantat! Imi cer scuze c-am intrat asa de tarziu; de azi dimineata de la 6:15 stau in picioare, da' nu-mi pare rau. De abia acum am venit de la o plimbare pe cinste in Mamaia. Am petrecut un weekend de vis! Va pup pe toate cu drag! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) PS: astazi, ca niciodata, imi pica drag vinul alb....mneeee, da' tot rosu-i mai plin de flavonoide! |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
am ajuns si eu la spartul petrecerii. mai e vreo prajitura disponibila? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
doftoreaso, la multi ani si sa ti se indeplineasca toate dorintele. stii tu mai bine care sunt alea asa ca nu ma apuc sa insir (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, Doamne ajuta!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Hop si eu la urma, de acasa am probleme cu postarea...
Multi ani traiascaaaa, muuulti ani traiascaaaa, Laaaa muuulti aaaani! Doc, si la mine o o prajiturica si un suculet, por favor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ptiuu, ce am ratat! DR Wise, la multi ani din toata inima si numai impliniri iti doresc! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
LA MULTI ANI DOAMNA DOCTOR (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
Iti doresc tot ce ti-au dorit si fetele, si mai presus de toate, tot ce-ti doresti tu!!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 07:55 PM |
|