![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
La multi ani, Rox! Multa sanatate si tie si bebelului! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vai fetelor multumesc din suflet (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) . M-ati emotionat cu pozele cu bebei. Sunteti niste scumpe, ca de obicei.
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (nu-mi ajung pupicii pentru toate). |
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Roxi. la multi ani!
Sa ramai la fel de luminoasa si sufletul tau sa fie mereu la fel de frumos. Anul acesta e un pic mai special si iti doresc sa te bucuri din plin de el. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:http://www.revistaioana.ro/mediaLibrary/images/2007-08-01/thumb300_107-prajitura-cu-zmeura.jpg) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
La multi ani, Roxanici ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Multa sanatate tie si bebelului, sa te bucuri de el toata viata. Nu pot sa pun poze cu ceva bun (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , nu-mi merge photobucket-ul, poate mai tarziu... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
La multi ani sarbatoritei de azi si anume Roxanicai cu toate gandurile bune de la mine : multa sanatate, sarcina usoara, si sa te distrezi pe cinste ! pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
Roxi, te pup si La Multi Ani! Sarcina usoara, bebe sanatos, frumos si cuminte si tot ce este mai bun!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si eu, si eu!!!!!
Roxy, ti-am promis ca astazi te iau prin invaluire, de prin toate directiile!!! La multi ani inca o data! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Fie ca ziua aceasta sa fie inceputul celei mai frumoase decade din viata ta, de pana acum! Plina de impliniri!!! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Saru'mana gagici. Pentru tratare, treceti pe la bar, desi tortul ala al meu de la dna Mimi o sa-l vedeti abia diseara.
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani, Roxi (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) , sanatate tie si bebelusului si all wishes become true. Sa-ti faci de cap azi.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:06 PM |
|