![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Vai, ce de aniversari aici pe forum azi! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Multumesc pentru urari si la multi ani celorlalte fete! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) La multi ani si mamei tale, Fanny! Revin mai pe seara sa fac cinste, ca acum m-au cadorisit ai mei cu un aer conditionat si trebuie sa fug sa-l cumpar! (IMG:style_emoticons/default/valea.gif) PS: o, da, si sa dea Domnul sa ne rezolvam probleme locative! (IMG:style_emoticons/default/pls.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
La multi ani, fetelor ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
(IMG:http://i165.photobucket.com/albums/u49/loveisfree_31/cake392.jpg) |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani Sweet si Mititik (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Sa fiti fericite si iubite! La multi ani si mamei tale Fanny! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
cred ca e un record cu atatea fete nascute in aceeasi zi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
la multi ani sweet si mititik! sa fiti fericite! la multi mamei tale Fanny cu sanatate si bucurii! |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani fetelor (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
La multi ani cu sanatate,
Sa va dea Domnul tot ce doriti! Zile senine si fericire La multi ani sa traiti! Va fie viata foarte senina Si in lumina sa dainuiti Intru credinta si fericire La multi ani sa traiti! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif) (IMG:style_emoticons/default/partytime.gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Cu intarziere...
La multi ani fetelor, Mititik si Sweet!! Sanatate, bucurii si rezolvarea "spatiului locativ: (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) La Multi ani si mamei tale, Fanny! Sa fie sanatoasa si voioasa, si cu inima tanara! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
Multumesc. Sunteti foarte dragute! (IMG:style_emoticons/default/thanks.gif)
La multi ani Iulianelor, Ilincilor, tuturor care isi sarbatoresc azi onomastica. (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani si mamei tale, Fanny! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Cate sarbatorite in aceeasi zi..si eu care credeam ca sunt unica. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Asa am reusit sa ma pierd in multime si sa nu mai primesc felicitari personalizate! glumesc, normal..(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 703 Joined: 7-December 05 Member No.: 4 ![]() |
Multumesc tuturor pentru urari! Sunteti niste dragute! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Aseara am ajuns foarte tarziu acasa, asa ca vin azi cu bunatati pentru voi! (IMG:http://i46.photobucket.com/albums/f115/io_mititik/champagne.jpg) (IMG:http://i46.photobucket.com/albums/f115/io_mititik/u-57b511.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 12:53 AM |
|