![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
Diana e si Maria. LA MULTI ANI, Di!!!! Sa fii iubita si fericita!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani Mariilor! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
(IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Pup si urez si eu "la multi ani~" Mariilor - si mutumesc frumos pentru urari!
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani Mariilor! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,059 Joined: 10-December 05 From: Tara Minunilor Member No.: 80 ![]() |
O ce norocoase cu atatea zile! Sa fiti iubite si fericite (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) !
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa traiasca toate Mariutele de la Maria Tanase citire! (IMG:style_emoticons/default/lmani.gif)
Si-am zis verde salcioara Marie si Marioara Marie si Marioara Ia un par de ma omoara Parul sa fie de plop Sa nu ma omori de tot (mai) Marie si Marioara Ia un par de ma omoara Ca de trei zile zac in boala si nu-mi zice nimeni "scoala" De trei zile zac in boala si nu-mi zice nimeni "scoala" Dar de-i zice dumneata M-ar mai trage inima Dar de-i zice dumneata M-ar mai trage inima (mai) Si-am zis verde salcioara Marie si Marioara Ia un par de ma omoara Ia un par de ma omoara Parul sa fie de plop Sa nu ma omori de tot (mai) Marie si Marioara Ia un par de ma omoara |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
La multi ani fetele!Sa fiti sanatoase si frumoase!
Pup. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
La multi ani si din partea mea tuturor MARIILOR de pe forum, sa fie sanatoase si frumoase! pupici (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,877 Joined: 9-December 05 From: Here and There Member No.: 70 ![]() |
La multi ani pentru Maat si de la mine!
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Maltamim frumos, maltamim empty si megut!
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 04:07 PM |
|