![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Angel, la spartul targului iti urez si eu la multi ani fericiti! Sa ai o viata asa cum ti-o doresti, sa ai parte de dragoste si de noroc.
Nu stiu ce-ai impartit pe-aici la fete, dar mai ai un pic si pentru mine? Si cadoul meu virtual (IMG:http://i287.photobucket.com/albums/ll150/teocris7/flori/DSC01079.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
LA MULTI ANI si de la mine Angel! Eu din cauza de incompetenta nu am reusit inca sa rezolv cu netul. Si nu din cauza incompetenti mele, asa ca scuze pt intarziere si iti doresc tot binele din lume si tot ce iti doresti!!
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
La multi ani, Walpu! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
make-up artist ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 5,601 Joined: 11-December 06 From: Otopeni Member No.: 819 ![]() |
La multi ani, sa fii fericita, iubita, implinita si tot ce-ti mai doresti tu! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
Lexie |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, Walpu!!! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) Sper sa ai un an muuult mai bun decat cel care tocmai a trecut, iar acesta sa-ti aduca implinire, bucurii, sanatate si liniste sufleteasca!
(IMG:http://www.grandforksflorist.com/Be%20Happy%20Bouquet.jpg) (IMG:http://www.somethingsweetpastry.com/images/cakefireworks.jpg) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
La multi ani ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Multe lucruri bune sa ti se-ntample in anul care tocmai incepe ! |
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
Walpu,
Multi ani fericiti doar din pietre pretioase sa ti se-nsire in siragul vietii si ochii sa-ti ramana mereu la fel de frumosi si avizi de viata! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
ia uite ce de petreceri la Temesvar
walpu (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) sa fii fericita si sa-ti devina visele frumoase, realitate (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc mult. E tarziu si ochii imi cad deja pe tastatura. M aocup maine de prajiturele virtuale. Ati fost mereu aici sa ma incurajati cand am avut nevoie si de aceea va multumesc repetat si insutit.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th July 2025 - 01:23 AM |
|