![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
walpu, iubita, la multi ani, dragoste, intelegere si succese pe masura ta!
(IMG:http://communityneu.klz.apa.net/static/sites/pvoedlbg/media/geburtstag.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani Walpu(IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) , sa-ti ti se implineasca visele. Sa-ti gasesti jobul care sa ti se potriveasca cel mai bine.
Mult rasfat azi si sa-ti faci de cap. (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif) This post has been edited by Master of Norules: Oct 17 2008, 08:59 AM |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc din suflet!
Azi e o zi ploiasa in Timisoara, cred ca singura zi urata ca vreme din ultimii 10 ani, dar vorba unui din asta micu' de-ai mei, daca nu esti fericita azi macar prefa-te ca n-am chef sa te vad cu botici. Cei mici planuiesc ceva ca ultima oara cand i-am vazut se tot amenintau ca daca-i spui la teacher... (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 159 Joined: 8-June 07 Member No.: 1,761 ![]() |
La multi ani Walpu!!!!! Multa fericire si sanatate!!! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 8,980 Joined: 12-January 06 From: Six feet from the edge Member No.: 146 ![]() |
Ce frumos, Walpu! Oare ce iti pregatesc copiii? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Doar eu.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,133 Joined: 19-December 05 From: Peste tot.. Member No.: 120 ![]() |
La multi ani, fericire si multa sanatate Walpu!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
La multi ani, Walpu! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Multi Ani walpu! sa ti se implineasca toate dorintele! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
Faci party? (IMG:style_emoticons/default/cake.gif) (IMG:style_emoticons/default/band.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
(IMG:http://i27.photobucket.com/albums/c168/ioannaraluka/birthday-cake-2007.jpg)
Another chocolate cake just for you! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multi ani fericiti si multe bucurii! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc. Acum am intrat in casa.
Cei mici mi-au interzis sa intru in clasa pana la ora pentru ca mi-au impodobit sala cu flori din baloane confetti si lumanarele, plus o cupa cu tort in mijlocul catedrei. S-au scuzat la fiecare ora ca ei trebuie sa-mi faca surpriza sa nu-i asculte si sa-i lase sa decoreze, smecherii. Mi-au cantat happy birthday de 2 ori, hip-hip-horay de 27 de ori (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si au venit pe rand cu ce mi-au pregatit: poezii proprii, flori, ciocolata si alte cele. Au fost incantatori. Of, de n-ar fi ei, n-as mai sta nici 2 minute pe ganduri cu cealalata catedra. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th July 2025 - 04:52 PM |
|