![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Multi Ani Scorpirescu vesel!!! (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/dog.gif)
Sa fii fericita si iubita si sa ramai aceeasi oaza de veselie pentru cei din jurul tau. (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Da Scorpirel al nostru nu prea vrea sa faca prezenta azi! Ori e deprimata de ieri, ori sarbatoreste salbatic pe undeva...Sper a 2-a varianta! (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) si de la mine!
This post has been edited by ioannaraluka: Nov 18 2008, 06:38 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Scorpi, sa-ti fie ochii luminosi, sa-ti gasesti printul cat mai repede, sa ai bani, sanatate si cat mai multe prilejuri de veselie!
(IMG:http://www.versand-praesentkorb.de/images/dallmayer-geschenkkorb.jpg) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif)
|
|
|
bulina |
![]()
|
Musafir ![]() |
scorpireasco sa traiesti de-acu incolo cel mai bine de ti-a fost dat sa vezi pana acu, dar si cel mai rau de o sa mai vezi in anii de vin dupa...
Hai ca-i simplu daca mai citesti odata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) (IMG:http://i10.photobucket.com/albums/a116/kelkelrenee/HappyBirthdayDog.jpg) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vaaaaaai!!!! 2 pagini de catai cei mai frumosi din lume (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Va multumesc din suflet!!! Eu abia am ajuns de la munci. Bine, am si stat la pizze si povesti cu colegii. De beut mai putin ca eram cu masinile. Apoi povestesc intr-una la telefon ca majoritatea prietenilor mi-s in alte parti. Anyway, urarile si pozele voastre m-au dat pe spate. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Am vazut acolo un gagiu misto cu catalusul frumosu. La scorpionul ala de ciocolata deja eram cu limbile pe podea. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Cadoul "din greseala" a lui Lexie e in ton cu cadoul meu de anul trecut de la colegii de servici (respectiv vibratorul meu negru (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Si cele mai frumoase flori si torturi din lume. Da, Chinte, in sfarsit mi-au dat astia si mie buletin (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Am reusit si m-am inaltat sa ajung pana la ghiseu. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) scorpirescu fericit (IMG:style_emoticons/default/dog.gif) |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani si de la mine zano! Sa ai un an plin de tot ce iti doresti tu, sa fii un scorpirescu mare si implinit!
Acu vad ca am mai ratat si ziua altor fete care mi-s tare dragi, io tot timpu mi-s ca nuca in perete cu zilele de nastere, apoi nu-i bai, sper sa le prin tot pe aici si la anu (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
La Multi ani Bebe_Maria (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif)
Sa fii fericita si iubita! Si sa-ti gasesti locul si linsitea sufleteasca! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La multi ani! Sa fii inconjurata de iubire toata viata!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/Photo-02.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 12:50 AM |
|