![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,856 Joined: 15-March 06 From: craiova Member No.: 269 ![]() |
Fetelor va multumesc din suflet pentru urati, flori si torturi (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) , m-as infige in toate. Imi pare rau ca nu am putut sa va raspund mai repede, am intrat de dimineata si am vazut cateva mesaje de la voi dar a trebuit sa plec repede la seriviciu.
Am fost putin bosumflata pt ca-s departe de ai mei si nu mi-a facut nimeni tort (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) dar mi-a facut iubitul surpriza si m-a asteptat cu flori si tort de cioco (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Tot binele vi-l doresc si eu (IMG:style_emoticons/default/kissing24.gif) |
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La multi ani Ice!! (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 683 Joined: 14-October 08 From: Nice Member No.: 5,113 ![]() |
La Multi Ani Ice_qween!multa sanatate si succese in tot ceea ce iti propui!
(IMG:http://www.italiq-expos.com/news/images/deco-chocolat-fleurs.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani Ice_qween ce iti doresti sa ti se implineasca.
Ati terminat cu casa? |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani Ice_gween! Multa fericire!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, Ice_gween! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani eladies! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Un Mos Nicolae darnic si aducator de bucurii! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani tuturor care isi serbeaza onomastica si un Mos Nicolae cu ghetute pline. (IMG:style_emoticons/default/mos1.gif)
|
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mai dragutelor, sper sa nu ma fi lasat memoria, dar pentru mine 14 decembrie e zi importanta. Azi aniverseaza niste anisori draga noastra Kalua, care mi-i draga din tot sufletul si vreau s-o intalnesc la anu' si 'face to face'. Sper sa nu va fi agasat cu infuzia de 'draga', dar asa imi exprim eu simpatia si aprecierea pentru un om minunat, de la care am si am avut numai de invatat. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
La multi ani si-un tort pentru tine! (exclude si tu scrisul de sus, ca nu m-am priceput sa-l sterg (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ) (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:http://i143.photobucket.com/albums/r158/roxanica10/Torturi%20dna%20Mimi/jvsgjt07898.jpg) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 26th July 2025 - 01:07 PM |
|