![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani Kalua! Sa ramai tanara, voioasa si sexy. (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani, Kalua! Esti un exemplu pentru multe dintre noi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Niste bunatati din partea mea, asa cum ne delectezi tu regulat.. (IMG:http://images.inmagine.com/400nwm/sofood/sofs003/sofs003746.jpg) (IMG:http://images.inmagine.com/400nwm/sofood/sofs004/sofs004164.jpg) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua draga, iti doresc La multi ani fericiti, sa fii inconjurata toata viata de prieteni adevarati, sa fii iubita si sa ai parte numai de clipe frumoase alaturi de cei dragi.
Si imi doresc ceva...desi e ziua ta...sa ne intalnim si sa petrecem clipe frumoase impreuna, ca si cum ne-am cunoaste de-o viata. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani! Nu-mi vine sa cred cum imbatranim aici impreuna pe forum! Trec anii ca o parere, insa draga kalua, tu gasesti mereu resurse sa te reinventezi si sa oferi informatii, sfaturi, imagini spre deliciul tuturor. Multumesc ca ne esti alaturi! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Na c-ati reusit sa ma emotionati! (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Va multumesc din inima pentru felicitari! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (de baut dau la bar (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) ) Sper sa am parte si de-acum incolo de voi pentru ca sunteti niste minunate! Si-mi doresc si eu sa intalnesc cat mai multe dintre voi si-n real life! |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani, kalua ! Sa iti pastrazi mereu prospetimea pe care ai dovedit-o de cand te citesc!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
strumfita |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani !!! Kalua !!!
Multumim pentru tot ce scri si ne arati aici pe forum. Esti un exemplu de urmat din toate punctele de vedere. |
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani ! Toate visele sa ti devina realitate si sa nu te schimbi niciodata.
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
aoleu ce am ratat: tort si prajituri de la Kalua (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)
La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 25th July 2025 - 06:56 PM |
|