![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani Fluturas! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
La multi ani Fluturas, sa ai vint bun si plimbari minunate!
|
|
|
![]()
|
|
Mamuca crocodililor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 945 Joined: 4-May 07 From: Din floare in floare :) Member No.: 1,584 ![]() |
Multumesc, fetelor! Multa sanatate si voua!
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
vin si eu cu intarziere sa va urez sanatate, virtute si noroc cu tirul pentru sarbatorite. la multi ani (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Si io cu intirziere va urez "La multi ani!" (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
walpurgik |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
LostWhispers |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani !
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La multi ani Ioanelor. Avem noi cateva pe-aici, stiu sigur! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,334 Joined: 13-December 05 From: D Street Member No.: 96 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumiri de urari!
La Multi Ani si fetelor, ca de obicei vin si eu cu reactie intarziata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
La multi ani fetelor, cu intarziere!
La multi ani Stoinici, si Danati!Un an nou plin de impliniri! Pup. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 09:38 AM |
|