![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,669 Joined: 8-February 08 From: buricul pamantului Member No.: 3,252 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Kary, vezi ca ai incurcat Roxanele (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
ma si speriasem pentru ca stiam ca Roxanica noastra e rac. |
|
|
Jo |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu cred chinte (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Kary se referea la Roxana editorialista, care intr-adevar, nu posteaza atat de mult pe forum si a carei zi este astazi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
La multi ani si din partea mea. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
La multi ani si din partea mea!
|
|
|
kary_pink |
![]()
|
Musafir ![]() |
La Multi Ani Meg (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa fii fericita si sa ai parte de tot ce iti doresti!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,163 Joined: 15-February 07 From: Constanta Member No.: 1,203 ![]() |
La multi ani, Meg! (IMG:style_emoticons/default/flowers.gif)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani Megutule nu te-am mai vazut de mult timp pe aici, eu iti simt lipsa. Sa fii fericita si iubita si sa ti se implineasca dorintele cele mai arzatoare. (IMG:style_emoticons/default/pupaceala.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Moderator Global ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,946 Joined: 17-January 07 From: Bucuresti Member No.: 1,055 ![]() |
La multi ani, Altheea. Sa ai o familie frumoasa si binecuvantata!
(IMG:http://i161.photobucket.com/albums/t207/fanny_dinu/buchet-2.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 3,295 Joined: 1-July 07 From: Flower power Member No.: 1,880 ![]() |
La multi ani Atheea ce iti doresti sa ti se implineasca. Sa-ti faci de cap azi:wbounce: desi e luni macar o incepi de luni si o tii asa toata saptamana. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
This post has been edited by Master of Norules: Feb 23 2009, 09:34 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Althea, la multi ani cu sanatate, bucurii si impliniri!
(IMG:http://i283.photobucket.com/albums/kk295/zingdan/AnneGeddes6.jpg) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
La multi ani Altheea sa fii sanatoasa sa poti sa-ti cresti puiul care te face fericita! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st July 2025 - 11:43 AM |
|