![]() |
![]() ![]() |
![]() |
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cadoul lui Cleo e cel mai tare! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eu nu mai indraznesc sa vin cu flori si abureli.
3A, la multi ani, si sa ai parte de zile luminoase, si toate visele tale sa devina realitate. (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) (IMG:style_emoticons/default/mwah1.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 7,155 Joined: 3-February 06 From: the Moon Member No.: 180 ![]() |
La multi ani, 3A, ce martisor frumos!! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
Fetele va pupic dulce!
Multumesc mult de urari, floricele si tortulete Zambeam gales la toate pana a aparut poza Cleolicii si deja am pufnit in hohote! Asa sa fie Cleo, unul d-ala mi-ar place, dar din pacate eu nu sunt Nicole Kidman... Tintesc cam sus se vede treaba (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ma scuzati de intarziere, dar eu de 2 zile zac...mi-am facut cadou de ziua mea o iesire la ocean de o saptamana si acum sunt o pocita, mi se cojeste nasul (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) , ca de 10 ani n-am mai vazut soarele si plaja asa ca am fost cam calica... O sa va pun cateva poze la concedii dar eu nu am asa talente la povestiri de drumetii ca fetele! Asa e, martisor am fost, mama isi aduce aminte si acum ca tata i-a dat martisorul de pe 28 sa fie sigur ca o prinde acasa si a stiut el ce a stiut (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Eh, primavara vine in Ro, pe aici se vede ca astia nu stiu de martisor, ca nu ma "asculta" vremea...e un ger pe aici mama mama pupici si va multumesc pentru toate gandurile voastre frumoase, si va doresc si voua o primavara, o innoire frumoasa! sanatate si bucurii! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
La multi ani 3A! Scuze de intirziere, dar abia azi am reusit sa mai citesc pe aici. Iti doresc muulta iubire anul asta! (IMG:style_emoticons/default/lamultiani.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,116 Joined: 19-January 08 From: Toronto Member No.: 3,077 ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Stimate doamne si domnisoare, va urez La multi ani!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
La multi ani si tie, Di draga! (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif)
Sa fii frumoasa, sexoasa si sprintena precum o gazela primavara aceasta (a propos de "chisoare" si dieta (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) )! This post has been edited by dr_wise: Mar 8 2009, 04:37 PM |
|
|
![]()
|
|
Multzam la fel si tie Di.
La Multi Ani si de la mine pentru e-ladies! Sa fiti fericite si iubite (IMG:style_emoticons/default/sexylady.gif) |
|
|
![]()
|
|
Fondator eLady.ro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrator Posts: 33,779 Joined: 7-December 05 Member No.: 5 ![]() |
Sa, traiti, nepretuitelor!
P.S: Ladies, azi am fost la promenada. Am primit la priviri... de la copchii de 17 ani pina berbanti la vreo 40 si! De-alea, stiti voi, ca-n adolescenta! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ba si femeile aveau priviri... M-am simtit ...beton! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Eh, doar fusta scurta , deasupra genunchiului de-o palma si pantofi... ROSII! M-am simtit foarte bine! Tinara, dom`le! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
hihi Di bravo!
La multi ani zanelor, sa fiti mereu la fel de frumoase si destepte! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th July 2025 - 11:43 AM |
|