![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:morideris: :morideris: :morideris:
Da, bagati fratilor ca si asa nu aveam ce face ...si pentru ca tot suntem la serviciu facem un servsex. Woooooow sa vedeti ce creste eficientza 8) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
aaa si ala pe motor se numeste sex motorizat. e cel mai tare... si mai si tremuri dupa. asta in conditiile in care ajung 5 min de plimbare. dupa secs normal de 5 min care tremura?
vedeti ca e mai tare? sau eu stiu...poate secsul asta...psiho... o fi mai tareeee ::) :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Honey, eu nu shtiu daca Seneca a experimentat dar eu sigur nu! :D
Si ca sa va amuzati nitel aflati ca eu am facut phonesex ...a fost o experientza super amuzanta pentru mine insa m-am abtinut din respect pentru "partener" :morideris: Albi, mai bine imi iau benzile alea pentru celulita ...impushc doi iepuri de-odata. :morideris: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
cu parere de rau va spun ca tre s aplec. dar va promit ca azi o sa caut pe cineva disponibil sa stea in fata mea in dansa goala si sa-mi spuna cam ce ar vrea sa-mi faca fara sa-mi faca. si va spun maine ce mama de orgazm am avut.
v-am psihopupat :-* paaa |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Pe Invi acum nu va bazati, nici pe mine de altfel. Revenim ai tarziu :valea:
cu amanunte :hohote: |
|
|
![]()
|
|
Si daca tot se vorbeste de pshisex, psihopupat, vreau si eu un psihopenis (asta ca sa-i spun in termeni mai civilizati) carnos si mare cu bila sau bigudiu :morideris::morideris:. Poate in felul acesta am si eu psihoorgasmul meu...si numai al meu, si numai al meu...dati-va ca incep sa simt ceva... :P :-X :-X :-X
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE :hohote: ella. good point. in tot. esti singura care pari sa stii intr-adevar despre ce se vorbeste aici. in plus si eu as vrea sa iti raspunda Dore la intrebare! honey nu e chiar asa :) as vrea eu sa pot spune asta. dar mai am atat de multe de invatat... :'( :morideris: :morideris: bey sunteti de milioane. rad incontinuu de cand am inceput sa citesc despre subiectul acesta. :morideris: din cand in gand ma mai gandesc ca ar trebui sa fiu... serioasa. yeeahhh sa tratez cu seriozitate subiectul...yeeahh dar sa fiu a naibii daca ma tine mult :morideris: Catalina...ai grija ce faci si cu deshtul ala :morideris: :morideris: esti sigura ca de supt era vorba? |
|
|
![]()
|
|
ee gata ai furat bigudiu! vezi ce idei bune am? :D
gata chiar ca am plecat :-* |
|
|
![]()
|
|
Mai conteaza? 8)
Lupeasco...era vorba ca macar un deget acolo...ceva ...altfel...no orgasm baby! :D :D :D Degeaba imi spune el mie poveshti de genul "uite luna, uite carul, uite p...a mea ca parul" daca NU SIMT! Tre sa simt. Clar? :P |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Se poate si cu arbitrii ???
Ma gandesc ca trebuie sa asiste cineva ca sa-si dea seama daca ambii participanti au fost satisfacuti, pentru mai multa obiectivitate. :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:46 AM |
|