![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Invi, eu am crezut ca am trecut de faza asta cu tine, mey mey :(
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
Invisible, o sa ai nevoie si de niste psihopipite, care trebuie instruite, ca altfel de unde iti scoti psihomoney, le bati si le iei banii de paine :D
Ma bucur sa vad ca orice subiect iti incita fantezia :fluierat: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
carrie, nu ai inteles, ti-am mai spus, moses is moses, business is business :-*
tits, va fi high class, vor fi niste psiho-gheishe, si va fi organizat, nu la colt de strada (virtuala). Deja ma simt ca in "Masinaria Rock'n'Roll". So, is it a "yes" or a "ofcourse"? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
the latter
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
dore
este adevarat ca imaginatia unei femei este elementul fundamental al dorintei ei. dar trebuie sa mai dai niste amanunte... nu pot scrie aici ce mi-a trecut prin minte citind postarile tale! ;) 1. cum iti induce orgasmul? prin cuvinte sau prin ce? 2.cum adica? de firea lui? QUOTE Dar una dintre conditii este sa nu fii neaparat atras fizic de perechea de psihosex, ci de firea fiintei aleia. 3. in experienta ta ...a ajuns si el la punctul culminant? adica a fost ceva reciproc? mistaco dar de orgasme induse de motocicleta ai auzit? :) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
am auzit io si am si patit! doamneee ce senzatie!! :-X
cat despre psiho...pati, prefer contactul contact is nothing, patient is everything sometime contact is EVERYTHING :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
La mine contactul trebuie sa fie all the time. :fluierat: :hainoroc:
Cum sa am un orgasm doar privindu-mi partenerul? Hai sa fim seriosi! ;D Partenerul meu are complexul picioarelor slabe...never ever nu as putea sa fac cu el un psihosex :-X :-X |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
ella are dreptate. pana la urma cum aduci partenerul (fie, hai si partenera) la orgasm? vorbe? :fluierat:
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Pe mine m-ar prinde rasul doar sa-l privesc sau sa-l ascult :morideris:
Oricum, eu sunt genul "fapte nu vorbe!" |
|
|
Tsunami |
![]()
|
Musafir ![]() |
really?
how 'bout this? http://www.wimp.com/hypnotized/ :aplauze: :hohote: :hohote: :hohote: :hohote: :hohote: :hohote: :morideris: :morideris: :morideris: :morideris: |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th July 2025 - 09:12 PM |
|