![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE am auzit io si am si patit! doamneee ce senzatie!! :-X :-* albinuza te referi la orgasmul pe motor? pozitia in sa, vibratia motorului, nu stiu. pe mine m-a luat prin surprindere! :hohote: (in sensul ca nu mi-a trecut o clipa prin minte, inainte de a ma sui pe motor, de ce multitudine de senzatii o sa am parte) :hohote: nu-mi vine sa cred ca vorbesc despre asta! :) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
:morideris: :morideris: :morideris:
Mda, fooooooarte interesant. Asta ce fel de sex e? Scaunsex sau cum? |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
psiho-motorsex sau psiho-vibesex :P
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Ma rog...mie mi se pare hilara discutia pe acest subiect.
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru Posts: 584 Joined: 7-December 05 Member No.: 11 ![]() |
QUOTE Asta ce fel de sex e? Scaunsex sau cum? Catalina :hohote: :hohote: am spus. surprisesex. cu toate ca este impropriu spus sex. si este intr-adevar hilara (am spus si asta, precizand ca nu-mi vine sa cred ca am scris asa ceva). :hohote: :hohote: |
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
pai acesta este rolul, sa ne mai hlizim si noi cu gandul la diverse
|
|
|
![]()
|
|
Aham...sa inteleg ca invi bate sheaua :D
Ah...si invi, se pare ca toate subiectele de acest gen au fost inchise...cred ca e singurul forum pe care subiectul depsre sex oral a fost inchis si sincer, nu-mi dau seama de ce. :o Lupescule, cand termini cu experimentatul sa ma anunti si pe mine. Sunt curioasa ce a iesit. Poate :hainoroc: in cinstea ta. Si ca sa nu uit sa precizez: cand am vb despre scaunsex ma refeream la filmuletul pe care l-am vazut prin amabilitatea lu Tsunami. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pai sub despre sex oral a fost inchis ca nimeni nu mai zicea nimic interesant.....si sincer nu prea mai vad ce s-ar putea spune pe marginea lui.... adicatelea am tot dezbatut pe eva si am ajuns tot la ezoterisme :D (remember siprala magica trade mark angeldust care a facut istorie deja ) :morideris:
|
|
|
![]()
|
|
QUOTE Aham...sa inteleg ca invi bate sheaua :D Ah...si invi, se pare ca toate subiectele de acest gen au fost inchise...cred ca e singurul forum pe care subiectul depsre sex oral a fost inchis si sincer, nu-mi dau seama de ce. :o Lupescule, cand termini cu experimentatul sa ma anunti si pe mine. Sunt curioasa ce a iesit. Poate :hainoroc: in cinstea ta. :hohote: sa experimentez ce? fii mai explicita! psihosex? nope. sau poate doar daca o facem impreuna... :D dar si atunci , ma mai gandesc. vom sfarsi tavalindu-ne pe jos de ras. garantat. si se duce naibi partida de psihocevreitu. ;) off topic! cu experimentatul, in general, o sa termin probabil cand o sa mor...si nu ma refer la sex aici. poti sa-ti mentii curiozitatea pana atunci? |
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
QUOTE bey, da' o discutie d-aia traditionala "marimea conteaza" sau "mai putin de 3 ore nu imi place" nu se vede pe aici? numa' ezoterisme, ce-i asta? :D invi draga , discutie d-aia "marimea conteaza" au barbatii , ca numai la ei in cap exista "problema" asta . Eu nu am auzit nici o Lady sa inceapa o astfel de discutie :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:00 AM |
|