![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Da, e drept...a fost doar un exemplu. Hai mai ca tu esti fata deshteapta si shtii ce vreau sa spun. Ideea e ca acolo macar era distractie. Aici, de ex. stau logata toata ziua si chiar nu-i nimic care sa ma faca sa uit de serv. asta de rahat, care sa-mi mai descreteasca fruntea:(
Ah...si apropos de spirala...eu zic sa-ti iei licenta ca patentul deja e furat. :hohote: :hohote: Larisa, uite eu nu vreau sa fiu o doamna si iti spun ca pentru mine marimea chiar conteaza. Serios. :D Si ca sa-i raspund si Ellei...ei bine, impreuna nu cred ca o putem face pentru ca DEOCAMDATA prefer barbatzii dar poate cine shtie...pe viitor.... |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Iar eu chiar sunt o doamna si declar cu mana pe inima ca marimea conteaza. :D
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Ahaaa si inca cum! :hohote:
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
:P Mey fetele , eu am zis ca nu am auzit o Lady sa INCEAPA o discutie pe tema asta . :morideris: :morideris:
Unde ati vazut voi vreo postare de genul acesta ? :P :-* :-* |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Uuuu, mea culpa. Nu incep, dar sustin: marimea conteaza. :-X
|
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
si eu sustin acelasi lucru :D si nu sunt o doamna :P Acum aveti pareri din ambele tabere :D
|
|
|
![]()
|
|
niciodata sa nu spui niciodata ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,545 Joined: 12-December 05 From: Romania Member No.: 93 ![]() |
Pai si ? :ametit:
Baga topic :P :P |
|
|
![]()
|
|
Eu incep o discutie de genul asta fara nici o jena. Daca omul o are sub media care imi trebuie mie ii spus sincer ca nu e ceea ce caut eu si ca nu are rost pentru ca altfel nu face decat sa-mi straneasca rasul...adica MA GADILA...ce rost are sa ma acidulez inutil? :D
|
|
|
![]()
|
|
:) Am deschis topic. Sa va aud.
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
acum toata lumea care s-a saturat de pihosait s-a mutat alaturi. Nuuuu va mai place asa pe vazute/nevazute ha?
Repede la 21-15 cm si altele. Necredinciosilor :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:59 AM |
|