![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
e mai bun un subiect de discutie palpabil :evil:
|
|
|
![]()
|
|
--- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 5,601 Joined: 8-December 05 Member No.: 28 ![]() |
nu stiu
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
:morideris: Hai ca v-ati facut de cap azi!
Sa revenim la oile noastre...facem un exercitiu de imaginatie? Alegeti un tip din grupul vostru...unul care nu va atrage fizic, dar care va fascineaza prin personalitate. Psihosexul nu este pentru oricine - fiindca erotismul patologic nu se dobandeste in timp. Este o calitate nativa ;). Deci....cine se ofera voluntar? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io .... ce trebuie sa fac? Unde ma dezbrac? :P
|
|
|
![]()
|
|
Explorator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,677 Joined: 10-December 05 From: Bucuresti Member No.: 78 ![]() |
Angelina :-*
Te dezbraci undeva in preajma patului. Il lasi sa te priveasca, poti incerca un tease, dar ai grija: fara automangaieri. Nici tu, nici el. Afla ce aroma il incita si pune la treaba o lampa de aromoterapie ;) in apropierea locului de rasfat. Alege linii melodice ambientale, eventual "Sax for sex" si altele de genul asta. Stati fata in fata si vorbiti despre ceea ce va faceti unul altuia. Fara atingeri, fara sarut. Cu cat va incarcati mai mult, cu atat este vocea mai ragusita si tonalitatea mai joasa. Va puteti sopti la ureche ceea ce este de spus, va puteti adulmeca si atat. Priviti-va fara rusine, descrieti imagini, zgomote, mirosuri, gusturi...provocati-va reciproc. Mai departe - ce ai face? |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu stiu ce as face eu .... dar stiu sigur ce ar face el mai departe ... m-ar lua cu japca :D
|
|
|
![]()
|
|
Atunci el nu este alegerea optima pentru psihosex. Daca poseda acel erotism rafinat, va aplica autocontrolul.
Daca cere asta, muta-i gandul. Intreaba-l cat de mult vrea si de ce, cere-i sa se concentreze pe senzatia de durere, zambeste-i dulce si roaga-l sa spuna ce gust are pielea ta. Tonul cu care comunici cu el conteaza foarte mult - fii copil, roaga-te de el, geme, razi usor, fa-te ca plangi, gafaie...si priveste-l in ochi tot timpul. |
|
|
angeldust |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dora , nebunatica mica ce esti :sexylady:
Bine bine... hai ca zici tu ceva acolo... dar cum ramane cu textele ? Eu tot timpu am stat prost la partea asta , recunosc , mai ales ca de obicei 3 din 4 cuvinte care imi trec prin cap sunt in english :D Sunt curioasa , exista oare fraze care scot din minti un barbat asa la modul general? Ca din ce am observat eu pana acum fiecare are patternul lui si ce il incita pe unul pt altul poate fi moartea pasiunii. Deci cum iti dai seama ? |
|
|
sorin |
![]()
|
Musafir ![]() |
Psihosexul. Al drequ meu capatana daca mai inteleg ceva :o Adica eu sa stau gol langa ea tot goala si s-o iau la vreajeala in loc s-o iau in alta parte?? ??? ???
Maaaaaaamaaaa da mare e lumea sta si plina de masochisti :magandesc: :magandesc: Sorin. |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
Sorin, tu nu intelegi.
Psihosecsu' e pentru cei care deja au experimentat totu' si nu mai au ce sa spuna lumii dpdv. sexual pe cai traditionale de exprimare :D Sau pentru cei over 70. Mai curand, ca altfel nu imi vine nici o persoana in minte care sa se incadreze in categoria spusa de mine in fraza de mai sus. :P |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 08:32 AM |
|