IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

15 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > »   
Reply to this topicStart new topic
> Psihosex
ella
post Jan 10 2006, 12:06 AM
Post #71

Incurabil

Group: Membru
Member No.: 11

Angelina  :-*

Te dezbraci undeva in preajma patului. Il lasi sa te priveasca, poti incerca un tease, dar ai grija: fara automangaieri. Nici tu, nici el.
Afla ce aroma il incita si pune la treaba o lampa de aromoterapie ;) in apropierea locului de rasfat. Alege linii melodice ambientale, eventual "Sax for sex" si altele de genul asta.
Stati fata in fata si vorbiti despre ceea ce va faceti unul altuia. Fara atingeri, fara sarut. Cu cat va incarcati mai mult, cu atat este vocea mai ragusita si tonalitatea mai joasa. Va puteti sopti la ureche ceea ce este de spus, va puteti adulmeca si atat. Priviti-va fara rusine, descrieti imagini, zgomote, mirosuri, gusturi...provocati-va reciproc

:hohote:
Dore
asta inseamna "sa va faceti din vorbe"! si pt asta nu este nevoie sa te dezbraci. crede-ma! e chiar mai incitant sa nu fii complet dezbracata! si n-ai nevoie neaparat de un pat/dormitor/betisoare parfumate pt asta.

dar asta induce doar starea de excitatie...la barbat. tu chiar crezi ca el ejaculeaza doar la cateva cuvinte, gemete, etc. ale tale, fara nici o atingere? eu ma cam indoiesc, sincer!

a...si.spune-i unui barbat/femeie ce planifici sa-i faci, unde ai vrea sa il/o atingi si cum/cu ce si este imposibil sa nu faci revolutie in organismul celuilalt, daca si celalalt intra in joc. pt ca intervine imaginatia fiecaruia, bagajul sau erotic. deci...pana aici nimic nou, Dore!
Go to the top of the page

+Quote Post
Tsunami
post Jan 10 2006, 03:31 AM
Post #72

Musafir

Atunci el nu este alegerea optima pentru psihosex. Daca poseda acel erotism rafinat, va aplica autocontrolul.
Daca cere asta, muta-i gandul. Intreaba-l cat de mult vrea si de ce, cere-i sa se concentreze pe senzatia de durere, zambeste-i dulce si roaga-l sa spuna ce gust are pielea ta.
Tonul cu care comunici cu el conteaza foarte mult - fii copil, roaga-te de el, geme, razi usor, fa-te ca plangi, gafaie...si priveste-l in ochi tot timpul.

enough is enough

DA-MI ADRESAAAAAAaaaaaaaa.........

+Quote Post
Dore
post Jan 10 2006, 08:24 AM
Post #73

Explorator

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 78

Ella,
Asta inseamna sa-ti folosesti empatia - ceea ce presupune ca cei doi sa o posede initial  :D.

Cuplurile noastre cele de toate zilele dau chix fiindca cei doi nu sunt atenti unul la celalalt, fiindca in loc sa priveasca in aceeasi directie se privesc unul pe altul sau...fiecare pe altcineva  ;).
Ai dreptate ca dezbracatul nu este obligatoriu, dar barbatul este excitat mai mult de vizual, iar femeia de auditiv. Asa ca mai bine fara haine pentru efect maxim  :D.
Probabil ca nu este o tehnica pe care sa o experimentezi, poate ca nu ti se adreseaza - este specificat clar ca nu este pentru toata lumea. Stiu ca functioneaza ;). Te rog sa citesti ceea ce s-a scris deja la subiect ca sa nu fii nevoita sa repeti.

Tsunami...si cu autocontrolul cum ramane?  ::)

+Quote Post
ella
post Jan 10 2006, 09:07 AM
Post #74

Incurabil

Member No.: 11

Ella,
Ai dreptate ca dezbracatul nu este obligatoriu, dar barbatul este excitat mai mult de vizual, iar femeia de auditiv. Asa ca mai bine fara haine pentru efect maxim  :D.
Probabil ca nu este o tehnica pe care sa o experimentezi, poate ca nu ti se adreseaza - este specificat clar ca nu este pentru toata lumea. Stiu ca functioneaza ;). Te rog sa citesti ceea ce s-a scris deja la subiect ca sa nu fii nevoita sa repeti.

:hohote: :hohote:
Dore
crezi ca as scrie ce-am scris fara sa stiu despre ce este vorba?
si de ce simti nevoia sa devii arici? ("te rog sa citesti ceea ce s-a scris deja la subiect ca sa nu fii nevoita sa repeti") te referi la citate?

hai sa le luam pe rand:
1.am spus ca nu este nevoie sa te dezbraci complet...nu sa stai cu paltonul pe tine. parerea mea: tine-ti chiloteii pe tine. lasa-i lui placerea de a-si imagina de se ascunde in ei!
2.sunt sceptica la remarca" o femeie este excitata mai mult auditiv". chestia este discutabila.
3.si eu stiu ca functioneaza (am spus "stiu" Dore. suficient de clar?)...in cazul persoanelor de sex feminin (nu generalizez aici, nu bag toate femeile in aceeasi oala). dar in cazul barbatilor? pe ei i-ai intrebat? aici intervine scepticismul meu.
4.hai Dore, recunoaste...tehnica descrisa de tine, condimenteaza relatia sexuala....sa nu-mi spui ca numai in cadrul experientei "psiho" aplici cele scrise de tine (ah-uri, oh-uri, uh-uri, rugaminti, gemete, priviri sugestive, lacrimi...). ceea ce aduci tu nou in discutie este lipsa finalitatii "practice", adica obtinerea orgasmului fara atingeri/penetrare. si aici ma simt nevoita sa repet. da...la o femeie ar putea merge. dar la un barbat? ajunge el la punctul culminant doar prin cuvinte? la aceasta intrebare vreau un raspuns clar de la tine!

+Quote Post
honey
post Jan 10 2006, 09:14 AM
Post #75

Tratabil
**

Member No.: 127

Sorin, tu nu intelegi.
Psihosecsu' e pentru cei care deja au experimentat totu' si nu mai au ce sa spuna lumii dpdv. sexual pe cai traditionale de exprimare :D
Sau pentru cei over 70. Mai curand, ca altfel nu imi vine nici o persoana in minte care sa se incadreze in categoria spusa de mine in fraza de mai sus. :P

;D
invisible, tu nu recomanzi aceasta tehnica minorilor sub 40 de ani poate doar adultilor trecuti de 80.
;D

+Quote Post
Mistaco
post Jan 10 2006, 12:08 PM
Post #76

Musafir

Am si eu o intrebare  : "se poate face psihosex si in grup 1+2, 2+1, 2+2...etc???? :hainoroc:

+Quote Post
tits_herbert
post Jan 10 2006, 12:11 PM
Post #77

---

Member No.: 28

de ce nu :fluierat:
permutari si combinari, si uite aici poate ca depinde mai mult de cantitate. Cu cat vezi mai mult cu atat de psihoecsiciti mai repede, nu  ???

+Quote Post
carrie30
post Jan 10 2006, 12:16 PM
Post #78

Incurabil

From: Constanta
Member No.: 2

Invi, dear, unde esti?  Te invit la un psiho..  8)

+Quote Post
Mistaco
post Jan 10 2006, 12:18 PM
Post #79

Musafir

de ce nu :fluierat:
permutari si combinari, si uite aici poate ca depinde mai mult de cantitate. Cu cat vezi mai mult cu atat de psihoecsiciti mai repede, nu  ???

Problema va fi ........... cred eu cu momentul orgasmului...... voi avea de la fiecare sau va fi asa in rate si contingente !!!! :hohote: ;D :morideris: :hainoroc:

+Quote Post
honey
post Jan 10 2006, 12:24 PM
Post #80

Tratabil
**

Member No.: 127

:morideris: ;D

ups...cum se fac perechile aici!
Dore cu Tsunami
Carrie cu Invisible
:pupaceala:

hai, care mai urmeaza la rand?

+Quote Post

15 Pages V  « < 6 7 8 9 10 > » 
Reply to this topicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th July 2025 - 07:26 AM