![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Mistaco |
![]()
|
Musafir ![]() |
Se poate!!!!!!!!!!!!
La fel ca in bancul cu Bula cind a facut sex cu nevasta dupa ce a venit din armata!!!!!!!!!! :hainoroc: |
|
|
![]()
|
|
Another Stranger Me ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,084 Joined: 8-December 05 From: Capital City Member No.: 40 ![]() |
catalina, si la final intrebarea suprema :D
A fost bine si pentru tine? :morideris: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,328 Joined: 7-December 05 From: Constanta Member No.: 2 ![]() |
Eu va ignor putin, dau bataie cu Invi:
darling, ti-am spus, e negru, dantela, fin si nu urla.. inca :-* |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mmm,tare derutata...ce psihosecs mai?maai mie una mi se pare penibil .cum sa stai fata in fata cu el...si ce pana mea sa-i spui? vaaai ce...mare ai..si ce...dreapta...si o vreau in mine..si...hai mai ca m-as prapadi de ras. ;D :morideris:
dar m-ar tenta un psihiosecs in haita. ar fi mai multe idei nu? :D va pup |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
Catalina
:morideris: :morideris: si ce bine se potriveste textul de dedesupt :hohote: oare Seneca a facut si el la fel? :magandesc: |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Frate invizibil...la mine contactul e totul. CUm draq sa am orgasm daca omul nu pune nici macar mana...acolo, un desht ceva :P
Hai sa fim seriosi...chestiile astea ciudate, tantra...nu-i de mine. :- Daca vreau sa fac sex prostindu-ma in acest fel dau un tel. anonim si fac sex... :hohote: PS: Nici macar nu m-am incalzit gandindu-ma...pana atunci imi sug deshtul :pistolar: |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
da cata. nu vrei sa vb la tel acum? cred ca e momentul dupa atata spiritism nu?
invi nu ai un nr de tel?sau care va oferiti? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,498 Joined: 9-December 05 From: Bucuresti Member No.: 54 ![]() |
Breee suntem in retele diferite ca altfel nu te scapam. ;D
Honey, textul e ales cu grija ;) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Membru Posts: 83 Joined: 22-December 05 Member No.: 127 ![]() |
catalina
da mey da ala la telefon nu-l are inainte pe "psiho" ;) ups, am postat in acelasi timp! fetelor, nu va mai bateti pe invisible... ca i se urca sangele la cap! :hohote: |
|
|
![]()
|
|
lasa ca ne secsuim pe mess. bagati adrese de mess sa facem o conf. asta a fost ideea lu' invi nu? sa nu par furacioasa...nu mai stiu a cui..da bagati adrese :D :-*
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 02:41 AM |
|