![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 610 Joined: 8-August 06 From: Iasi, Romania Member No.: 469 ![]() |
Neata, dragelor!
Pe mine Mega Image-ul ma 'nebuneste, sint atitea chestii fainutze acolo....L-am molipsit si pe Marius, care sta si studiaza alaturi de mine eticheta dupa eticheta(apropos, trb sa mergem la cumparat pantaloni ptr el, e jale, e jumatate din cit a fost si n-are nimic 'pe masura' de sezon) Rox, am luat si eu cioco de-asta de-acolo, vezi ca si mai buna(divina de-a dreptu) e cea cu coaja de portocale.Desi e 70%, nu e dulce tare, incearc-o!Si mai e una made in Switzerland, cu 74% parca, bunutza si aia.Dar de mare senzatie, aia cu portocale! Rox, cu mare placere iti dau adresa site-ului de la hotelul f bun din Turcia,cind doresti.Cam trb facute rezervari, e tirzior, sa stii! Kalua, eu pe occidentali ii inteleg de ce-si doresc sa faca cu minutza lor tot.Avantajul lor imens este ca gradul de stres cotidian e redus mult fatza de la noi. E o placere sa te desfeti cu treburi casnice,asa este.Si noi vrem sa reducem activitatea profesionala, sa ne desfatam cu de-alde astea, sa vedem cit ne putem permite. In weekend, fugim spre casa ca inecatii, muncim fara odihna si la sfirsitul zilei sintem frinti si fericiti. Toate astea sudeaza cuplul, iar eu si Marius asa ne-am lipit, intr-o expeditie, cind ne-am descoperit unul pe celalalt ca buni organizatori, impreuna facind o echipa forte (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) M-ai 'topit' cu salata ta, trb s-o fauresc si eu , curind! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Eu, astazi:painica cu brinza Almette si rosii.Cafea cu lapte0% Va puuup! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salve!
Gagici, e grele!!! Miercuri am fost la o expozitie navala organizata de ambasada Olandei in Mamaia, ieri fusei la raze, fiindca un coleg e suspect TBC si, cu ocazia asta, am tras o raita pe la politie, sa intreb ce acte sunt necesare pt reinnoirea CI. Domle, dimineata ma conversez la cafea cu americanii mei...ii prind inainte de culcare...iar seara adorm, asteptand sa plece fiu-meu de la PC. Uite, prinsei acum momentul sa ma spovedesc. Deci, mancai conform, da' mult seara....boala mea! Cu supliment de seminte de dovleac acum vreo 2 seri. Buneeeeeeee! Da' multe... Noroc ca nu se vede la cantar! Da' am depistat oarece "expandari" cand m-am imbracat cu rochita mea de "zana florilor". Imi venea fixa, iar vara trecuta o lasai destul de larga. Asa ca am trecut pe regim de avarie...doar seara o dau in bara, adica mult, da' conform! Astazi: d - iaurt cu capsuni si fulgi ovaz, cafea black Care mai sunt can canurile pe forum? |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pranz: piept de pui gratar cu varza la cuptor.
Apa - cat cuprinde!!! |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Otetul balsamic e conform? Are caramel, nu-i asa? Am gustat si eu ca sa vad cum este. Poate ca ma credeti coborata din munte dar de la voi am aflat prima data de otet balsamic si am zis sa incerc si eu . Are intr-adevar caramel dar se accepta, cred, cateva picaturi cate am gustat eu si nu cred ca au efect dezastruos. Si carnatii aia cat sunt de conformi? Carnatii sunt cumparati de la o macelarie. Sunt conformi ca sunt fabricati dupa reteta traditionala. Se numesc carnati de casa. Eu am luat gandindu-ma ca nu sunt creati industrial. Gloriana, ceva se intampla cu corpul tau. Oricum, mie nu prea mi se parea normal sa mananci in fiecare zi mezeluri (cremwursti s.a.). Incearca si tu ton, piept de pui. Totusi, mi se pare prea spectaculoasa cresterea. Iei vreo pastila ceva? Ca eu am patit-o de la niste biocalciu si l-am oprit imediat. Rox, nu am luat niciun medicament. De fapt eu sunt anti medicamente. Dar sunt in perioada de dinaintea momentului lunar si organismul si-a facut rezerve. Astazi am inceput sa revin la normal. Adica, deja am dat 1 kg jos, mai exact, un litru. E clar ca am retentie de apa. Si acum sa revin cu meniul de azi: D: iaurt cu fulgi si cafea P: carnaciori cu salata de varza (Apelez la solutia asta pentru ca sunt pe fuga in ultima vreme si prea am timp sa bucataresc in voie) S: mere |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Sa stii ca daca carnatii sunt facuti de macelar nu-i nici pe departe o garantie ca-s conformi. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Majoritatea pun zahar in ei, pentru gust. Decat asa de des carnati, mai bine baga o conserva de ton, pe aia trebuie numai s-o deschizi.
|
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Exista vreo modalitate sa iti dai seama ca un produs are zahar chiar daca nu scrie pe ambalaj? Acum vreo doua saptamani mi-am pus tacticoasa o cafea la serviciu, fara zahar, ca de obicei si dau de dulce si pur si simplu am scuipat-o de nervi (stiu, tare urat!), ca de obicei e facuta fara zahar si isi pune fiecare cat pofteste. O colega miroase cafeaua si imi spune fara sa guste: Are zahar ca miroase a zahar. (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Colega ta are dreptate! O cafea cu zahar miroase altfel. Hotarat!
Aseara am mancat iar ca o vacuta...adica: iahnie de fasole cu ciolan afumat, ceapa verde, rosii de gradina niste fistic...l-am spart p-ala care nu era crapat. Ramasese in bol si nu se atingea nimeni de el. 2 caise + niste capsuni, vreao 4-5 Kalua, bate-ma, omoara-ma!!! La cantar nu se observa nimic, am 70kg, da' azi ma duc la sport. Nu mai poci! Mi s-au anchilozat toate incheieturile de la statul pe scaun la office! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce sa-ti zic, bre, daca ai asa un apetit seara? (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Eu nu stiu daca o cafea cu zahar miroase altfel (o beau intotdeauna fara nimic altceva in ea), dar zaharul, pe langa c-o indulceste, ii schimba si gustul propriu si-i mai mare pacat de cafeaua aia. Eu din cauza asta am baut-o si inainte de Montignac fara. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trec pe aici prin fuga pentru ca la mine doar masa de dimineata a fost conforma:iaurt cu fulgi si iaurt. In rest am comis-o.
Dar revin. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eu am mancat un mar, pe la 7 fara un sfert seara o mozzarella cu o rosie, iar pe la 10 niste mici cu salata verde (si cu mustar, normal).
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th May 2025 - 11:06 PM |
|