![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Io-s oleaca necajita, un kil, un kil jumate in plus trebuie sa se duca de unde-or venit, dar nu ma simt in stare momentan sa ma tin ca omu' serios de faza 1. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Membru de Onoare ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 2,851 Joined: 16-March 07 From: Bucuresti Member No.: 1,359 ![]() |
Unde-i Nimphe sa ma iau de ea, ca ea zice ca cu Monti nu se slabeste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? Aici is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am zis ca nu slabesc eu, nu ca nu slabesc altii. Imi amintesc ca ti-am spus ca tipa careia i-am recomandat a slabit 8 kile in 2-3 luni! Eu n-am slabit sau, ma rog, am slabit f greu! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) si eu azi aveam vreo 65.9 dupa dezmatul din weekend. Sper ca pan' la nunta sora-mii sa scad sub 65. Si musafirii vad ca-mi intarzie. Si n-as crede sa fi ramas insarcinata.
Stoinici, iti tin pumnii sa reusesti. Greu mai e la tine sa te lupti cu kilele astea. Meniul meu de astazi: D: iaurt cu fulgi P: ciorba de vacuta, escalop de vita cu ciuperci si salata de varza (nu prea mi-a placut, am aruncat mai mult de jumatate din el; tot timpul uit ca nu-s prietena cu carnea de vita decat in ciorba); acum ma dreg cu niste alune C: capsuneeeeee (ca mi-a luat omu' 3 kg si ma lasa sa le mananc singura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ). Doftoreaso, corupatoare de minori minori (adica mici de tot) te numesti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) . Pup! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
...mde, corup si eu ce poci...
Masa mea de pranz: fasole iahnie cheala, fara carne, salata de varza alba. Ceai verde inainte si dupa masa This post has been edited by dr_wise: Jun 3 2008, 02:26 PM |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salutare!
Azi si io cuminte rau, sa nu`mi fie cu deochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) MD - fulgi de ovaz cu lapte G - un mar calit cu scortisoara si atat P - 2 gratare de pui cu salata mixta (fara branza si ou), desert (mai tarziu) :un milkshake de capsuni (homemade) C - capsuni |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pescarusu, eu am crezut ca batoanele alea is bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca aveau o tanti slaba pe ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu apucasem sa imi mai iau cereale si asta o fost cel mai apropiat de ceva ok la magazin. eh eh
Vinetele o iesit bine, sunt comestibile. Atat ca la vreun ceas doua dupa ce le mananc nu mai pot de foame iar. Azi am mancat: MD: iaurt si cereale P: venetele cu telemea Acum mananc cirese si capsuni (putine cirese (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si ii prima tra ce am cumparat-o) C: cealalta jumatate de vinete ca n-am altceva in casa si is super obosita ca am alergat toata ziua n-am chef sa fac nimic. La care din pacate o sa adaug niste carne de porc, tot pentru ca asta mi-e cel mai la indemana si imi tre carne musai ca is rupta de foame si vinetele nu-mi ajung. Stiu ca nu-i bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , dar asta e pentru seara asta... Eu nu m-am cantarit cand am incept si nici acum nu stiu cat am exact .... sper sa ajung cat de repede la un cantar. Diferenta ma astept sa o vad la haine, adica sa inceapa sa imi vine din cele care nu mai veneau. Is mic, trist si foarte obosit. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
kalua, cand vei fi pregatita sufleteste vei tine tu strict faza 1, nu ma indoiesc. pana atunci, 1 kg nu e asa mult (stiu ca si pe mine ma enerveaza daca vad kg ala in plus). (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
doctore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aia mica a luat-o pe drumul cel bun. al meu ii zice si la Sunny ca e montignaca, asa ca ma-sa adica eu), ca nu primeste decat mancare Montignac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) nioci eu nu mai stau la plaja, decat cand merg in Caraibe, si atunci pun SPF 15-20, oricum acolo e foarte puternic soarele. eu am stat azi acasa, ca e bolnav praslea, cred ca a facut o indigestie. meniul meu: D - salata de bouef conforma (numai ca fara alte legume langa ea. P - acum vreau sa fac niste spaghetti bolognese, voi gusta si eu un pic, si salata C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Azi am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi si o cafea G: alune si o cafea P: brocoli la cuptor cu kaizer si cascaval S: tzatziki cu ton Pesca, ce contine salata beuf conforma ca parca as incerca si eu asa ceva. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
gloriana, eu am pus naut fiert, gulii, mazare (fierte), piepte de pui - am avut ramasite de la puiul facut la cuptor, dar merge si fiert, maioneza, castraveti murati, am pus si niste ardei copti, sare si piper.
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, bate-ma, omoara-ma, dar nu poci rezista!!!!! Am mancat cirese, capsuni, 1 mar. Si ma simt ca o anaconda drogata!!!! Suuuuuuuuuuuper bineeeeeeee!
Marul il pot trece cu brio la "tratamente naturiste" impotriva constipatiei. A se considera medicament, nu aliment!!! |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 12:25 PM |
|