IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jun 3 2008, 01:08 PM
Post #1041

Musafir

Io-s oleaca necajita, un kil, un kil jumate in plus trebuie sa se duca de unde-or venit, dar nu ma simt in stare momentan sa ma tin ca omu' serios de faza 1. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Go to the top of the page

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 3 2008, 01:14 PM
Post #1042

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

QUOTE(Roxana_ @ Jun 3 2008, 01:00 PM) *
Unde-i Nimphe sa ma iau de ea, ca ea zice ca cu Monti nu se slabeste (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ?

Aici is (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Am zis ca nu slabesc eu, nu ca nu slabesc altii. Imi amintesc ca ti-am spus ca tipa careia i-am recomandat a slabit 8 kile in 2-3 luni! Eu n-am slabit sau, ma rog, am slabit f greu!

+Quote Post
Roxana_
post Jun 3 2008, 01:52 PM
Post #1043

Musafir

Kalua (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) si eu azi aveam vreo 65.9 dupa dezmatul din weekend. Sper ca pan' la nunta sora-mii sa scad sub 65. Si musafirii vad ca-mi intarzie. Si n-as crede sa fi ramas insarcinata.
Stoinici, iti tin pumnii sa reusesti. Greu mai e la tine sa te lupti cu kilele astea.
Meniul meu de astazi:
D: iaurt cu fulgi
P: ciorba de vacuta, escalop de vita cu ciuperci si salata de varza (nu prea mi-a placut, am aruncat mai mult de jumatate din el; tot timpul uit ca nu-s prietena cu carnea de vita decat in ciorba); acum ma dreg cu niste alune
C: capsuneeeeee (ca mi-a luat omu' 3 kg si ma lasa sa le mananc singura (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
Doftoreaso, corupatoare de minori minori (adica mici de tot) te numesti (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) .
Pup!

+Quote Post
dr_wise
post Jun 3 2008, 02:23 PM
Post #1044

Musafir

...mde, corup si eu ce poci...
Masa mea de pranz: fasole iahnie cheala, fara carne, salata de varza alba.
Ceai verde inainte si dupa masa

This post has been edited by dr_wise: Jun 3 2008, 02:26 PM

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 3 2008, 03:31 PM
Post #1045

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salutare!
Azi si io cuminte rau, sa nu`mi fie cu deochi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MD - fulgi de ovaz cu lapte
G - un mar calit cu scortisoara si atat
P - 2 gratare de pui cu salata mixta (fara branza si ou), desert (mai tarziu) :un milkshake de capsuni (homemade)
C - capsuni

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 3 2008, 07:54 PM
Post #1046

Musafir

Pescarusu, eu am crezut ca batoanele alea is bune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ca aveau o tanti slaba pe ele (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Nu apucasem sa imi mai iau cereale si asta o fost cel mai apropiat de ceva ok la magazin. eh eh
Vinetele o iesit bine, sunt comestibile. Atat ca la vreun ceas doua dupa ce le mananc nu mai pot de foame iar.
Azi am mancat:
MD: iaurt si cereale
P: venetele cu telemea
Acum mananc cirese si capsuni (putine cirese (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) si ii prima tra ce am cumparat-o)

C: cealalta jumatate de vinete ca n-am altceva in casa si is super obosita ca am alergat toata ziua n-am chef sa fac nimic. La care din pacate o sa adaug niste carne de porc, tot pentru ca asta mi-e cel mai la indemana si imi tre carne musai ca is rupta de foame si vinetele nu-mi ajung. Stiu ca nu-i bine (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) , dar asta e pentru seara asta...

Eu nu m-am cantarit cand am incept si nici acum nu stiu cat am exact .... sper sa ajung cat de repede la un cantar. Diferenta ma astept sa o vad la haine, adica sa inceapa sa imi vine din cele care nu mai veneau.

Is mic, trist si foarte obosit.

+Quote Post
pescarush
post Jun 3 2008, 07:54 PM
Post #1047

Musafir

kalua, cand vei fi pregatita sufleteste vei tine tu strict faza 1, nu ma indoiesc. pana atunci, 1 kg nu e asa mult (stiu ca si pe mine ma enerveaza daca vad kg ala in plus). (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
doctore (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) aia mica a luat-o pe drumul cel bun. al meu ii zice si la Sunny ca e montignaca, asa ca ma-sa adica eu), ca nu primeste decat mancare Montignac (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
nioci eu nu mai stau la plaja, decat cand merg in Caraibe, si atunci pun SPF 15-20, oricum acolo e foarte puternic soarele.
eu am stat azi acasa, ca e bolnav praslea, cred ca a facut o indigestie.
meniul meu:
D - salata de bouef conforma (numai ca fara alte legume langa ea.
P - acum vreau sa fac niste spaghetti bolognese, voi gusta si eu un pic, si salata
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu.

+Quote Post
gloriana
post Jun 3 2008, 09:43 PM
Post #1048

Musafir

Azi am mancat asa:
D: iaurt cu fulgi si o cafea
G: alune si o cafea
P: brocoli la cuptor cu kaizer si cascaval
S: tzatziki cu ton
Pesca, ce contine salata beuf conforma ca parca as incerca si eu asa ceva.

+Quote Post
pescarush
post Jun 3 2008, 10:05 PM
Post #1049

Musafir

gloriana, eu am pus naut fiert, gulii, mazare (fierte), piepte de pui - am avut ramasite de la puiul facut la cuptor, dar merge si fiert, maioneza, castraveti murati, am pus si niste ardei copti, sare si piper.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 3 2008, 10:11 PM
Post #1050

Musafir

Kalua, bate-ma, omoara-ma, dar nu poci rezista!!!!! Am mancat cirese, capsuni, 1 mar. Si ma simt ca o anaconda drogata!!!! Suuuuuuuuuuuper bineeeeeeee!
Marul il pot trece cu brio la "tratamente naturiste" impotriva constipatiei. A se considera medicament, nu aliment!!!

+Quote Post

413 Pages V  « < 103 104 105 106 107 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:25 PM