IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 104 105 106 107 108 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
stoina
post Jun 3 2008, 10:53 PM
Post #1051

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Rox, asa este,mare lupta...greu da' merita!Multam, draga mea (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif)

Kalua, iubita mea, lasa maicutza, acusi vine si momentu' ptr kg tau...Cu rabdare si tiutiun! Love u.

P:o brinza Dorna cu smintina, 4%
C: legume mixte+muuuulta miscare in gradina.
Maine seara plec la Bucharest.Acum e acum, cind n-am papa bun de acasa mi-e mai greu, dar vb unei angajate de-a mea(de acum vreo 15 ani, cind produceam fesi din tifon, prima noastra afacere) : d-na Irina, da' ce hambitoasa sinteti!!!!! (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) Va puuuuuuup!
Go to the top of the page

+Quote Post
kalua
post Jun 3 2008, 11:26 PM
Post #1052

Musafir

Tre' sa ma apuce si pe mine hambatul, mama lui! Gata, l-am gasit, el e vinovatul, ca nu-i asa cum trebuie! (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Ce faci, bre, iar la capitala?

Am fost azi in mall cu fiica-mea si incet, incet, se da pe brazda in ceea ce priveste shoppingul. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) (IMG:style_emoticons/default/tararam.gif) A fost chiar frumos si nu m-a mai alergat ca pe-un caine ca de obicei. Si, inchipuiti-va, pentru mine personal n-am cumparat nimic, in schimb pentru ea, da (cu toate ca nu-i trebuia nimic neaparat)!

+Quote Post
pescarush
post Jun 3 2008, 11:36 PM
Post #1053

Musafir

Kalua, toate cate ne-am adunat aici avem, hambat. Doar ca ne mai paraseste, din cand in cand. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Dar revine el tot la noi. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Adevarul e ca rad eu rad, dar nici eu n-am fost chiar in apele mele in ultimul timp, nu m-am tinut ca lumea de regim. Dar... intr-o zi imi revin eu. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Si ai mei copchii si-au mai schimbat atitudinea fata de shopping, e mult mai placut sa-i iau cu mine acum, decat era in urma cu 2-3 ani. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

This post has been edited by pescarush: Jun 3 2008, 11:37 PM

+Quote Post
kalua
post Jun 4 2008, 11:11 AM
Post #1054

Musafir

Ieri am fost foarte cuminte, am mancat doua prune marisoare, apoi salata aia de paste integrale. Pana seara, cand acasa s-a ajuns la concluzia ca mancam rece, am bagat si niste paine neconforma in mine. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Si, daca tot am facut-o lata, ce mi-am zis, ia sa iau si o bucatica, doua de Toblerone. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) (IMG:style_emoticons/default/UP202.gif)

Azi mananc un mar, apoi un borcan de ton in ulei de masline cu multe rosii. Deseara fac salata cu fasole verde si ruccola si ma-mpusc inainte de-a manca ceva neconform. Am zis!

+Quote Post
Roxana_
post Jun 4 2008, 11:22 AM
Post #1055

Musafir

Gagici, ce inseamna hambat ca nu l-am gasit in Dex? Vad ca voi va intelegeti, dar eu nu...si-am zis sa stiu si eu despre ce vorbiti.
Am si eu la pofte, de-mi vine rau, dar nu stiu cum de reusesc sa ma abtin. Mi-am revenit cu greutatea, aveam 65.1 de dimineata. Ma gandeam ca pana-n august, mi-am propus sa ajung la 63.
Aseara am mai mancat cateva migdale, pe langa capsune.
In weekend vreau sa fac salata boeuf cu naut, c-am musafiri. Vine verisoara (proaspat intoarsa din Spania) si asta-i femeie isteata, care tine casa si tot. Nu stiu daca o sa apuc sa 'deratizez' tot pe la mine. Am o dezordine in sifonier, de-mi vine rau, ca s-au strans prea multe haine si le inghesui cum pot. E musai sa fac niste saci sa mai dau din ele. As mai face o ciorba de perisoare si ma gandesc la felul 2, ca deocamdata n-am o idee concreta.
Meniul il scriu mai incolo.

+Quote Post
kalua
post Jun 4 2008, 11:40 AM
Post #1056

Musafir

hambāţ, adica ambitie (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 4 2008, 04:24 PM
Post #1057

Musafir

Roxy, pai nu trebuie sa-i arati sifonierul verisoarei tale. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Fa si tu cum faceam eu si sora-mea, cand eram in liceu si ne punea mama sa facem curat la noi in camera. Strangeam val-vartej tot sa nu mai ramana urma de ceva pe-afara, dar cum le bagam prin dulapuri... Dumnezeu cu mila. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Sa vezi ce ne auzeam cand deschidea mama un dulap si ii cadeau toate hainele in cap. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Eu sunt cam suparata, sunt acasa cu cel mic, la 11:10 avem appointment la doctor, ca nu e bine si aseara mi-a picat fisa (ajutata de o prietena, care e asistenta) ca s-ar putea sa fie de la ureche, ca are probleme cu echilibrul. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Asa ca, nu garantez ca mananc conform azi.
Deocamadata am mancat iaurt cu fulgi de ovaz, germeni de grau si gem conform, iar la pranz intentionez sa fac dovlecei pane cu salata de rosii si castraveti. Dar ar trebui sa fiu in regula si la capitolul dulce, ca mi-am luat o ciocolata conforma ieri, acum mi-am amintit. Ma bag in aia, daca simt nevoia (precis voi simti).

This post has been edited by pescarush: Jun 4 2008, 04:25 PM

+Quote Post
kalua
post Jun 4 2008, 05:01 PM
Post #1058

Musafir

pesca (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Bine ca va duceti la doctor! Insanatosire grabnica pescarusului mic!

+Quote Post
gloriana
post Jun 4 2008, 09:15 PM
Post #1059

Musafir

Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi si o cafea
G: cafea si vreo doi biscuitei. M-am scapat ca pur si simplu nu am rezistat
P:muschi file cu rosii, castraveti si masline
S: capsuni...fara numar

+Quote Post
Alinice
post Jun 4 2008, 09:27 PM
Post #1060

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Pesca sa vii cu vesti bune de la doctor si ...multa sanatate baiatului.
Eu nu am avut curaj sa ma cantaresc pentru ca am trecut prin perioada respectiva ,insotita si de stres datorita evenimentelor din familie.Dar Duminica imi iau inima in dinti (IMG:style_emoticons/default/pistolar.gif)
Meniul de azi a fost cam asa:
MD paine cu tarata ,putin unt ,cas si peste afumat ; cafea cu lapte degresat
P supa de legume(nu a mai intrat in plan aseara) ; file de pangasius cu salata de varza
G inghetata (neconforma) (IMG:style_emoticons/default/rusinosul.gif)
C un mar , o mandarina si jumatate de grapefruit .
Sunt sigura ca , indiferent de variatiile de greutate normale ,aceasta este dieta cea mai sigura si sanatoasa pe care am tinut-o pana acum. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 104 105 106 107 108 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 12:35 PM