![]() |
![]() ![]() |
![]() |
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) Lasa pescarus ca-i trece lui. Ai ajuns la doctor? Ai dreptate, s-ar putea sa i se traga de la ureche. Ai incercat sa-i dai niste metroclopramid sau cum se numeste medicamentul ala pt greturi?
Eu am fost usa de biserica pana acum 15 minute. (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) cand am halit o briosa cu ciocolata...productie proprie...vedeti voi, d-aia nu fac prajituri in casa! Mai, arata asa de bine, de miros nici nu va mai spun, ca nu m-am putut abtine! Meniul zilei: d - iaurt cu capsuni, black coffee ceai verde mentolat p - ghiveci cu piept de pui gratar s - 3 sortimente de branza cu rosie si ceapa verde, cateva capsuni in timp ce-am asteptat sa se coaca neconformele alea!!!! Una bucata neconforma umpluta cu crema si mai neconforma. Acu' ma duc la baie sa-mi spal pacatele. |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, multa sanatate copilului. Sa ne tii la curent.
Kalua, dar toanta mai sunt...ideea e ca nu-mi dadeam seama c-ala de la sfarsit e ţ si nu t. Stii c-am trecut si eu prin perioadele astea de lipsa de hambat, dar mi-am revenit. Asa ca-s sigura ca la fel va fi si cu voi (tu si pesca). Doftoreaso, daca tot facusi bunatati, sper ca le si pozasi, ca sa vedem si noi. Ce daca-s neconforme, unii se satura, doar privindu-le. Meniul meu de azi: D: iaurt cu fulgi P: mancare de varza cu carnati de casa si salata bulgareasca (rosii, castraveti, ardei, ou fiert, sunca presata, masline). G: alune de padure si migdale C: capsuneeee Alinice, in mod cert Monti-i cel mai sanatos mod de alimentatie. Asta-mi zic si colegele mele destul de des si unele chiar mai tin Monti din cand in cand. Pai cand ma gandesc cum stateam nemancata de abia ma tineam pe picioare, ca sa slabesc.....nici nu vreau sa-mi amintesc. Va pup! |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pesca s-ar putea sa aiba labirintita. se trateaza de regula cu antibiotice. va tin pumnii
|
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
seara buna.. uuf.. ma gandeam ca eu sunt singura care are probleme cu poftele si cu "calcatul" stramb..
MD: rosii+castraveti, am pus o lingurita de ulei masline, apoi m'am oprit pt ca mi'am adus aminte ca voiam sa pap cu fulgi. si am papat P: 100grame alune, 2 pateuri inedit cu ciuperci, 2 mere ( am papat pe parcusrul zilei) C: ton in ulei cu rosii si ceapa verde si apoi.. m'au apucta poftele de dulce si m'am infipt intr'o cioco anidor 70%, am papat vreo 4-5 patratele + azi am mai papat un covrig din ala uscat cu mac. azi nopate am avut iar noapte alba, asa ca am stat toata nopatea si am baut ceai verde pana nu am mai putut iar pe la 3 am papat o rosie cu castravete si putina branza, si de foame , dar si sa fuga somul. tot calc stramb in ultimul timp, asa cu maruntisuri, dar tot stramb se numeste.. cand am zis si eu ca ma las de miere si nu mai gust asa des, hop, sare my dear bro cu faguri de miere adusi de la o manastire.. mmm... cum sa ma abtin.. apoi, lately pap cam multa branzica observ eu.. apropae la orice trebuie sa adaug si niste branza, chiar si goala si tot pap.. oof.. greu tare. sa treaca sesiune si poate mi;oi reveni. pana una alta: pesca, numai urari de bine lui pescarush Jr; kalua, tu esti mentorul aici, deci ne bazam pe tine sa ne urnesti si pe noi; roxi, felicitari ca ai reusit sa urnesti cantarul... vad ca ti'ai propus numai vreo 2 kg pana in august.. inseamna ca si tu slabesti mai greu, asa'i..? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) gata, v'am pupat, si pentru ac maine e sarbatoare.. va urez sa aveti o zi linistita, cu ganduri de binete: Hristos S'a Inaltat! |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, hai ca m-ai distrat cu pacatele tale. Piei, satana!
Hai sa va spun o chestie urata de tot: o colega de-a mea mai in varsta cu care ma impac bine tare (Rosie, imparateasa tiramisu-urilor) n-a venit luni la serviciu si cica lipseste macar o saptamana. E divortata, are 3 baieti, dintre care doi mai locuiesc la ea, tatal ei sufera de dementa de batranete si ea-i o femeie tare cumsecade. I-am scris un e-mail acasa si-am intrebat-o ce-i cu ea si azi mi-a raspuns. Are probleme mari cu praslea, care are 17 ani, de vreo doi ani s-a apucat si de baut. Si la sfarsit de saptamana iar au sunat-o niste oameni ca l-au gasit pe fiu-sau in niste boscheti langa o strada principala, ea s-a dus sa-l culeaga si el a sarit la ea la bataie. A zis ca a vazut moartea cu ochii si daca nu erau niste oamnei acolo care sa-l mai tina, probabil c-o facea. A venit si politia si au dus-o la spital. Din fericire n-are decat cateva coaste rupte si contuzii dintr-alea sanatoase de tot. Cand au externat-o din spital au venit fiul cel mare si nepoata ei s-o ia si au dus-o la fiul mare acasa pentru ca acasa praslea a demolat camera ei. A zis ca-i e frica sa stea acasa la sfarsit de saptamana, ca probabil se duce sa doarma la fiu-su mare. Tipa e una ca tu si eu, nu dintr-o familie ca vai de capul ei, fiu-su mare e unul de-ala de care si-ar dori orice mama, si al doilea e ok (dar nu chiar de pus la panoul de onoare, adica, de ex. in casa face chiar ce trebuie neaparat), iar asta mic, de-o inteligenta sclipitoare, face numai tampenii, dar dintr-astea imense si de-acum de neiertat. Si Rosie, saraca, nah, ca orice mama, ce n-a facut pentru copchilul asta. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc fetelor. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) N-am venit foarte lamurita, cica pare a fi ceva viral, si daca nu-i trece in cateva zile, sa ma duc inapoi. Deocamdata e mai bine, nu ameteste, si vad ca se joaca cu copiii. Sper sa aiba dreptate si sa fie doar ceva viral. Bine ca s-a uitat in urechi si nu e infectie. (ca noi cu astea ne luptam pana mai acum un an - doi)
Doctore, i-am dat Gravol (cred ca asta este metoclopramidul din Romania) ieri, azi nu i-am mai dat nimic. Kalua, trista poveste. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Doamne Fereste pe orice mama de asa ceva! M-au trecut fiorii cand am citit. |
|
|
![]()
|
|
moderator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: V.I.P. Posts: 6,061 Joined: 8-December 05 From: Montreal Member No.: 34 ![]() |
pesca sanatate micutului (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
kalua (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) din pacate unii primesc aripi atat de frumoase si nu stiu incotro s-o ia. iar el, daca e alcoolic nici nu stie ce face, e in aburi densi, daca s-ar trezi porbabil s-ar ingrozi insa la fel de bine s-ar putea ori s-o sfarseasca rau ori sa-i faca Rosiei ceva ireversibil. poate o mai incerca si ceva amfetamine. Intr-un cuvant ingrozitor. Insa ar trebui internat la un rehab, cu forta pana la urma. Altfel intra in vreo coma alcoolica si-l gaseste prea tarziu prin vreun boschet. Urata boala (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, Doamne fereste!
Nu le doresc nici dusmanilor mei (care or fi aia?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ) asta! Suntem mame, ne iubim copiii ca pe lumina ochilor si, cand auzim asa ceva, chiar nu stim cum am reactiona intr-o astfel de situatie. Gagici, 'neata!!!!! Ia uite aici mic dejun suuuuuuuuuuuuuper gustos si conform! Plus, cu dedicatie speciala pt roxy-foxy, 2 "ochiul dracului" facute de mine aseara. Scuipati-va in san si ocoliti-le ca pe aurolac!!!! (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/mic%20dejun/HPIM1431.jpg) ca de obicei...si pana la epuizarea stocului de capsuni de pe piata...capsuni cu fulgi ovaz si iaurt + black coffee. Sa aveti o zi minunata!!! This post has been edited by dr_wise: Jun 5 2008, 07:24 AM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Mie neconforme dintr-astea poti sa-mi tot arati, nu ma atrag defel. Nu-mi plac uscaciunile (adica fara crema) si nici cele cu fructe. Cu toatea astea tot gasesc neconformitati de mancat. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Singurul lucru pe care l-ar putea face Rosie e sa-l dea afara, orice altceva trebuie sa treaca prin nu stiu cate instante si ar dura cel putin jumatate de an. Un sistem foarte tampit! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Si unde naiba sa mearga un pusti de 17 ani?!!!! La asta te-ai gandit?!
Mai, nici eu nu ma mai omor dupa cocaturi, dar miroseau asa de bine calde, incat am calcat stramb! Duca-se invartindu-se! Acu ii dau cu ceai verde en gross....iar la pranz sunt invitata de prietena mea la restaurant, la Marco Polo...yam, yam!!!! N-am mai fost acolo de anul trecut. De abia astept!!!! This post has been edited by dr_wise: Jun 5 2008, 10:55 AM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th May 2025 - 06:22 PM |
|