IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 106 107 108 109 110 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jun 5 2008, 12:30 PM
Post #1071

Musafir

Pofta buna, doftoreaso!
Eu am venit de la cantina, am mancat o parjoala cu un ochi pe deasupra si cu salata asortata.

Go to the top of the page

+Quote Post
lotte
post Jun 5 2008, 12:41 PM
Post #1072

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Buna fetelor,

dimineata: cereale cu apa (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , cafea conforma
10.00am o mana de capsuni, un mar
13.00 pastai cu varza, o conserva tuna, doua patratele cioco 85%

diseara o sa mananc rosii, castraveti, un pate inedit pe felii de dovlecel.

Nu stiu cum e la voi, dar eu mananc cu o pofta, la fiecare masa, de parca as fi insarcinata (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

Am rarit-o si cu fructele, si tot degeaba.

Pesca, multa sanatate copilului.

Dr_wise, ce fel de iaurt mananci dimineata?

+Quote Post
Cleo
post Jun 5 2008, 12:45 PM
Post #1073

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

kalua baiatul acela face ceva activitati extrascolare? activitati normale? solutia poate ar fi si ceva sport, muzica, something, anything sa-i mute gandul de la bautura.

+Quote Post
kalua
post Jun 5 2008, 12:58 PM
Post #1074

Musafir

Nu face nimic pentru ca nu vrea sa faca, a umblat Rosie cu el peste tot, sa-l bage la fotbal, la pictura (are talent), ce mai stiu eu pe unde, l-a inscris, el s-a dus max. 1-2 ori si gata, n-a mai vrut. Si-a adus sobolani (de-aia domestici (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) acasa, dupa 2 saptamani tot numai Rosie a trebuit sa se ocupe de ei, singura chestie care-l mai intereseaza e rap-ul, mai ales cel nemtesc hard-core, de mie mi se face pielea de gaina cand il aud.
A fost cu copilul asta si pe la cei mai renumiti psihologi, terapeuti, eu zic ca a facut tot ce i-a stat in putere sa-l ajute. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 5 2008, 04:01 PM
Post #1075

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Trista intamplarea cu Rosie... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Foarte delicata problema. Mai ales ca pare irecuperabil, daca dupa atatea incercari d-ale mamei nu a intervenit nici o schimbare in bine.
Scuze de offtopic.
Am papat ca la carte ultimele 2 zile da` nu am mai postat din lipsa de timp : sesiune, festival, scoala...
Azi:
MD - 2 portocale,fulgi de ovaz cu lapte
P - omleta cu ton,rosii,patrunjel...cu rosii si castraveti...a iesit cam yucky pt ca am pus cam mult ulei la prajit..
G - un milkshake de capsuni si am pus si un sfert de banana (mai verde asa) ca sa-l indulceasca un pic
C - mai am ton...si mai bag o rosie si-un castravete si gata cina (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dr_wise, ce bine arata briosele..de cand zic ca tre` sa`mi iau si eu tava de muffins si sa fac macar painica filozofului in ea...daca nu vreo briosa ciocolatoasa (conforma,normal) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
Pupici

+Quote Post
dr_wise
post Jun 5 2008, 04:15 PM
Post #1076

Musafir

Lotte, cumpar doar Milli si, mai nou, Tnuva. Dar prefer produsele Milli.

+Quote Post
Alinice
post Jun 5 2008, 09:51 PM
Post #1077

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Bafta in sesiune MM-istelor studente !
MD 1 cremvurst , branza Delis ,rosie;cafea cu lapte degresat si o felie de pasca conforma
P salata de rosii , ceapa si castravete cu bram=nza Delis ; ardei umpluti cu putin orez basmati si un pahar de vin rosu , sec
G 2 pateuri (IMG:style_emoticons/default/trozneala.gif)
P cateva capsuni
Beau ceai de papadie ( o cana/zi) si vad ca ajuta la digestie foarte mult .

+Quote Post
gloriana
post Jun 5 2008, 09:54 PM
Post #1078

Musafir

Salutare,
Azi nu prea am avut chef de mancare.Am mancat asa, ca sa zic ca am mancat:
D: iaurt cu fulgi si cafea
P: mezeluri diverse cu rosii
S: cascaval cu rosii

+Quote Post
Roxana_
post Jun 5 2008, 11:31 PM
Post #1079

Musafir

Kalua, sa dea Domnu' sa-i lumineze mintile copilului lui Rosie.
Gagici, eu am intrat pe ultima suta la pregatirile pentru nunta. De mancat, mananc conform. Musafirii n-au sosit inca; am zis ca-mi iau azi un test de sarcina de la farmacie, dar n-am mai apucat.
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi
P: 2 portocale inainte cu 30', dupa cotlet de porc cu vin, ou fiert si salata de varza rosie
G: alune si migdale
C: 2 portocale

Alinice, ce pasca ai facut tu conforma? Ca mi-a facut si mie d-na Mimi anul trecut, dar a rezultat ca-i de faza II.
Lotte, eu mananc Danone 0.1% si inca n-am murit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Interesant e ca am tot incercat sa-l schimb, dar n-am reusit si pace, datorita intolerantei (psihice, adica tac tac pe creier) mele la gustul de lapte.
Doftorici, arata foarte tare briosele tale, dar m-am saturat doar privindule. Tot am zis ca-mi iau si eu forma din aia, in care faceti voi painici, dar n-am apucat.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 6 2008, 07:24 AM
Post #1080

Musafir

Buna dimineata!
Meniul de ieri e un mare BIP!
Incep de astazi o viata noua...sper...
A fost Inaltarea, am primit cozonac, coliva, alea, alea....ce era sa fac, sa le arunc? Nu-i pacat mare?...M-am jertfit!
Acu' o sa-i dau tare cu sport si ceai verde, poate reusesc sa dreg busuiocul...
Yaaaaa! Succes tuturor MM-lor studente!!!

+Quote Post

413 Pages V  « < 106 107 108 109 110 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 18th May 2025 - 06:15 PM