![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Pasca conforma am facut-o dupa reteta Leei de "sufleu de branza" fara unt si smantana .
MD fulgi de orz si ovaz cu iaurt 0,1% si capsuni ; cafea cu lapte degresat G o banana verde P coada de somon la gratar si salata de varza C fructe . Week-end placut dragutelor.Eu voi incerca sa ma odihnesc cat mai mult ... (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) (IMG:style_emoticons/default/lazy.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
ziua buna girls,
revin cu meniul de ieri, pt ca nu am mai apucta..: MD: rosii, castraveti, branza, un ou fiert si un pic de fripturica abea scoasa din cuptor, de miel G: doua patratele de cioco anidor cu portocale. P: 2 rosii, branzica si un ou fiert. C: putina branzica amestecata un iaurt 0,1 (am gasit de la brenac, "ulcica" se numeste, fff bun si cremos, e mai bun decat milli, dar mai glucidic cu 0,4 gr (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ), apoi doua farfurii de ciorbica de legume, semiconforma (avea cartofi in ea.. dar nici nu m'am atins de ei)+ am mai papat putin fripturica de miel (putin). ca inchereie am gustat dintr'o felie de cozonac, dar doar am gustat. azi, MD: salata verde cu rosii, un catsron de ciorbica de legume de aseara P: doua nectarine, doua mere, 100 gr alune. C: n'am idee.. (ori o salata, ori tot ciorbica) v'am pupat girls, weekend placut, spor la invatat urez si eu studentelor, all za best. pupicei. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniu de mimozela:
d - mere rase cu scortisoara si fulgi ovaz, black coffee ceai verde p - ceafa de porc gratar, fasole verde sotata apa plata s - salata de ton sau fructe |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lasati, bre, meniurile, ati prins de veste ca Roxana e insarcinata? (IMG:style_emoticons/default/wbounce.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yaaaaa!
I-am si spus ca-i primul MM nascut pe forumul asta (din cate stiu eu). Tu si Di trebe sa faceti cinste si sa-i taiati ombilicu'!!!! |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
yeeeey.. bravo roxanica, harnicuta fata (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)
sa fie intr'un ceas bun, numai urari de bine si sa va tine Doamne-Doamne sanatosi pe amandoi, pardon, amantrei! felicitari inca o data.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cyl, inca nu stie cati bebei sunt. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Kalua, deci azi primim derogare, sa sarbatorim, da? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Doctore, vezi ce adaugi la meniul de mimozela. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 6 2008, 05:53 PM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Da domne, asa zice testul dragi montignace. O sa se nasca un montignac mic, asta-i clar, din 2 mari...mie asa-mi iese (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Pesca, sa stii c-am reusit sa fac sifonierul, ca-mi statea pe chelie. Mai am sa fac curat in baie si sa pregatesc toalele pentru nunta, de maine. Meniul meu de azi: D: iaurt cu fulgi si gem conform P: pulpa de pui rotisata, salata de vinete, ardei copti si f putit tzatzichi C: vor fi capsune Si acum m-am pus pe baut apa multa, c-asa mi-a zis o prietena ca trebuie. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi, o cafea P: salata de varza cu 2 oua ochiuri S: macrou afumat cu rosii iar mai tarziu nectarine |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Auzi, Rox, poate de-aia s-a prins ala mic, ca s-a mai curatat si Mr. Rox pe dinauntru. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:10 AM |
|