![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu. Ce fel de salata se cerea? (IMG:style_emoticons/default/unsure.gif)
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salata verde, sau verde cu rosii, castraveti, castraveti, ardei, ceapa. Baga intotdeauna o salata la ce mananci, trage tot IG-ul mancarii respective la vale, e satioasa (are volum mare).
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Salutare !
MD iaurt 0,1% cu fulgi de orz si ovaz P ciorba de pu ; o pulpa de pui prajita cu salata de varza si un pahar mare de vin G 2 prajituri si o portie de coliva-pauza -o inghetata (un mare BEEP ) C fructe ,eventual,dar acum nu mi0e foame deloc. P si G au fost la parastasul de 9 zile pentru unchiul meu...am fost toti in familie . Asa ,sa nu uit -azi cand m-am cantarit aveam 69,9 kg.Deci in saptamana cu probleme am pus pe mine 300 de grame.Drept sa spun ma asteptam la mai mult datorita (IMG:style_emoticons/default/icecream.gif) |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul de azi:
D: iaurt cu fulgi si cafea P: peste afumat cu rosii, castraveti, masline si salata de varza G: mere si nectarine S: crenvursti cu mustar conform |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
D (ora 12.30 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) cealalta jumatate de grapefruit ramasa de aseara
P: pastrav la gratar cu brocoli C: ciugulesc prostii (caise uscate, seminte de floarea soarelui crude) ... si am baut ceva lapte cu cacao (stiu, are zahar (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) ) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i bun, scorpirescu! (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Iar n-ai salata la pranz, micul dejun e bine sa fie consistent si glucidic. Iar ciuguleala e proasta tare. Si ai mai si amestecat caisele uscate, care au IG-ul peste 35, cu seminte, care sunt uleioase. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
O saptamana buna , buna , buna de tot ! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MD iaurt 0,1 % cu 3 finn crisp 21% fibre si macrou afumat ; cafea cu lapte degresat P cas ; mici si salata de varza C fructe |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
de azi ma fac si eu serioasa (sper) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
D - cereale cu lapte ora 11 - un mar P - cabanos cu tofu spread, rosii, ardei, masline C - supa de salata, pulpa de pui la cuptor, cu salata |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce credeati dragutelor, ca v-am parasit (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ? Nici vorba, nu scapati de mine asa de usor. Azi dimineata aveam 64.7 dupa 2 zile, in care am gustat si mancaruri neconforme, dar azi m-am facut cumintica.
D: iaurt cu fulgi P: pulpe de pui la cuptor, souvlaki de pui (adica am mancat doar puiul, varza si cu tzatzichi) cu castraveti murati; desert alune G: alune C: capsune |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Rox, felicitaaaaaari ! Ce super, sa fie intr-un ceas bun, si sanatosi !amandoi...amantrei...hihi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Eu is cam busy cu stresiunea asta, cu drumurile casa-Sibiu-Dragasani ...mancatu` a fost conform cat de cat, zic cat de cat pentru ca e greu sa-mi stapanesc pofta de inghetata vara...mananc cam zilnic sau la 2 zile o inghe`...nu s-a pus nimic...e bine.. Azi: MD - fulgi de ovaz, caise uscate, lapte G - o nectarina, juma` de mar P - gratar de piept de pui cu salata G - jumatate de mar, 2 linguri de inghetata de cacao C - capsuni, multe..direct de la sursa ..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Rox, nu renunti la Monti, nu? Ca eu zic ca e acceptat acest regim si`n perioada de sarcina...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) chiar is curioasa...i-a s-o intrebi pe doamna doctor din partea mea daca se poate tine acest regim si in aceasta perioada ...mersi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:18 AM |
|