IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Roxana_
post Jun 9 2008, 09:01 PM
Post #1111

Musafir

Empty, nu renunt la Monti, pentru ca mie mi-a intrat in reflex. Eu de mai bine de juma de an nu mai tin Monti ala strict, pe care l-am tinut la inceput...adica mai gust din cand in cand cate ceva neconform, dar asta nu inseamna ca se intampla zilnic. D-na doctor stie de Monti, chiar i-am dat si dansei cartea si a spus ca n-are nimic impotriva. Ce vreau eu sa mananc mai mult in aceasta perioada ar fi lactatele, cu care stiti ca nu-s prea prietena. Probabil ca va trebui sa iau si calciu, ca acolo stiu ca am stat tot timpul prost.
Go to the top of the page

+Quote Post
gloriana
post Jun 9 2008, 09:02 PM
Post #1112

Musafir

Eu cred ca se poate tine. Pentru mine deja nu mai este un regim ci un mod de viata.
Azi:
D: iaurt cu fulgi si o cafea
P: carnaciori fripti cu salata de varza si iaurt. Simt nevoia de lactate. Probabil o fi vreo lipsa de calciu.
S: mere si nectarine

+Quote Post
Roxana_
post Jun 9 2008, 09:04 PM
Post #1113

Musafir

Gloriana, cum mai stai cu greutatea? Ti-ai revenit? Ai scazut sub 70?

+Quote Post
gloriana
post Jun 9 2008, 09:24 PM
Post #1114

Musafir

Am ajuns iar la 70 si deocamdata ma mentin. Totul a inceput de la ovulatie. De doua saptamani am avut pofta de mancare si sete dar mi-am revenit. Astazi e prima zi dupa 2 saptamani cand nu am mai simtit foamea ingrozitoare chiar si dupa ce mancam.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 9 2008, 11:49 PM
Post #1115

Musafir

Vaaaai, ce de rele am facut, Kalu. Sorry (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
Atunci nu-ti mai spun si ce am mancat azi ca ma bati.

Ba iti spun, dar apoi fug repede pana nu apari. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
D: iaurt cu fulgi
P: un snitzel de pui cu salata de varza
C: lapte si cateva feliute de salam

Am uitat de grapefruit, dar ii prea tarziu acum.

Mai, da ii obligatorie salata la pranz? Eu am inceput o saptamana nebuna, sper sa nu tina mult si abia am timp sa respir.. asa ca n-am avut timp de gatit sau ceva. Am mancat ce-am prins la mana. Aia.
Of.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 10 2008, 07:43 AM
Post #1116

Musafir

'Neataaaaaa!
Jur ca am fost cuminte, doar seara am rontait cam mult.
Ieri:
d - cirese proaspete cu iaurt 0% grasimi si fulgi ovaz, black coffee
ceai verde + apa plata
p - piept pui gratar cu ghiveci de legume la cuptor (fara cartofi)
apa plata
s - eiiiii, aici e aici.....alune caju...pauza....mancarica de fasole verde cu piept de pui, rosii, un paharel miiiic de Cabernet Sauvignon.....la meciul Olanda - Italia am rontait seminte de dovleac...in lipsa merelor...
Astazi:
d - caise deshidratate cu iaurt 0% si fulgi ovaz, black coffee
Aseara am trecut pe la Carrefour, am avut intentia sa-mi cumpar o inghetata Tonitto fara zahar, am pus-o in cos, am plimbat-o 5' prin magazin, dupa care am depus-o la locul ei pe raft...uite asa am mancat eu inghetata! Va recomand exercitiul asta pt tot ce cumparti neconform. Daca constiinta voastra rezista 5' cu "otrava' in cos, e de rau...

+Quote Post
pescarush
post Jun 10 2008, 01:20 PM
Post #1117

Musafir

O iau si eu pe urmele doftoresei, cu meniu de mimozela. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (doar ca eu am noroc ca nu-mi cere organismul mancare seara, dupa ora 6 - 7)
Pe azi mi-am propus:
D - cereale cu lapte
ora 11 - un mar
P - 2 pulpe de pui la cuptor cu salata de rosii
C - (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) inca nu stiu, cred ca fac conopida la cuptor, cu salata.

Scorpi, salate trebuie tot timpul, nu numai la pranz, ci si seara, dimineata (daca mananci lipidic - sper ca ai invatat pana acum ce inseamna lipidic (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ). Daca nu ai timp sa faci salata, macar pune niste legume crude langa mancare: rosii, ardei, castraveti, ridichi etc. Merg si muraturi.
P.S. Roxy, si eu ca tine, nu mai tin strict Monti, dar principiile mi-au intrat in sange. (IMG:style_emoticons/default/322.gif)

edit: Acum am vazut ca ai mancat snitel. In ce faina a fost prajit? Pentru faza 1 e conforma faina de soia sau naut, iar pentru faza a 2-a e buna si faina integrala. Seara lipsesc niste legume de langa salamul ala. Plus ca e bine pe cat posibil sa evitam mezelurile, contin amidon si zahar, majoritatea.

This post has been edited by pescarush: Jun 10 2008, 01:27 PM

+Quote Post
dr_wise
post Jun 10 2008, 01:45 PM
Post #1118

Musafir

Masa de pranz: piept de pui gratar cu dovlecei gratinati + salata de rosii si castraveti
Digestia mi-am facut-o in parc, la umbra farului.
Acum ma dreg cu un ceai verde mentolat.

+Quote Post
CyL
post Jun 10 2008, 02:11 PM
Post #1119

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

ziua buna girls,
revin cu meniul de ieri:
MD: salata de ton cu masline, rosii, catrvete, branza si un iaurt milli
P: doua mere si jumate de cabanos .. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ))ah, stiu ca am baut niste granini de mere si de portocale, vreo doua pahare.
C: o salata verde cu pui, masline, branzica, un pic iaurt (3% grasime) + doua cubulete cioco cu portocale.

azi,
MD: salata verde cu pui, cateva maslime, urda si un iaurt.
P: un mar, 100gr alune
C: n'am idee.. probabil tot niste pui cu salata.

+apa, ceai. mi'am propus ca pana la sf lunii iunie sa ajung macar la 60 kg. azi dim cantarul arata 64, de la 61.. dar am mancat cam sarat zilele astea.. cred ca asta e motivul.. si am cam papat cioco 85%.. si laptele ala praf.. si se apropie si minunata data..
gata, mimoza mi's si eu de acum! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

v'am pupat girls :*

+Quote Post
dr_wise
post Jun 10 2008, 02:41 PM
Post #1120

Musafir

Hahahaaa! Bag seama, in curand vom numi rubricuta asta "La mimoza MM-sta SRL".

+Quote Post

413 Pages V  « < 110 111 112 113 114 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 06:58 AM