![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Buna fetelor,
Revin si eu din cand in cand cu meniu: 7.00 iaurt 0,1% cu fulgi de ovaz si capsuni (meniu furat de la poza lui dr_wise) 10. 2 piersici 13.00 tuna cu mancare de dovlecei, pastai, vinete, si doua rosii mari natur.Apoi 2 patratele cioco 85% diseara o sa mananc salata de varza cu morcovi, ceapa verde, si un pate inedit. Ma laud cu 52.600Kg, acum, cat le mai am, si nu revin la 53 (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Scorpi, este faina si la vorba si la port, bine ai venit (IMG:style_emoticons/default/322.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
7.30- un pumn de cirese
11- fulgi cu lapte 17- ciorba de salata si cas de carne facut in casa(un fel de drob) 20- un mar mare Vreau sa incep cura cu drojdie de bere. Cata drojdie trebuie sa iau in fiecare dimineata? O lingurita? Drojdie proaspata sau uscata? |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, viziteaza-ne mai des. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
Doctore, daca vrei sa faci ardei umpluti de faza 2, pune orez basmati. Altfel, nu prea stiu ce sfat sa-ti dau. Dar cred ca-ti poti permite vreo 2 zile pranz de faza 2. Pune o salata langa ei si ai rezolvat. Teo, habar n-am de cura cu drojdie de bere, cred ca n-ai nimerit topicul bun. Doar daca vreo fata de pe-aici a tinut-o inainte de Monti. Scorpi, impartasesc si eu ce am invatat. Desi am citit cartea de 2 ori, cred ca cele mai multe lucruri practice de-aici le-am invatat. Stii tu, teoria ca teoria, praftica ne omoara. Lasa, bine ca a trecut perioada aia grea din viata ta. Toti avem si perioade mai grele, dar trecem peste ele (speram fara urme prea vizibile). Hai sa pun si eu meniul pe azi, sa ma intorc la treaba: D - cereale cu lapte ora 11 - un mar P - conopida la cuptor cu branza si smantana, salata de rosii, ardei si ceapa verde C - salata de conopida cu maioneza, rosii, ardei Sa fac spovedania completa: pe langa meniul expus, mai scapa cate o bucatica de ciocolata (chiar si alte dulciuri neconforme), aproape zilnic (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Cred ca sunt intr-o perioada cam... pofticioasa si neserioasa. Pup fetele. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) O zi buna. This post has been edited by pescarush: Jun 11 2008, 01:30 PM |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
ma mai bag si eu din cand in cand:D
md: cereale cu iaurt 0,1% p: mancarica de ceapa cu pui c: nu stiu! probabil bag niste alune. si evident o bere care stiu ca nu-i conforma.... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
In ultima carte Monti spune despre cura de drojdie...ca este foarte buna datorita continutului mare de vitamine B...sincer, nu stiu daca este vorba despre drojdia asta din comert sau alta..mai iau si eu din cand in cand, mari efecte cu "din cand in cand"-ul meu nu am observat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi papat asa: MD - fulgi diversi (grau, ovaz) cu lapte P - 1 copan mic de pui, o felie de peste pane, 2 bucatele de conopida pane cu salata C - fac un ghiveci Eu ma agit cu invatatu`, am maine examen, mi-e un pic frica da` nu are ce sa se intample altceva decat sa`l iau (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) Ieri m`am scapat intr-o inghetata Nestea d-aia cu o forma rusinoasa (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ))) si ma doare gatu` acum...tata Monti m-a blestemat (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) Pupicioi |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Meniul meu pe azi:
D: iaurt cu fulgi P: conopida cu inelu (am facut aseara sa-mi ajuga (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) creca o sa manc singural la ea o saptamana ca sora-mea nu vrea carne de vita nici taiata cu lama) C: inca nu stiu ... tre sa ma gandesc + cioco neagra 85% Adaugati si la mine cate o bere neconforma la fiecare meci al Romaniei (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) Bre, nu se poate meci fara bere .. dijeaba. Si stuchit samante pe joc (ok, de la asta ma pot abtine, nu-i problema) O sa revin sa completez meniul de seara. Lotte, mersi mult de primire!! Pusicon. S. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Scorpiuta draga, daca nu ai mult de dat jos, mai merge cate o neconformitate!
eu le-am anuntat pe fete ca nu o sa fie chiar conforma toata treaba! mie imi era frica de renuntarea la cartofi prajiti, dar se pare ca nu am avut probleme... la bere nu pot dom'le daca nu pot!! call what u wanna call me, i'm a fucking alcohoolic!! (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) si am slabit 10 kile intr-o luna:D si-am mancat frate nu gluma... |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, eu am gasit reteta de ardei umpluti perfecta pentru mine, asta dupa multe incercari cu de toate celea. E postata la retete.
Teo, Montignac chiar recomanda drojdia de bere. Fii atenta ca-i lipidica, deci nu se amesteca cu alimente cu IG-ul intre 35 si 50. In ce forma vrei sa o iei? In Germania, de ex., in forma de pastila contine si multe chestii neconforme. lotte, chiar asa, poate ne onorezi mai des cu prezenta (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) scorpi, de ce sa zic ceva? Noi vorbim aici vrute si nevrute, nu postam numai strict meniul. Roxanici, cum se chema medicamentul ala care l-ai luat tu la inceput? Cred ca am nevoie de el, fac ce fac si nu pot sa ma adun, nu dau de dinafara, dar surplusul asta minimal nu-mi place. Si mai e si vara, costum de baie & stuff... (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Da matusa-mea o fuga pana la Timisoara (cu ansamblul ei de dansuri unguresti (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si-as ruga-o sa-mi ia. Am mancat un mar mare, apoi vreo 5 gnocchi cu spanac (conformi) cu rosii si-un ardei kapia rosu. Deseara mananc mancarica de carne de pui sau curcan cu fasole vered si-o salata de rosii. Si sper sa ma opresc aici si sa nu mai bag si alte tampenii in gura. Empty, bafta maine! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kari (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Metabol se numea. Mie mi-a fost f bun, ca m-a tinut departe de dulciuri.
Fusei si eu cam neserioasa astea 2 zile, in sensul c-am bagat niste covrigi de Buzau, neconformi (dupa masa ieri si azi dimineata). In rest conform de conform: D: iaurt cu fulgi P: ciorba de vacuta, pate inedit, pulpa de pui, 2 rosii si-un castravate) G: covrigii de care va spuneam C: capsune...si seara l-am vazut pe al meu ca manca niste chiftelute si-am mancat si eu vreo 5 (erau mici de tot) cu mustar (erau conforme); Azi: D: covrigi (c-am intrat rapid in sedinta si n-am putut sa-mi fac iaurtul cu fulgi) P: zeama de la ciorba de legume, ficatei de pui cu castraveti; desert alune C: capsune Lotte, ma bucur pentru scadere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) . Empty bafta. Cyl, mie nu prea mi se pare ca tii Monti...dar daca tu te simti bine si nu te ingrasi e ok. Scorpi, abia astept sa vad pozele cu tine la 60. Stoinici, nu stiu cum oi rezista in ritmul asta. Mai ai si tu grija de tine. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doctore, daca vrei sa faci ardei umpluti de faza 2, pune orez basmati. Altfel, nu prea stiu ce sfat sa-ti dau. Dar cred ca-ti poti permite vreo 2 zile pranz de faza 2. Pune o salata langa ei si ai rezolvat. Merci! Oricum o sa mananc doar weekend-ul asta, cu smantana cat se poate de slaba, sau mai bine cu iaurt, plus o salata de rosii cu ceapa si castraveti...plus un pahar de vin rosu sec...am descoperit un Cabernet Sauvignon de Husi mmmmmm, dumnezeiesc!!!! D-aia ies moldovencele asa de frumoase si vinul gustos p-acolo...domle, e pamantul bun! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Ptiuuu! Uitai sa dau raportul: Ieri seara: caise....fasole pastai cu piept de pui si rosii...capsuni Astazi: d - iaurt cu capsuni proaspete si fulgi ovaz, black coffee ceai verde p - ceafa porc gratar cu legume (dovlecei, vinete, ardei gras rosu si verde) la gratar stropite din belsug cu mujdei, salata de varza alba; 0.5L de apa plata bauta la umbra farului din Cta, pe o banca, in parc Acu' rod de zor la Orbit mentolat. Doftoreaso, eu am gasit reteta de ardei umpluti perfecta pentru mine, asta dupa multe incercari cu de toate celea. E postata la retete. Sarut-mana! Uite acu' o tai la retete...nu m-a dus mintea! (IMG:style_emoticons/default/frustaremare.gif) This post has been edited by dr_wise: Jun 11 2008, 02:22 PM |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 01:19 PM |
|