![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
Chiar!! apropos de guma! dauneaza in vreun fel mestecatul de guma? ca io as putea sa ma bag la un concurs de mestecat guma... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Da' caperele astea ce gust au, ca mi-s virgina..... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) am vazut conservate la Mega Image. Merita sa incerc?
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Ziua buna fetelor !
MD iaurt 2,8% cu branza delis si ardei gras ; macrou afumat si ,bineinteles ,cafea cu lapte degresat G o cafea neagra si apa P salata de vinete cu rosie ; peste la gratar cu mujdei de usturoi si sos de rosii C fructe Fac eforturi sa nu ma apropii de inghetata ! Beau ceai de papadie si ceai de fructe. Mama a gasit la supermarket ceai de "capsuni si frisca".Oare o fi conform? Maine au banghetul elevii din clasa a VIII-a .Asa ca ,dupa sedinta cu parintii , voi petrece... Iar vineri am serbarea de sfarsit de an scolar.Dupa o saptamana ma pregatesc de concediu (IMG:style_emoticons/default/cool.gif) (IMG:style_emoticons/default/yahoo[1].gif) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, pai uita-te ce scrie la compozitia ceaiului.
Doforeaso, caperele au un gust picant. Ar fi bine sa le gusti inainte de-a face ardeii, sa stii daca-ti plac sau nu. |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Salutare,
Meniul de azi: D: iaurt cu fulgi si o cafea P: mazare cu kaizer si salata de varza S: mere si lapte dulce |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Alinice, distractie placuta!
..si eu am banchet...de sfarsit de liceu...numa' ca eu sunt mama de absolvent, asa ca maine noapte voi sta pe net, pana cand vine fiu-meu de la petrecere. Nu stiu cum sunt altii, da' eu nu pot sa dorm linistita pana nu vine acasa. In seara asta am mancat: chiftelute cu mustar, fasole verde sotata, rosie, un paharel de vin rosu. Desert...2 cuburi de telemea cu smantana si vin rosu (acelasi pahar) Kalua, dar daca strecor niste granule de soia in carnea tocata, ce zici? |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
Doctore, distractie placuta flacaului!
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci! Nu prea seamana cu mine cand e vorba de distractie...nu stie sa se relaxeze. Asta are sange de neamt in el, e prea serios, domle!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pui si soia daca crezi ca ti-ar place cu ea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
C: mere cu scortisoara, capsuni, cirese.
|
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th May 2025 - 07:23 PM |
|