IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 114 115 116 117 118 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
Teocris
post Jun 12 2008, 08:39 AM
Post #1151

V.I.P.

Group: Administratori
From: Sibiu
Member No.: 2,591

7.30- un mar mare
11- fulgi de grau cu lapte degresat
14- o salata mare de fructe cu rosii si castraveti
19- ciorba de salata

Stiti ce m-ati facut sa fac? Am stat ieri in magazin doua ore sa citesc toate etichetele (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) E greu sa gasesti castraveti murati fara zahar, dar am gasit!
Am cumparat fulgi de cereale, fulgi de grau, paste din grau dur(am gasit unele tricolore ), ulei de masline, rosii decojite, peste...Numai produse conforme. Incerc sa-l trag si pe Mr. dupa mine (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Drumul de acasa catre serviciu trece pe langa o cofetarie cocheta . Inainte era un chin sa trec pe acolo fara sa intru. Acum, rezist fara probleme.
Vedeti in ce m-ati transformat?
Go to the top of the page

+Quote Post
Alinice
post Jun 12 2008, 10:25 AM
Post #1152

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Un banchet de neuitat pentru fiul tau , dr. wise ! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Incep cu o rectificare pentru cina de ieri:au iesit fructele si am mancat o pizza cu blat din faina de soia (1/4 de portie) plus un pahar de vin rosu sec.
MD celalalt sfert de portie din pizza si cafea cu lapte degresat
G ceai de fructe
P si C nu stiu ce meniu va fi la banchet...

+Quote Post
pescarush
post Jun 12 2008, 01:38 PM
Post #1153

Musafir

Distractie placuta celor care merg la petreceri!
Doctore, ma tem ca asa oi fi si eu, ca tine. Ca si daca sunt plecati copiii cu tatal lor, incep sa sun sa vad pe unde sunt dupa ce vad ca au trecut cateva ore. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif)
Eu habar n-am ce mananc azi, nu mai aveam mare lucru prin frigider si nici nu-mi merge mintea sa ma gandesc sa improvizez ceva.
Asa ca, mi-am adus micul dejun cu mine: fulgi de ovaz, germeni de grau, apple sauce cu scortisoara si probabil ca adaug si niste miez de nuca.
Teo (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) asa faceam si eu cand m-am apucat de Monti, acum cunosc produsele conforme si nu mai pierd atata timp. Doar daca apare ceva nou iau la studiat eticheta.
Albi, nu e buna guma de mestecat, chiar daca e fara zahar. Si eu mai mestec, dar incerc s-o tin in limite rezonabile.

edit: Scorpi, te-am vazut si "grasunic" si cred ca doar la burtica ai de dat jos. Vreo 5 kg cred ca ar trebui sa fie ok. Asa a fost si la mine, burtica se vedea (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif)
a, si daca ai timp si ai si "hambatz", n-ar strica un pic de sport. (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)

This post has been edited by pescarush: Jun 12 2008, 02:25 PM

+Quote Post
CyL
post Jun 12 2008, 03:00 PM
Post #1154

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

QUOTE(Roxana_ @ Jun 11 2008, 03:17 PM) *
Cyl, mie nu prea mi se pare ca tii Monti...dar daca tu te simti bine si nu te ingrasi e ok.

hmm.. unde am gresit? ce am facut..? plss.. explica.. (IMG:style_emoticons/default/crying.gif)

eu rectific meniul de ieri de la pranz. am papat doua mere si o piersica si alune..
C: o salata mare cu ceapa verde, varza, castraveti. + 2buc de cioco (iar)

azi,
MD: lapte cu fulgi de ovaz.. am baut apropae un litru.. apropae ca l'am sorbit deodata. era rece si ma racorea.
G: piersici, capusni, un mar (mai multe, pt ca am sperat sa ma satur, dar m'a luat o foamee..)
P: pt ca izbise foamea rau, am facut comanda de o salata de pui (castraveti, rosii, pui, ardei si telemea rasa)+ jumate de covrigel uscat.
C: n'am idee..

mi'am dat peste cap iar mesele, pt ca aici nu mai pot sa pap la pranz bine, asa cum faceam inainte.. acum cel mai la indemana imi sunt alunele si niste fructe. altceva n'am cum sa pap aici in vazul lumii..

v'am kissuit, have fun toatga lumea si bafta la examene, eu mai am doar doua (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

pupicei.

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 12 2008, 03:41 PM
Post #1155

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Facui la examen...yuppy, s-a mai dus unu`!!
Azi am papat bine si si conform pe deasupra...scurt si cuprinzator:
MD - fulgi de grau si ovaz cu lapte, un patratel de cioco amaruie 85%
P - 2 copane puisor, 2 felii de telemea de oaie (merge combinatia asta?), o felie de pestic, rosii, castraveti ... nu mai am rabdare sa fac salate, si parca le simt mai bine gustu` la legume asa.
G - capsuni, 2 piersici
C - cre`ca ma opresc aici cu mesele, ca-s plina...eventual, o sa mai rontai un mar...eu dupa 5-6 nu prea mai pap...mai ales daca nu ies in oras...daca ies in oras, cam sar in neconformitati (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)
pupici

+Quote Post
kalua
post Jun 12 2008, 07:11 PM
Post #1156

Musafir

Alinice, distractie maxima!
Empty, felicitari!
Cyl, bafta! Tocmai din cauza pranzului tau subtire ma gandesc ca zicea Roxana ca nu-i bine ce faci.

Doftoreaso, apropo c-ai zis de fii-tu ca-i mai neamt, asa: azi zice un coleg ca nu-i o atmosfera asa misto la campionatul european (am auzit-o si eu pe asta), si-n nici un caz nu asa frumoasa la acum doi ani, la campionatul mondial din Germania. Si adauga: mda, austriecilor si elvetienilor le lipseste sangele celor din sud (pe care-l au nemtii). (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Eu inca ma tin tare pe pozitie, am mancat un mar marisor, apoi mancarica de fasole verde cu carne de curcan, alaturi rosii si un ardei kapia rosu. Acum o astept pe fiica-mea sa vina acasa, sa mancam chiftele de ton, eu cu orez salbatic, restul cu basmati, plus salata.

+Quote Post
Roxana_
post Jun 12 2008, 07:27 PM
Post #1157

Musafir

Cyl, am luat meniul tau de la pranz din ultimele pagini. Daca tu te saturi doar cu atat si poti sa mananci dup-aia o cina usoara, e ok.
Hai sa-ti dau extrasul:
P: doua mere si jumate de cabanos .. ))
P: un mar, 100gr alune
P: o sa pap niste capsuni si dk nu'mi trece foame.. o sa recurg tot la alune..
P: 2 rosii, branzica si un ou fiert.
P: doua nectarine, doua mere, 100 gr alune.
Nu m-am luat de abateri, ca toti suntem oameni si nu ne putem tine tot timpul de regim cu litera de lege.

Si-acum imi vine mie randul sa ma spovedesc (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Aseara m-am simtit cam slabita si-am luat 5 triunghiuri de Tobleronne si am mancat pepene galben, in loc de capsune...si asta nu-i tot: tot le-am auzit pe fete pe la bar ca-i bun laptele cu cacao de la Tnuva si-am zis sa incerc si eu. E f bun, dar contine zahar. Asa ca a fost doar un moft, mi-am luat lapte fara grasimi cu cacao sa-mi fac. Kalua, cand ma sfatuiesti sa-l beau? Seara la culcare, dupa masa de fructe? Sau dimineata, dar am impresia ca devine un mic-dejun proteino-lipidic (cacaua contine grasimi) si nu mai pot manca iaurtul cu fulgi, la care nu vreau sa renunt ca-mi asigura un tranzit intestinal bun.
Meniul meu de azi fuse conform, in linii mari:
D: restul de lapte cu cacao, dupa 2 ore iaurt cu fulgi
P: pulpa de pui rotisata, salata de ton; desert - bomboane fleur de mer (aduse de o colega din Franta)
G: 2 nectarine mici
C: pepene galben cu capsune

Alinice distractie maxima! Doftoreaso, cred ca esti tare mandra de odrasla.
Emtpy, cate examene mai ai? Bafta in continuare. Bafta si tie Cyl!
Pesca, ti-ai revenit cu dispozitia?

+Quote Post
kalua
post Jun 12 2008, 07:32 PM
Post #1158

Musafir

Bea cacaua aia mai bine dimineata, cu tot cu fulgi, peste zi se consuma mai multa energie si riscul sa se depuna grasimile e mai mic.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 12 2008, 08:18 PM
Post #1159

Musafir

La mine azi a fost bis (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si inca mai am nenorocita din aia de conopida (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

Mai tarziu o sa adaug ceva lapte.

Da, asata ii planul... sa ma hambitionez sa fac si un pic de sport. Macar un pic, altfel nu au cum sa dispara sunculitele de pe burtica oricat as slabi.

S.

+Quote Post
CyL
post Jun 12 2008, 08:59 PM
Post #1160

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

ooof... tomai ca nu ma satur cu mancarica aia putina si imi lipseste pranzul meu copios si sanatos si.. existent. doar ca la birou nu pot sa mananc cum as vrea eu.. suint cam in vazul tuturor si el senior boss e mai mereu pe aoclo.. din cazua asta, recurg tot mai des la pranzul la botul calului". dar nici mie nu'mi place, pentru ca am inceput iar sa resimt nevoie de dulce, mai gust un covrig, o prajitura.. si nu'mi place..
dar acum pentru ca m'ati atentionat o sa fiu mai serioasa, imi bag picioarele si'mi iau salata cu mine sau vad eu, ceva ce se poate transporta usor (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

sa mai scriu meniul de azi care e dezastru total...?!
de salata de la pranz am spus,
C: salata de ton cu telelemea, ceapa, castravete, salata+ (biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiip). m'a pus @#$@$# sa'mi iau niste caju sarat din kaufland... si am papat.. si am papat.. pacatos rau, ca tare bun era. dar si sarat. si uleios... ah, si am luat si o gura de cola light.. tare pofta imi era.
am baut eu niste ceai verde cu iasomie dar cred ca degeaba. am papt muuuult caju.. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

oof.. mai am o piedica in weekend ca am pomana si.. coliva, cozonac, sarmale.... huh' ispite mari.. sper sa nu am mustrari de constiinta prea mari la final..

v'am pupat.
ah, s anu uit, o sa postez si eu poze mai noi. o sa intru s ava vad si pe voi (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
pupicei multi si dragi, multumesc fetelor ca suntei cu ochii pe mine/noi
o seara placuta an have fun :*

+Quote Post

413 Pages V  « < 114 115 116 117 118 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 19th May 2025 - 07:36 PM