![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cyl, chiar ma gandeam ca ti-am facut morala, dar nu ti-am zis nimic constructiv. (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Incearca sa-ti iei sandwichuri cu paine de soia si-un gratarel de pui subtire, plus salata multa. Sau branzeturi pe care sa le mananci cu ardei, rosii, castraveti, fara dressing (tai totul de-acasa). Sau iti faci numai salatoi in care pui carne de pasare facuta la gratar (dressingul il iei intr-un borcanel extra si-l versi peste salata inainte de-a manca). |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
saru'mana kalua.. gata, de azi am luat masuri. mi'am luat la mine doua pateuri inedit, doua rosii si un ardei. la MD am papat fulgi de ovaz cu suc de rosii si jumate de ardei. aah, si pe stomacul gol, doua piersici.
o sa fie o zi nebuloasa cred si la munca si acasa. deja mi'au venit rude de prin toata tara si urmeaza sa mai vina si probabil cand o sa ajuing eu acasa o sa miroasa numai a bunatati... dar o sa fiu tare, si nu fac abatari mari, daca se poate deloc. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ah, sa nu uit, azzi dimineata bunica mea si o matusa, tocmai ajunse, se uitau la mine si ma intreaba: mai mama dar unde ti'e burtica, ce esti asa slaba, numai kielea si osu pi tini (bunica mea din moldova.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ).. ma rog, m'am simtit bine, dar nu ma las, mai am un pic de dat jos, si plus de asta de la atata sare asea de la caju ala, ma simteam unflata toata. oricum, e bine.. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) azi dau bine cu apa multa si ceai verde sa iasa sarea. v'am pupat..zi buna si un sfarsit de saptamana linistit. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Morning, dragutelor!
Multumesc pt urari. cred ca s-a simtit bine fiu-meu la party, de-a stat pana la 5 dimineata. Eu am crailit pe net pana pe la 1 noaptea, dupa care m-am dus la culcare, n-am mai rezistat. In schimb am produs pe la 10 noaptea ardei umpluti. Pana la urma i-am umplut cu amestec din carne porc, carne vita, orez basmati, ceapa, marar, sare, piper. Si-o sa beau un vin rosu sec. Nu stiu cum sunteti voi, da' eu nu ma mai satur dimineata de iaurt cu fructe proaspete si fulgi ovaz. Nu conteaza, cirese, caise, capsuni, e tare racoritoare varianta asta de mic dejun! Am descoperit iaurtul TNUVA cu 0% grasimi, cremos. Imi place. Astazi fuse dimineata dedicata capsunilor. Aaaaaa! Da' am vazut si zmeura proaspata. Mirosea demential! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salut gagici,
Rox, mai am 2 examene..am dat 4...mai e putin si scap...d-abia astept Azi am papat: MD - fulgi ovaz cu lapte, un patratel de cioco P - ciorba de fasole verde cu 2 linguri de smantana. - desert - milkshake de capsuni ...nu stiu cum se impaca smantana cu capsunile...ca are 12% grasimi...capsunile au fructoza...deh...sa`mi fie cu iertare dac-o facui lata G,C - sa vedem in ce m`oi "infige" la meci...ca ma prind prin oras G si C.. Acestea fiind spuse...va pupicesc... |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administratori Posts: 6,891 Joined: 9-November 07 From: Sibiu Member No.: 2,591 ![]() |
Dimineata nu am apucat sa mananc nimic (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif)
Pranz - salata de legume(rosii+ castraveti+ardei gras) cu piept de pui la gratar cina- omleta cu ceapa verde si castraveti murat(fara zahar (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) ) Azi mi-au lipsit fructele de dimineata. M-am dus sa fac plati si mi-a venit rau la ghiseu. Noroc ca era acolo un aparat de apa... (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) E asa de cald afara! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Hai sa pun si eu meniu de astazi, de pana acum:
G: la ora 7:30 un pahar de lapte 1.5% grasimi cu cacao D: la 9:30 iaurt cu gem conform si fulgi de grau P: Asortiment cu salata verde, fasole verde si broccoli** (250g) (adica salata verde, andive, radicchio, ridichi, ciuperci, ardei gras, rucola, fasole boabe, masline, lamâie, avocado, fasole verde si broccoli la abur, ulei extravirgin de masline) si Paella vegetariana cu orez integral** (400g) (adica orez integral*, sofran, baby carrots, varza Bruxelles*, conopida, broccoli*, ciuperci, mazare, ulei extravirgin de masline*) Sa nu credeti ca m-a apucat elanul creator, ci pur si simplu am dat de o firma de catering care gateste cu legume bio si produse bio. Parca nu fuse asa de buna la gust mancarea lor sau nu sunt eu obisnuita. La salata era ceva amar in ea, dar nu stiu ce. C: vor fi capsune si pepene galben cred. Pesca, chiar daca contine indulcitori artificiali, eu nu ma despart de guma. Mestec cam 4 pe zi. Teo, nu-ti neglija masa de dimineata, mai ales pe caldurile astea. |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Las' ca la noi sunt vreo 14-15 grade. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif)
Aseara, mai bine azi-noapte, am dat iar iama-n dulciuri neconforme. Eu, drept sa spun, ma mir ca nu ma ingras mai mult. Si Mr. kalua a facut hai de mine, ca bine ca-l pun sa cumpere castraveti murati fara zahar si mai nu stiu ce chestii, dar pe alte parte bag dulciuri in mine. Are dreptate omu'? Are, din pacate! (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) Sa vedem ce boacane oi mai face in seara asta (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) , maine si poimaine oricum n-o sa fiu foarte conforma in general, dar asta-i macar planificata. |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
helau gagice!
io mestec in jur de 10 daca nu si mai bine bucati gumape zi! md: iaurt 0.1% cu cereale p: 3 crenwursti cu branza philadelphia fara nici o urma de grasime. c: nu stiu! cred ca bag alune in timp ce ma uit la meci si cam asta o sa fie! m-am stabilizat serios la 54 de kg.nu mai variaza deloc!de o sapt (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
dr_wise , apropo de ardeii tai umpluti...eu zic ca ar merge in loc de orez, sa pui niste ciuperci...si-s si conformi asa...e doar o idee...pupici
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Merci, empty!
Incerc data viitoare. La pranz am mancat ghiveci de legume (conforme) cu cotlet de porc. Am luat si-o salata de varza alba murata, dar n-a mers. Acum ma imbuib cu apa plata cu lamaie....ca fotomodelele... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:41 AM |
|