![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ce mancam azi? Azi mancam neconform (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ... acum oricum nu ma poate certa Kalua ca si ea o mancat dulci ninininananana (IMG:style_emoticons/default/sicsic.gif)
D: iaurt 0,1% si smochine uscate P: (aci m-am scapat, nu m-am mai socotit) ciorba de pui a la grec spanac gatit si 3 chiftele. Am luat de la "impinge tava" deci habar n-am cu ce erau facute, dar mi-o fo foame si pofta si imi cam trebuia de prin toate tavile posibile de peste tot dar o trebuit sa ma rezum. C: sper sa mananc numa niste fructe, inca nu stiu de care ... poate imi cumpar pepene galben. sau niste alune sau migdale ca mi-e pofta. oi vide. Si o bere ca ii meciul romaniei. asta e (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) hai ca mai facut sa fiu pe jos de ras, scorpi !:)))
si sa nu mai stiu gramatica..."m-ai facut"* (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
kalua, spaghetele din faina de grau dur,ou,sare sunt conforme? dar cele din gris de grau dur? mersi, pup
grisul de grau dur vazui ca are IG=60...deci pica...pt faza I... |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, IG = 60 nu este nici macar pentru faza a 2-a.
Pastele din grau dur, cu ou sunt pentru faza 2. This post has been edited by pescarush: Jun 13 2008, 07:05 PM |
|
|
gloriana |
![]()
|
Musafir ![]() |
Buna, fetele,
Azi am mancat asa: D: iaurt cu fulgi si o cafea P: muschi file cu rosii G: fistic cu pere S: ostropel de pui cu rosii |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Buna fetelor ! Acum am timp sa scriu ceva.La banchet totul a fost foarte bine , dar am mancat si neconformitati ( dulciuri).
Meniul de ieri: MD salata de vinete cu ardei gras si pastrama ; cafea cu lapte degresat G cas cu rosii , catravete si preparate din carne P varza calita cu carne si un pahar de vin rosu sec C fructe si alune Azi la MD paine cu tarata si sardine cu suc de lamaie ; cafea cu lapte degresat P salata verde cu ceapa si carnati prajiti ;o portie mica de varza calita cu carne (rest de ieri) C fructe. |
|
|
![]()
|
|
Azi papa de papa bun :
MD - ca deobicei: fulgi de ovaz,lapte, un patratel de cioco 85% P - ciuperci umplute (vreo 4 de marime medie asa), 2 snitele micute de pui in naut, salata verde,rosii, castraveti,ardei gras - dupa pranz deobicei imi e FOARTE pofta de ceva dulce...cred ca inca nu s-a reglat pancreasu` meu...as rade ceva dulce de nu mai pot...de cand ma stiu asta e starea mea dupa masa de pranz...poate ca se trage si din obiceiurile din familie..pt ca mama obisnuieste sa aiba si desert...mai ales in weekend, clar, nu lipseste desertul... G- probabil un mar mai incolo ca sa`mi mai potolesc pofta de ceva dulce C - un milkshake de mar, banana verde...capsuni nu am gasit (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) mie mi-e d-ajuns atata sa pap seara...aseara pana la urma am papat decat un mar...intr-adevar azi-dimi mi-era f foame...nici n-am facut bine ochi ca m-am dus sa pap.. Asta-seara iar ies in oras, sper sa gasesc ceva conform de comandat...este ziua unui prieten d-al pretenului si ...m`oi infige intr-un pahar de vin...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) pupici , weekend fain gagici. pesca, sar-mana pt raspuns. |
|
|
![]()
|
|
Ieri vad ca numai eu cu Alinice am papat ..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) ce faceti fetelor, sunteti in sesiune ?(IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Azi am gatit bunataturi: Trecem peste MD - ca la fel :ovaz cu lapte La pranz- am facut ciorba radauteana din piept de pui...f f f bun...si foarte consistenta...altceva nu`mi mai trebuie... Pentru desert am clatite cu mere si o lingurita de frisca peste ele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) dar mai incolo, pe la 4-5 o pap.. G,C - o sa continui cu fructele... Aseara am baut un vin rosu in oras...am fost ametita toata noaptea...se invarteau toate-cele prin camera cu mine, eu stand in pat (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) si inainte de vin,am baut un latte machiato...n-avea zahar...decat lapte si cafea...(cafeaua cred ca a fost decof, ca nu m-a luat tremuriciu` deloc)... Cam atat am avut de relatat...haideti cu postatu`, haideti...pupicei |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Trec si eu rapid pe aici, c-am ceva trebi:
Ieri: D: iaurt cu gem dietetic si fulgi de grau P: neconform (la restaurant) G: lapte cu cacao C: un pepene galben si cateva alune de padure (mai tarziu) Azi: D: iaurt cu gem dietetic si fulgi de grau P: ciorba de perisoare cu smantana, pulpe de pui dezosate la grill cu salata de rosii cu ceapa; desert: ingetata neconforma (asta am luat-o pentru o prietena ce-a venit aseara in vizita la mine si prea a mancat ea cu pofta, ca n-am rezistat sa nu dau si eu iama in inghetata cu pricina astazi, desi am in congelator vreo 4 casolete cu inghetata conforma 2 de la Elion cu vanilie si 2 de la Tonitto cu cacao (astea-s pentru al meu)). C: va fi tot pepene galben, ca de la capsune imi apare urticarie, asa ca le las momentan Kalua (IMG:style_emoticons/default/friends3.gif) sunt alaturi de tine si-ti trimit ambitie de la distanta. Doftoreaso, pe unde umbli domne? |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Vineri chiar m-am tinut tare. (IMG:style_emoticons/default/rock.gif)
Ieri si am am fost plecati si puteam da iama in toate celea, dar a fost ok. Poate da Domnul sa ma scoata din perioada de pofte nebune la nivel de cerebel. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 01:18 AM |
|