IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
scorpirescu
post Jun 15 2008, 07:55 PM
Post #1181

Musafir

azi:

D: nimic, ca nu eram treaza si nu pot manca prin somn
P: un ou cu o rosie
G: rontait migdale
C: ghici! inca o portie de conopida. Cu rosie. Cum sa arunc, bre, manacarea? O sa mananc pana imi ies ochii, mai am de o portie dar nu cred ca ma mai tine inca o data. Poate nici n-ar fi bine sa mai mananc gatita de atata vreme

Si cioco neagra.

Kalua, ce fel de exemplu dai tu? (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) Glumesc, te-am pupat! O saptamana frumoasa!
Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 16 2008, 01:59 PM
Post #1182

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Eu-s constiicioasa cu meniurile p-aci, voi v-ati lasat de tot de Monti ? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Azi:
MD - fulgi de ovaz, lapte, un cub de cioco amaruie
P - ciorba radauteana - 2 farfurii, sa ma satur (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )
- desert - inghetata de banane ( destul de verzulii), ca n`am gasit capsuni si aveam toate cele pt inghetata...am zis ca de ce sa cumpar din comert tot felu` de inghetate fara gust, cand pot sa`mi fac eu cu manuta mea?
G,C - fac chiftelute de dovlecei cu o salata
Cam multe dulciuri pt un monti adevarat, da` sa zicem ca e o faza 1,5 (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) prefer sa`mi iau aportu` de dulce pe timpu` zilei, decat sa dau buzna in tot felu` de tentatii seara cand ies in oras..
Gata cu pauza mea de la invatat...va salut..trec inapoi la citit, ca nu e timp de lenevit.

+Quote Post
Alinice
post Jun 16 2008, 03:02 PM
Post #1183

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Postez azi si pentru ieri:
MD ou fiert ,branza feta,rosii si 2 feliute de pastrama ;cafeaua cu lapte degresat
G caju
P bors de pasare si piept de pui la gratar cu salata asortata
G cioco 70 % cu menta (de la Anidor)
P iaurt si un pateu
Meniul de azi:
MD 2 cremvursti cu mustar conform,o rosie si un castravete;cafea cu lapte degresat
P salata din s. verde ,ceapa si rosii cu cartofi prajiti ,scursi de ulei pe servet(mare pofta mare !!!)
C fructe.
O saptamana buna tuturor MM-istelor (chiar si celor care calca pe alaturi)! (IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 16 2008, 04:15 PM
Post #1184

Musafir

Aseara ma tot invarteam prin bucatarie si am atacat 1/2 de pachet de biscuiti. N-a mai fost chip sa scap de pofte, mai ales dupa ce-am vazut poze la bunatatile puse de fete la alte topicuri (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) .
Astazi, m-am trezit cu greata, si nu-mi imaginam ca pot sa mananc ceva, dar mi-am revenit pe parcurs. Ciudat e ca nu poftesc la mancare, ci la pasiunea mea eterna, dulciurile.
So, meniul de pana acum, ca nu pot sa garantez pentru ce va fi:
D: iaurt cu fulgi si gem conform
G: 2 nectarine tari (mititele)
P: ciorba de pui (zeama), salata bulgareasca fara branza
G: 2 portocale (nici astea prea mari)
va urma......

Scorpi, fa-ti cantitati mai mici de mancare.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 16 2008, 07:53 PM
Post #1185

Musafir

Salve!
Mentionez ca am mancat conform in weekend, dar, ca de obicei, mult seara...
Meniul de astazi:
d - iaurt Tnuva 0% grasimi cu cirese proaspete si fulgi ovaz, black coffee
ceai verde
p - pulpa de pui dezosata la gratar, ciuperci la cuptor cu marar, salata de rosii si castraveti
ceai verde
s - ceva zmeura proaspata, 2 copanele gratar, din care unul cu bacon, fasole verde sotata, cu mujdei, salata de rosii, ceapa verde, ardei gras verde, 1 pahar Cabernet Sauvignon
Poza pt exemplificare:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1452.jpg)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 16 2008, 08:56 PM
Post #1186

Musafir

dr_wise (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) di ce faci mancare asa buna si frumoasa fix cand intru eu aci rupta de foame? (IMG:style_emoticons/default/angry.gif)

Kalua, vreau sa-mi fac un ghiveci cu legume (ardei, rosii, dovlecei, ceapa chestii din astea) si sa-l folosesc fie cu omleta cum am vazut la retete fie pe langa ceva carne. Habar n-am cum o sa mearga cu ceva peste afumat ce mi-am luat eu de la magazin, dar o sa vad maine ca n-am ce sa-mi iau altceva la biuro. Intrebarea mea este: Pot sa adaug la trebile astia si ceva orez basmati? Nu prea pot, asa-i? ca are IG-ul ala marisor si nu tre sa-l amestec cu grasimi. hmm.

Promit ca-mi fac si salatica cu rosii si salata (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 16 2008, 09:06 PM
Post #1187

Musafir

scorpi, daca faci ghiveciul fara oua, si doar cu putin ulei de masline, poti pune si orez basmati si e de faza 1. cred ca si daca mananci si pestele ala afumat langa ele, e tot de faza 1.
daca pui ou in ghiveci si faci si cu orez basmati, e de faza 2.

eu am fost iar neserioasa in week-end, asa ca nu pun meniul pe-aici. iar azi am mai mancat niste cozonac.

+Quote Post
gloriana
post Jun 16 2008, 09:09 PM
Post #1188

Musafir

Buna, fetele. Revin dupa 2 zile ca tot mananc neconform. Am cam avut o perioada plina si asa mi se intampla de fiecare data. Nu prea am stat pe acasa si mananc cam ce apuc si organismul se resimte. Nu renunt insa la fulgii de dimineata. Sper sa intru si eu in normal desi programul meu din zilele urmatoare nu prea imi permite dar sa speram.
Pana si scrisul e haotic.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 16 2008, 09:13 PM
Post #1189

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

Eu am fost azi o montignaca model:
MD: iaurt cu fulgi de ovaz si scortiosoara
P: salata: ou fiert, rosie, castravete, ardei, feta
C: salata: rosie, castravete, ceapa verde, ardei, ton

Maine, meniul va fi the same, doar ca seara voi manca supa de legume (ardei, rosii, dovlecel, mazare si spanac) de care am uitat in seara asta (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

+Quote Post
Roxana_
post Jun 16 2008, 09:14 PM
Post #1190

Musafir

Asa ma doftoreaso, ca-ti sade bine printre noi (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Arata demential pulpele tale (alea din farfurie (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) ).
Eu asta seara fusei purcelusa, asa ca n-are sens sa va fac pofta cu ce-am mancat. Sa vedem ce-o zice maine cantarul.
Gloriana, important e sa-ti revii...ca se mai intampla din cand in cand o evadare din asta.

+Quote Post

413 Pages V  « < 117 118 119 120 121 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 07:15 AM