IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
scorpirescu
post Jun 16 2008, 09:35 PM
Post #1191

Musafir

super!!! (IMG:style_emoticons/default/dance.gif) Oricum nu vroiam sa amestec oul cu orezul, ci ghiveciul cu fiecare pe rand. Daca se poate orez cu ghiveci si peste deja sunt in extaz.

Inca o intrebare: mi-e pofta de paste, si as vrea sa stiu in ce conditii as putea sa-mi fac paste cu ton sau cu sos de legume. Am inteles ca ar trebui sa fie paste din grau dur si sa le fierb numai vreo 5 minute. E ok asa? Si cum gasesc paste din grau dur sau integrale ca eu m-am tot uitat prin supermarket la etichete, dar m-am uitat asa ca gaina in lemne sau ca mata in calendar ca n-am priceput.

Nu va suparati pe mine ca tot intreb, plizzzz (IMG:style_emoticons/default/pls.gif)

Meniul meu de azi:
D: iaurt cu fulgi (eu folosesc momentan musli cu fructe uscate, sper ca ii ok ca altceva nu prea am gasit si sa fie si bun (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) si iaurt danone din ala lady fit sau cum ii zice cica 0.1% grasime)
P: ceva salam cu sunca si branzica cu rosii
G: pepene galben
C: ghiveci cu omleta o sa fie

S.
Go to the top of the page

+Quote Post
dr_wise
post Jun 16 2008, 09:46 PM
Post #1192

Musafir

Mai gagici, cugetai eu adanc, din putul gandirii mele...daca eladies au o rubricuta cu poze pt mancare, de ce n-am posta si noi poze cu mancare conforma, doar asa, ca sa vada un neinitiat ca dieta MM este si gustoasa, si aspectuoasa, dar, mai ales, ffffffff sanatoasa?!
Pai nu?
Asa ca ma pun serios pe pozat.
Maine dimineata sa stiti ca va voi ameninta cu iaurt cu zmeura proaspata si fulgi de ovaz. Poza va fi si mai proaspata.

This post has been edited by dr_wise: Jun 16 2008, 09:47 PM

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 16 2008, 10:27 PM
Post #1193

Musafir

Over my dad body!!! Mort de pofta that is.

+Quote Post
Cleo
post Jun 17 2008, 12:17 AM
Post #1194

moderator

Group: V.I.P.
From: Montreal
Member No.: 34

ma bag si eu ca musca-n lapte.
doftoreasa raspuns la intrebarea "pai nu?" e "pai ba da" ... grozava idee, dar asta nu inseamna sper, ca nu veniti sa ne mai tineti de urat si la topicul celalalt.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 17 2008, 11:22 AM
Post #1195

Musafir

QUOTE(Cleo @ Jun 17 2008, 01:17 AM) *
ma bag si eu ca musca-n lapte.
doftoreasa raspuns la intrebarea "pai nu?" e "pai ba da" ... grozava idee, dar asta nu inseamna sper, ca nu veniti sa ne mai tineti de urat si la topicul celalalt.

De bine ce ma laudai, am uitat aseara aparatul foto deschis, conectat la PC, si-a stat saracul toata noaptea asa pana dimineata.
I s-a consumat bateria.
Iar eu pregatisem mandrete de zmeura proaspata cu iaurt si fulgi ovaz.
Scleroza, bat-o vina!
ma dau eu frageda, da' nu ma iarta batranetea.... (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)

This post has been edited by dr_wise: Jun 17 2008, 11:23 AM

+Quote Post
kalua
post Jun 17 2008, 11:40 AM
Post #1196

Musafir

Doftoreaso, las' ca eu am scris azi best requests in loc de best regards. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Noroc c-am vazut inainte de-a trimite e-mailul.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 17 2008, 12:16 PM
Post #1197

Musafir

Lasa, ca nici eu nu-s mai breaza.
I-am trimis o solicitare unei grecoaice, aceeasi solicitare lansata mai inainte unui francez pe care-l cheama Arnaud, si am uitat sa schimb numele! Pe ea o cheama Alex. Ptiuuu! Imi trebe maseur tanar, ce mai.

+Quote Post
Nimphetamin
post Jun 17 2008, 01:10 PM
Post #1198

Membru de Onoare

Group: Membru de Onoare
From: Bucuresti
Member No.: 1,359

M-am intors de la masa si am burtaaaa (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

Kalua si Wise, m-ati amuzat rau de tot (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La mine e liniste, ma cam plictisesc. Vin vacantele (IMG:style_emoticons/default/dance.gif)

+Quote Post
pescarush
post Jun 17 2008, 01:30 PM
Post #1199

Musafir

Si eu care asteptam pozele doctoresei. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif)
Eu mereu patesc cand trimit fax, ca uit sa schimb numele persoanei. (IMG:style_emoticons/default/zapacitul.gif) Si bineinteles ca observ cand e prea tarziu.
Eu m-am hotarat sa ma fac serioasa. Meniul pe care mi l-am propus pe azi:

D - o piersica, pauza, iaurt cu fulgi de ovaz, germeni de grau (nu mai am gem deloc), un ceai
P - tocanita de pipote cu salata (salata, rosii, ceapa verde, ridichi, feta)
C - ton (inca nu stiu cum sa-l fac, numai adaugat in salata sau sa mananc simplu cu legume).

Desi am mancat tare aiurea si cu multe neconformitati, sunt la 50 kg. Dar trebuie sa iau masuri "preventive", sa nu ma trezesc ca trebuie sa dau jos vreo 2-3 kg.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 17 2008, 02:22 PM
Post #1200

Musafir

Eu mi-am luat cotele ieri dimineata.
Greutatea e aceeasi, dimensiunile sunt la fel, cu mici exceptii....exact unde ma doare sufletul! Adica: +1cm la talie si +2cm la solduri. Asa ca KAPUT neconformitati!
Da' nu ma pot abtine de la cirese...
Acum am venit de la cantina.
Am mancat pulpa de pui dezosata/ gratar, cu varza la cuptor si salata de rosii si castraveti.
Ma duc sa-mi prepar un "verde de Paris".

+Quote Post

413 Pages V  « < 118 119 120 121 122 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 20th May 2025 - 07:02 AM