IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
CyL
post Mar 24 2008, 04:43 PM
Post #121

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

QUOTE(EmptyG @ Mar 24 2008, 01:29 PM) *
Pana acu` am papat cam aiurea...si incep sa urasc germenii aia de grau,nu stu` de ce da` imi vine sa vomit de la ei..poate ca-i las si cam mult la inmuiat in lapte,de seara pana dimineata...oricum,is mai bun fulgii de grau de-o mie de ori...

empty.. eu pap fulgi de ovaz.. imi plac asa mult goi, serios, ii pap dimineata. simt ca imi usureaza si digestia.. chiar "e bune" (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

meniul meu:
MD(07.30): fulgi de ovaz pe stomacul gol, apoi supica de linte de ieri
G: 2 mere
P(16.00): aceeasi supica de linte cu ciuperci (2 portii zdravene) cu o salata de spanac si morcov ras
C: planuiesc mere

sa aveti un inceput de saptamana nemaipomenit!
v'am pupat.. pe fuga (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)

Go to the top of the page

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 24 2008, 05:18 PM
Post #122

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Papica mea pe ziua de azi,zici ca-s la cura de ingrasare...papanasi prajiti,file merlucius in naut,salata:
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/klk009.jpg)

o mica intrebare,daca poate cineva sa-mi raspunda:laptele 1.5% grasime ce IG are?

+Quote Post
irinica
post Mar 24 2008, 05:38 PM
Post #123

Obsedat

Group: Obsedat
From: iasi, romania
Member No.: 1,930

Kalua si celor care mai sunteti de confesiune catolica, Paste luminos ( iertare ca ieri m-am luat cu ale mele ganduri si am uitat de urare)!!

Kalua nu fac miscare de nici un fel, stau la et 1, de colo pana colo cu fundu' in masina, la munca stau in picioare cam jumatate din timp dar ...prea putin. Trebuie musai sa ma pun la plimbari mai alerte pe stadionul asta de la mine, ca se pare ca sunt infipte rau grasimile astea pe mine.

Stoina, slabanoaga ce esti, te pup!!!

Ieri am mancat: ora 11: 2 mere
ora 16: piure de mazare uscata cu salata ( spanac, ridichi, masline, ceapa verde, ulei masline)
ora 21: 2 kiwi

Azi: ora 9; 2 minole, 1 mar
ora 16: ciperci umplute (tofu, ceapa si coditele lor) cu salata ( ridichi, rosii)
Diseara nu stiu, dar revin cu marturisirea.

Eu stiam ca soia asta expandata ( fulgi, cuburi si snitele) nu e conforma, s-a schimbat ceva in sensul asta?!

Va pup!!

+Quote Post
gloriana
post Mar 24 2008, 06:21 PM
Post #124

Musafir

Salutare, MMistelor,
Azi:
D: iaurt cu fulgi si gem, o cafea
G: alune si cafea
P: mazare cu kaizer si cu salata de rosii si castraveti
G: mere si portocale
S: pui cu ciuperci si ca sos iaurt cu usturoi si marar.
Fetelor, sunteti sigure ca ceapa prajita e conforma sau ma rog, ceapa preparata termic? Ca mie mi se par f dulci mancarurile preparate cu ceapa. Trebuie sa stropesc totul cu zeama de lamaie. Parca am pus zahar nu alta.

+Quote Post
kalua
post Mar 24 2008, 06:52 PM
Post #125

Musafir

gloriana, ceapa tratata termic e cat se poate de conforma. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)

irinico, habar n-am ce-i cu produsele alea din soia expandata, care-i de fapt procesul de prelucrare al lor si ce mai contin. Scrie si tu un e-mail producatorului si intreaba-l.

Empty, tare bine arata pranzul tau!

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 24 2008, 08:32 PM
Post #126

Incurabil

CyL,fulgii de ovaz is ok cat de cat..da` cre`ca renunt la germenii de grau..or fii sanatosi,da` imi vine sa icnesc la fiecare inghititura:) dar merg cu lapte 1,5%?nu prea gasesc 0%.

or fi*

+Quote Post
stoina
post Mar 24 2008, 10:07 PM
Post #127

Incurabil

Group: Obsedat
From: Iasi, Romania
Member No.: 469

Sa ma marturisesc si eu:
P:(pe la ora 17) olecutza de zeama de bors de pui si o pulpa despielitzata fiarta.Mama mea care m-a omenit cu prinzu asta, n-avea nik legume prin casa .
Asta seara pap iarasi fructe.

Empty, unde locuiesti de nu gasesti lapte degresat? Lapte cu 0,1% gasesti la La Dorna si la Fulga, too.

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 24 2008, 10:26 PM
Post #128

Incurabil

stoina,la supermarketu` de langa casa nu gasesc lapte 0,1%...si nu merg des la Mall-uri...d-aia ma ingrijora IG-ul laptelui cu 1,5%grasimi.

+Quote Post
kalua
post Mar 24 2008, 10:32 PM
Post #129

Musafir

Nu-i vorba de IG, Empty, ci de grasimi. Tu de fapt nu mai ai de dat jos, poti sa-l folosesti linistita pe asta cu 1,5%.

+Quote Post
ToothFairy
post Mar 24 2008, 11:21 PM
Post #130

Incurabil

Mai am...ca vreau s-ajung la 49...da` nu cred sa aiba mare influenta ca e cu 1,5% sau cu 0,1%...da,de grasimi...ca-i glucido-lipidic laptele...(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
dar ca sa fiu eu mai linistita o sa-mi mai iau si iaurt 0,1%.
merci kalua!

+Quote Post

413 Pages V  « < 11 12 13 14 15 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 8th May 2025 - 02:11 PM