![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Heloooou,
Mi-am cam dat peste cap ziua de azi, in ceea ce priveste Monti-ul, cu ocazia terminarii a inca unui examen...ma oftic de moooooOOOOoooOrrr... (IMG:style_emoticons/default/crying.gif) MD - o piersica, fulgi de ovaz cu lapte P - bip bip bip ...a constat numa` in chestii nesanatoase si dulci.. (IMG:style_emoticons/default/nusepoate.gif) de fapt n-a fost un pranz in adevaratu` sens al cuvantului... G,C - ceai, fructe si atat...ma pedepsesc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) Cre`ca dupa nebunia asta ma dreg cu un ceai si cu niste fructe...sa elimin rau` (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) Cum fac o nebunie d-asta, cum ma doare colonu`... ufff... Deci azi nu-s demna de urmat! O zi faina gagix! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Lotte, o reteta de inghetata pot sa-ti dau si eu: fructe de padure mixate cu smantana lichida si ceva fructoza.
Meniul meu de azi, fuse de-a dreptul exemplar. N-am mancat nici macar dulciuri conforme. D: iaurt cu fulgi P: 2 pulpe de pui rotisate, ardei copt si castraveti murati G: 2 portocale mici C: 4 nectarine si-un pahar de suc de portocale si grapefruit (am testat noul storcator). Voi bea in fiecare dimineata, pe burta goala un pahar de suc din asta. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Lotte am postat reteta de inghetata la topicul cu dulciuri.
Meniul de ieri: MD branza delis (feta) cu ardei gras si o felie de paine cu tarata ; cafea cu lapte degresat G o piersica si niste seminte P o mana de creveti prajiti cu patrunjel si salata asortata , 4 papanasi cu iaurt degresat si o lingura de smantana C fructe : piersica cu juma de mandarina si juma de grapefruit. M-am cantarit de dimineata si am slabit 800 gr de la ultima cantarire.Probabil de la ceaiurile pe care le beau...de fructe de padure , de papadie ,amestec de muguri de pin cu flori de soc . Azi la MD 2 papanasi cu o cana de iaurt degresat ,rosie si ardei gras;cafea cu lapte degresat. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Salutareeeee,
Azi a fost rost de pozat pranzu` ca prea arata bine...da` s-o luam cu inceputu`, si anume: MD - o piersica, lapte cu fulgi ovaz G - un mar P- file merlucius, orez salbatic - facute toate la steamer, mujdei cu smantana, rosii (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/IMG_5227.jpg) C- fructe, eventual rontai niste seminte la un film Eu am facut inghetata din piure din 2 banane mai verzulii, cu o lingura de fructoza, smantana si lapte. A iesit cam cu fulgi de gheata prin ea, da` am mancat`o pe nerasuflate (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) la fel poti adapta cu alte fructe, mult mai conforme decat bananele (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O zi faina |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
Pfuu, ce bine arata! Cum e steamerul asta?
|
|
|
![]()
|
|
Un aparat de gatit la aburi, scumpic! cu niste recipiente care se suprapun...unu` pt peste,pui, altu` pt orez...etc...eu am de la Moulinex...nu prea gatesc la el, de lene sa spal recipientele alea cu gauri...da`-s f gustoase toate-cele facute la el.
|
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, din cate stiu eu, sucul de protocale se bea la 10-20 min dupa micul dejun, nu pe stomacul gol, ca creste glicemia. Mi se pare ca s-a mai discutat pe-aici.
Scumpic, eu nu vad poza pusa de Empty aici, ca sunt la job, dar banuiesc ca este vorba de steamer electric. Este foarte bun si eu fac efortul sa spal recipientele alea aproape saptamanal. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 20 2008, 02:33 PM |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Eh, Roxana poate face acum ce-i cade bine. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
Empty, orezul nu este numai salbatic (ala salbatic este ala negru), ma gandesc ca restul o fi basmati. Deci, pentru ca l-ai combinat cu smantana, pranzul a fost faza a doua. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 997 Joined: 17-November 07 From: Bucuresti Member No.: 2,663 ![]() |
L-am vazut, am cautat si am vazut poza, foarte interesant de gatit la el!
Ca sa fiu la subiect, eu am mincat azi ciorba de fasole verde rece, buna cind vii de pe drum pe caldura. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) |
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
mai, da' mi se pare numai mie, sau orezul bazmati are un gust un pic ciudat? adica nue la fel cu orezul normal nu? (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
md: cereale cu iaurt p: mancarica de pastai cu pui(fara salata) C: cine stie ce prostii mai mananc?probabil niste alune ceva.. nu mai stiu ce sa mai gatesc! is in pana de idei si de chef... |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 02:46 PM |
|