![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Pesca, metoda asta cu sucul pe burta goala, am vazut-o la mai multe persoane, care nu tin neaparat Monti, dar mananca sanatos.
Se zice ca se absorb mai repede vitaminele, daca-i pe burta goala. Ideea e ca mie mi-e greata cam pana in ora 10 dimineata, asa ca si sucul il beau de voie de nevoie. Azi mi-a trebuit mult curaj sa merg la masa de pranz. Numai cand ma gandeam la salata greceasca si pateul Inedit pe care le aveam la mine, ma lua greata instant. Am mancat f tarziu, dar pentru c-a trebuit. Nu stiu ce-i cu mine, dar ma gandesc cu placere la mancare nesanatoasa: adica foietaje, lapte cu fidea etc. Nici dulciurile nu prea ma mai incanta. Eu care-s o gurmanda de fel si-mi place sa vorbesc de mancare, acum nici sa ma gandesc la ea nu mai pot. Sper sa nu ma tina prea mult greturile astea, totusi. Si eu voiam sa remarc ca ala nu-i orez salbatic pe de-a-ntregu. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Da, stiu, da` asa scrie pe punga..."orez salbatic"...probabil e amestecat cu Basmati...habar n-am...oricum, are o aroma (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
oop, da, se faza II...da` e ok si asa...mersi kalua |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, ia vezi tu ce orez e ala alb, daca nu-i basmati nu e conform.
|
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Orezul din poza seamana perfect cu orezul basmati cumparat din supermarket Plus de mine.
G o banana verde P salata de vinete cu salata asortata .Am facut si o budinca din faina de soia cu ciuperci dar am mancat foarte putin.Am lasat-o sa se raceasca si o mananc mai tarziu.De fapt, am plecat de la ideea sa facem o budinca de ciuperci cu clatite din soia ;dar clatitele au iesit dezastruos , asa ca am incorporat ciupercile in aluat si am dat tot la cuptor... C fructe. |
|
|
pescarush |
![]()
|
Musafir ![]() |
Rox, eu stiu ce e cu tine (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) E normal sa ti se schimbe gusturile, sa ai greturi, eu vorbeam strict dpv Monti cand am zis de suc.
Eu mananc azi de faza 2. D - un mar, pauza, cereale cu lapte P - un sandwich veggie (are si branza) C - conopida la cuptor cu branza, salata, inghetata de vanilie conforma, cu capsuni proaspet. Vreau sa fac prajitura cu branza si zmeura deseara. (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) This post has been edited by pescarush: Jun 20 2008, 05:31 PM |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
D: telemea si urda cu rosii
P: tocana de legume si orez basmati C: file de merluciu cu rosii care acum se face. Nu vreti sa stiti cum miroase yummmmmm Maaaat, pot sa postez mirosul de la papa sa-i fac in ciuda la dr_wise? Dr, zi-mi si mie cum se fac copanelele alea asa frumoase la cuptor? Da fara sunculita ca nu am, si asa ca la prosti ca altfel ori se usuca, ori se intaresc ori cine mai stie. pliz. Nu mi-a spus nimeni nimic de paste sau n-am vazut eu? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) O sa mai mananc si niset cirese. Iar pe la pranz m-am scapat la o cutie cu bomboane de ciocolata cu lichior. Nu pot rezista la astea, no. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Budinca nu a fost pe gustul nimanui , asa ca am renuntat la ea.
MD piersica-pauza-iaurt degresat cu fulgi de grau, orz si ovaz ; cafea arabica cu lapte degresat G ceai de papadie si suc de grapefruit ; 1 patratel si 1/2 de cioco 70% cacao P copanele de pui la cuptor cu garnitura de fasole verde si salata verde cu ceapa si rosii G ultima portie de inghetata de cacao conforma C fructe:piersica , cirese si jumatate de grapefuit. La noi este o zi super ...este cald si bine. (IMG:style_emoticons/default/322.gif) (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) |
|
|
![]()
|
|
Azi am si pozat mancarea de la pranz ...pui la grill-ul din cuptor ,garnitura de fasole verde si salata.
(IMG:http://i284.photobucket.com/albums/ll8/chocopearl24/IMG_0752.jpg) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
D: branza, urda, rosii
P: file de merluciu cu rosii C: pastai (fasole verde) cu usturoi alune si cioco 85% intre exista inghetata conforma in comert? |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Heeeelllooo!
Ieri am tras chiulu` de p-aci...am fost la plaja la Ocna si apoi am bolit in pat, ca am stat 4 ore la soare...si nu prea mi-a facut bine plus ca m-am si ars, cu toate cremele mele cu SPF...mancatu` a fost total neconform...a fost ziua unui coleg, am baut bere, alt coleg s-a oferit sa ne cumpere inghetata, apoi mi-a venit pofta de-un Pepsi rece...si uite asa s-a dus de rapa Monti`ul meu de ieri... Dar azi, revin cu sentimentele mai bune:(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) MD - fulgi de ovaz, lapte G - o cafea decof. cu lapte, ca mooor de somn si am de invatat pentru examen P - planuiesc un gratar de pui pt mine, snitel de pui in susan pt domnu`, plus mancarica de mazare si o salata...nici nu am chef sa gatesc la ce caldura e azi si la ce stare de "batuta in cap" de soare am (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) G,C - vreun fruct, doua...si ceai...sa`mi revin dupa "nebunia " de ieri.. scorpi, exista inghetata conforma in comert da` nu se compara cu aia facuta in casa conforma...una e Tonitto, alta nu mai stu` cum se cheama...si care oricum nu e prea buna... kalua, uite ce scrie pe pachetu` meu de orez "salbatic" : thaibonnet parboiled (85%) - asta chiar nu stiu ce fel de orez e.... si Zizania palustris (orez salbatic) 15% ...cautai si pe google si nimic de thaibonnet ala...o fi basmati ? are bobu` usor transparent, usor galbui, si lung...bobu` la basmati parca e mai alb si mai mat...si mai lung...aroma e intr-adevar alta decat la orezu` normal, e clar.. pupici |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:45 PM |
|