![]() |
![]() ![]() |
![]() |
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
D: urda si rosii
P: pulpe de pui dezosate la gratar si fasole verde C: am mancat un grapefruit, nu cred ca mai manac altceva. (micul dejun a fost la ora 13 (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si cioco 85% |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Empty, se pare ca orezul asta e unul cu bobul lung care ar trebui sa aiba IG-ul pe la 50. Deci ar fi conform, macar asa, teoretic. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
|
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
'Neata!
Gata! Promit ca incepand de astazi sa trec la faza I stricta. NU se mai poate, domle! Am avut ambatz atata vreme si acum o dau cu oistea-n gard cu constiinciozitate! Nu povestesc ce am mancat in ultimele zile, fiindca-i plin de bip-bip, mama ma-sii de treaba. Dam "delete" si-o luam de la capat. Astazi de dimineata: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1455.jpg) iaurt tnuva 0% grasimi cu 1 piersica si fulgi ovaz, black coffee Va doresc un inceput de sapt minunat! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Ieri meniul fu asa:
MD fulgi cu iaurt 0,1% si cafea cu lapte degresat G seminte de fl. soarelui si caju P supa cu galuste din branza si tarate ; rasol de vita cu hrean si castraveti murati G inghetata conforma ( o portie mica) C salata de rosii,castraveti si ceapa cu feta-pauza de plimbare-ceai de fructe si ciocolata cu menta 70%cacao. La multi ani pentru ieri dr.wise ! Sper ca ai petrecut minunat (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) (IMG:style_emoticons/default/floricele.gif) Meniul de azi: MD fulgi cu iaurt 0,1% si o cafea cu lapte degresat G o caisa si jumatate de piersica P supa cu galuste conforme si salata berlineza C fructe. |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Obsedat Posts: 817 Joined: 7-May 06 From: Ro Mania Member No.: 324 ![]() |
Alinice, Rox, multumesc frumos pentru retetele de inghetata.
O zi buna! |
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Mersi, kalua de veste, bine ca pana la urma nu am dat`o in bara!o sa-l mai "lungesc" "orezul salbatic" asta cu basmati sau cu orez brun..
Mie mi se da la o inghetata de pepene galben...facuta doar cu iaurt...yummy...azi n`oi face`o, da` maine nu ma las si fac..e de faza II, cred, nu? Azi am papat: MD - fulgi ovaz, lapte G- 2 patratele de cioco (un patratel cu porto, unu` cu menta) - ca sa`mi mearga bine invatatu` (m-am motivat eu) (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )) P - asta: adica mancarica de mazare cu pui, o felie micuta de peste in naut si ou, salata varza si rosii (IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/IMG_5272.jpg) G,C - astea doua deobicei le combin si constau in fructe, seminte (la vreun film), alune, d-astea de rontait..eu cred ca daca as manca seara un pranz mai usor, m-as ingrasa...pentru ca de ani de zile nu mai exista cina adevarata pt mine, ci doar mici rontaieli din fructe,seminte, legume.. Pe langa astea beau apa si ceai...nu cred ca ating 1 L de lichide, pur si simplu nu pot..imi da o senzatie de plenitudine vezicala neconfortabila. Pupici si o zi faina. Hai cu pozele cu pranzu` vostru!!! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Multumesc, alinice!
Am crailit ieri toata ziua, de abia pe la 23:15 am ajuns acasa...da' fuse bine! Nu pot pune poza cu pranzul, fiindca o sa ma ridice cu duba!...de la cantina... Pranz: piept de pui gratar + legume la cuptor Revin mai pe seara cu cina...pozata! |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Gagici, de cateva zile nu mai mananc conform, din cauza de greturi. Greutatea-i pe la 65.3.
N-am dat iama in dulciuri si inghetate ci am bagat mamaliga, ciorba cu fidea si alte zapaceli din astea. Cel mai naspa e ca nici macar fulgii de dimineata nu prea-mi mai plac. O sa incerc sa bag si gem, pe langa ei, poate oi reusi totusi. Mai nou, ma tratez cu merdenele sau covrigi dimineata. E tare ciudat...ca atunci cand ma gandesc la salata, mi se face rau. Gata, v-am zapacit destul. Va urmaresc din umbra, dar n-o sa mai postez, intrucat meniul meu nu-i Monti. F misto pozele voastre. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Cina: friptura de curcan cu salata de varza rosie
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1503.jpg) |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
Dr_wise, nu ma mai joc cu tine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Niciodata toata viata.
Ieri: M: telemea cu rosii P: orez basmati cu rosii G: alune C: dovlecei cu ton si salata (am pus salatica, Kalu, vezi?) zmeura, cirese, visine |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 20th May 2025 - 08:22 PM |
|