IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 123 124 125 126 127 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jun 24 2008, 10:41 AM
Post #1241

Musafir

Ieri:
un mar, apoi o portie zdravana de antipasti (dovlecei, vinete, ciuperci, ardei)
seara: halloumi cu salata din ardei kapia rosu, rosii, ceapa verde, ulei masline
Go to the top of the page

+Quote Post
Alinice
post Jun 24 2008, 11:52 AM
Post #1242

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

MD piept de curcan cu rosie si paine de tarata prajita ; cafea cu lapte degresat
G o bananuta verde
P piept de pui la gratar cu fasole pastai cu usturoi si salata de varza
C fructe

+Quote Post
dr_wise
post Jun 24 2008, 11:53 AM
Post #1243

Musafir

QUOTE(scorpirescu @ Jun 24 2008, 09:57 AM) *
Dr_wise, nu ma mai joc cu tine. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) Niciodata toata viata.

??? De ce soro, ce facui?!!! Eu ma stiu suflet curat de copil...from time to time....

+Quote Post
CyL
post Jun 24 2008, 01:18 PM
Post #1244

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

hellou fetele.. i'm back!

n'am mai postat si din lipsa de timp, si de lene si pt ca ma mai mustra constiinta. la munca n'am timp de net dr sunt toata ziua cu okii in pc, iar acasa mi se facerau numai cand vad monitoru si nu prea am mai intrat.

ehei.. si cum spuneam.. am fost fata semi-cuminte, adica atunci la pomana (acum 2sapt) am facut'o de oaie rau de tot (de la orez cu ciuperci neconform pana la coliva si cozonac).. mi'am revenit eu asa, am papat oarecum conform, am mai scapat cate un covrig d'ala uscatu si tare, mai o croketa.. si pun pe lista si un mnousse de ciocolata si vanilie (era ziua cuiva.. arata prea bine.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

acusi, raportez si eu cam un kg in plus de atunci.. am cam 62 si un pic. de ieri insa m'am bagat strict la faza 1, gata nu se mai poate. o dau cu slaata fructe si ceaiuri multe... ce e drept inca ma mai ispitesc alunele.. dar bag si eu fructe cat pot si apa ca la caldurile astea... zau murim..

AZI:
MD: rosii cu o conserva de hering in ulei si doua lingurite de icre (d'alea otravitoare)
P: prune, mere, piersici.
C: peste cel mai probabil la cuptor cu salata.

va pup si va urez o zi racoroasaaaa... :*

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 24 2008, 07:05 PM
Post #1245

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

CyL, welcome back!
Rox, curaj, inca putin, si-s sigura c-o sa poti sa incepi sa te bucuri din plin de sarcina...si poate or sa-ti mai dispara si poftele bizare (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Meniul meu cam vraiste, din cauza ca stau in casa, invat, mananc, invat, plus caldura, care ma determina sa fac inghetata (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ....
MD - fulgi ovaz, lapte, 2 patratele cioco 85%
P - 2 feli cascaval pane, oul ramas de la cascaval si amestecat cu faina de naut tot de la cascaval, a iesit o omleta buna, o rosie, un castravete
G - desert: inghetata de banane cu piersici ...p-aici au disparut capsunile, asa ca le-am cam inlocuit cu bananele
- o cafea decof. cu lapte
- alune
E cam vraiste, da` pun vraistele asta pe seama stresului cauzat de examene..cere creierasu` meu numa` ciocolati si inghetati (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) )

Am o mare dilema...dupa ce mananc dulciuri conforme, cantaru` meu arata mai putin...voi patiti chestia asta? adica la pranz ma cantaresc: sa zicem ca am 49,6 si apoi mananc o inghetata conforma si cantaru` arata 49,2 ...nu mai inteleg nimic...am tot observat ca mi se intampla chestia asta frecvent...ori e cantaru` defect, ori e ceva cu dulcele ingurgitat... (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) stiu stiu, ar trebui s-o las mai usor cu cantaru`...da` vreau sa urmaresc cum reactioneaza cantaru` la anumite mese si alimente (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) ) fac testari

+Quote Post
kalua
post Jun 24 2008, 07:49 PM
Post #1246

Musafir

Empty (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) pai cum sa te-ngrasi sau sa slabesti de la un aliment pe care abia l-ai mancat?
N-ai gasit si tu alt fruct conform din care sa faci inghetata, chiar banana a trebuit sa fie? (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif)

Cyl, eu una nu pot sa deslusesc ce scrii. (IMG:style_emoticons/default/sad.gif)

Eu azi
un mar, ton in ulei de masline cu chili cu un sfert de kil de rosii cocktail si-un castravete mic
salata greceasca (rosii, ardei kapia, ceapa verde, castravete, masline, feta, oregano, ulei de masline)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 24 2008, 08:00 PM
Post #1247

Musafir

dr_wize: pentru ca faci papa bun cum scorpirescu nu stie. Tot ce se cheama carne la scorpirescu fie ea la cuptor, gratar sau prajita in tigaie iese uscata, tare si cu gust de surcele. Asa ca scorpirescu se uita frumos la poza ta, inghite in sec si se intoarce apoi nacajit, trist si amarat la surcica lui.

Azi:
M: iaurt tnuva 0% si stafide uscate
P: cirese si visine. plus ceva alune
C: ciorbita de varza nu foarte conforma ca are morcoveata, smantana si o bucatica mica de kaiser sa ii dea gust de afumatura. Pai mamica mea de acasa mi-o pregatit pungulite mici de tinut la congelator pentru cate o ciorba cu legume taiate frumos gata numa sa fie aruncate in oala. Si pungulitele contin morcovi, na.
Si cirese o sa mai mananc, si cioco neagra 80%.

Povestioara offtopic ca veni vorba de ton cu cilli (sau ceva iute oricum). Eu in vizita la sora-mea cand inca nu stateam impreuna, seara tarziu behaiam amandoua de foame si incercam sa urmarim un film ca sa uitam.
'hai, tu, chiar nu ai nimic prin frigider sa incropim ceva? poate are colega ...'
'stai sa ma uit' ... dupa sapaturi indelungate am reusit sa gasim o conserva de ton cu cilli (sau ceva iute cum spuneam) si ne-am rugat de colega de apartament sa ne dea niste paste. Ne-a dat... paste dietetice de porumb. Ciudate rau, valeu.
Si am facut: paste dietetice cu ton cu cilli.
'tu, oare de ce ii ardelu asta intreg aici in mijloc?'
'nu stiu, tu, ... de decor poate'
'hai sa-l taiem si sa-l amestecam sa fie mai multa mancare poate ne ajunge'
Si asa frumos l-am maruntit bine bine ardeiul si amestecat cu tonul si facut sosul pentru pastele minunate.
Ba frate, ce-am mai plans in seara aia de cat era de iute mancarea noastra. Mancam si plangeam. Mancam. Si ochii imi ardeau. Toata noaptea si a doua zi am baut apa.
Iaca asa: paste dietetice cu ton con cilli (ce zici, kalua? il bagam la retete? (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) )

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 24 2008, 08:34 PM
Post #1248

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Pai stiu kalua, dar is ciudate variatiile astea ...mai ales ca e vorba de dulce..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
kalua
post Jun 24 2008, 08:49 PM
Post #1249

Musafir

scorpi (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
La mine in borcan nu erau decat doua bucati de chili verde, mare, pisca cuminte la limba, nu ardea. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 24 2008, 08:52 PM
Post #1250

Musafir

(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) scorpi, am tras o portie buna de ras, imaginandu-mi "fetita cu surcele".
Domle, spuneti drept, fuse ceva in aer today?
Priviti poza mea si va veti da seama de ce intreb asta...salata de ton in sos chili!!! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
Meniul de today:
d - iaurt cu piersici proaspete si fulgi ovaz, black coffee
p - pulpa de pui la cuptor cu garnitura de ciuperci sotate, salata de varza alba cruda
s - salata de ton in sos chili...a se observa renumita ciusca/ ardei iute...tararaaaaaam:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1504.jpg)
Acum: 3 piersici

+Quote Post

413 Pages V  « < 123 124 125 126 127 > » 
Closed TopicStart new topic
2 User(s) are reading this topic (2 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 02:31 AM