![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 3,356 Joined: 2-January 07 From: Craiova Member No.: 924 ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/estifftopic.gif)
Nu ma injurati va rog, ganditi-va ca mai am doar 23 de minute pana n-o sa mai am net, si vad poza doctoressei de imi vine sa plang (IMG:style_emoticons/default/blink.gif) Mi-e foame si n-am decat carnati, rosii si castraveti (IMG:style_emoticons/default/rock.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Nu-i bai! Trage o salata din toate astea!
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 1,405 Joined: 20-December 06 Member No.: 868 ![]() |
Bellissime pozele pe care le pui, coana doctoreasa ! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif)
La multi ani ! cu cea mai mare intarziere, of course (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bellissime pozele pe care le pui, coana doctoreasa ! (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) La multi ani ! cu cea mai mare intarziere, of course (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Multumesc! (IMG:style_emoticons/default/pupicei.gif) (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Sa traim, sa-ntinerim amandoua, ca fusera zilele amandurora! (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) Acu' ma ambitionai cu pozele astea si cuget adanc, ce sa mananc eu deseara, ca sa fie cina "fotogenica"?! (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) cred c-o sa prepar o salata cu sunca sau piept de pui...vedem. O zi minunata tuturor, cu mult soare in suflet! This post has been edited by dr_wise: Jun 25 2008, 08:06 AM |
|
|
Roxana_ |
![]()
|
Musafir ![]() |
Emtpy, multumesc pentru incurajare (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) Bafta multa si tie cu examenele. Nu stiu daca ai citit din urma, dar si eu am constatat experimentul asta cu slabitul dupa ce mananci dulce conform/neconform. La un moment dat stagnasem, si-am bagat o felie de tort de la d-na Mimi si-am dat jos 1 kil. Ai grija totusi cu obsesiile astea cu cantaru', ca lasa sechele (vezi cazul meu (IMG:style_emoticons/default/wink.gif) ).
Kalua, mai stii ceva de Stoinici? Ma tot tin sa te intreb de zilele trecute. Unde-o fi disparut? Ar fi trebuit sa se intoarca din Grecia. Doftoreaso, esti tare domne cu pozele tale. Sper sa-mi revin si eu in curand. Aseara n-am putut sa mananc decat 1/2 de cutie de compot de ananas conform. La pranz imi luasem salata greceasca fara branza si am ciugulit un pic din ea, ca apoi s-o las si sa ma indop cu niste covrigi (singurul lucru pe care-l puteam inghiti). Astazi a dat Dzeu si-am reusit sa mananc un iaurt Tnuva 0% cu gem conform si fulgi de grau. Nu vreau sa ma credeti o plangacioasa, dar pur si simplu pentru mine greturile astea sunt un soc. Eu sunt o gurmanda inraita, care se gandeste adesea la mancare...iar acum cum ma gandesc, cum ma iau greturile. Dar asta e, toate trec in viata (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif) . Am mai luat si 1 kil...adica am 66, dar nu-mi fac probleme din cauza asta. Scorpi, fusesi adevarata, ca de obicei (IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
ziua buna,
mersi empty, :* kalua... ce nu ai inteles din ce am scris...? (IMG:style_emoticons/default/sad.gif) aseara am papat peste prajit (dat prin faina alba.. dar am evitat si eu pielita cat am putut) cu rosii. azi, MD: fulgi de ovaz, o cana de suc de rosii, doua rosii si un ardei. P: pate inedit cu ciuperci, jumate de ardei. G: probabil niste fructe C: cred ca mancarica de fasole verde. + foarte multa apa si ceaiuri... ne topim... va pup, sa aveti o zi racoroasa! |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Ciao, frumoaselor!
Meniul de astazi: d - iaurt cu piersici proaspete si fulgi ovaz, black coffee p - pulpa pui dezosata la gratar, ciuperci sotate cu marar, salata de varza alba s - frigarui din ceafa porc + piept de pui + ardei rosu + verde + ceapa, cu garnitura de ardei si rosii proaspete Exemplificare: (IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1508.jpg) |
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Yummy, doftoreaso! (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif) Imi plac farfuriile astea ale tale la nebunie!
Sper ca garnitura asta frumos drapata a fost numai pentru poza si tu de fapt ai bagat mai mult din ea la ghiozdanel. (IMG:style_emoticons/default/secret.gif) servetelul se pune in stanga farfuriei. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Super pozele doctore! (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MD macrou afumat cu rosie si cateva masline ; cafea cu lapte degresat G o banana verde si o caisa P chiftelute din dovlecei cu salata de rosii,castraveti,ceapa si ardei gras G 3 patratele de cioco 70% C fructe. Bafta la examene fetelor studioase.Si eu simteam nevoia de dulce in sesiune. Roxanica sper sa treci usor peste aceasta perioada cu greturi si sa nu te tina mult.Oricum , important este sa va simtiti bine tu si copilul...asa ca nu te simti prea vinovata pentru cum si cat mananci. (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
(IMG:style_emoticons/default/morderis.gif) dear, de fapt am mancat vreo 3-4 rosii babane (in poza e doar 1/2 rosie), plus restul de ceapa taiata pt frigarui, plus ardeiul rosu, tot asa, ce-a ramas. Nu stiu cum sunt altii, da' eu mananc rosiile ca pe fructe, imi plac de mor, mai ales soiul asta carnos, cu motz tuguiat. (IMG:style_emoticons/default/wink.gif)
Si mie-mi place serviciul asta de masa, e tare practic, fiindca are marginea aceea lata pe care poti aseza o multime de alimente, fara s-o ia la vale, inspre mijlocul farfuriei. Daca vrei sa stii, e nemtesc. (IMG:style_emoticons/default/estiok.gif) Merci pt servetel, eu m-am obisnuit sa-l asez in dreapta farfuriei. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 02:17 AM |
|