IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 125 126 127 128 129 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jun 25 2008, 10:24 PM
Post #1261

Musafir

Aolica, rosii de-alea adevarate! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Eu aici trebuie sa ma duc la magazine anume sa gasesc rosii ca lumea, la majoritatea sunt de-alea de Spania, Olanda si Belgia. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Care arata a rosii, dar n-au absolut niciun gust. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cele mai tari acum sunt unele cocktail, de Sicilia, parca au zahar injectat in ele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si mi-a adus o prietena rosii si castraveti din Bulgaria, de la Dunare, de taran, am innebunit de placere mancandu-le.

Meniul meu de azi:
-un mar, apoi salata greceasca
-salata cu sos de ton. Am stat eu si m-am gandit, mai bine-i sta denumirea "cu sos de ton" pentru ca eu fac chiselita tonul in maioneza cu iaurt decat salata cu ton, nu mai are bucati de peste in ea.
Go to the top of the page

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 26 2008, 12:11 AM
Post #1262

Musafir

M: iaurt tnuva 0% si smochine uscate
P: dovlecei cu ton si salata din rosiii, ardei, ceapa
C: ciorbita cu varza ( hbar n-am care ii diferenta dintre supa si ciorba, dar e una din astea 2.... hai sa-i spunem zama de varza)
visine, migdale, cioco neagra 85%

S.

+Quote Post
dr_wise
post Jun 26 2008, 10:15 AM
Post #1263

Musafir

Kalua, crede-ma, stiu ce spui.
Am cumparat de la Billa (din motive de lene inraita, n-am mai vrut sa trec prin piata pe la producatori) rosii din Spania, frumoase, mari, cu coaja rosie, o minunatie. Cand le-am taiat, pa langa faptul ca nu aveau nici un gust, erau si cu cotorul ala verde nesuferit.
Am jurat ca nu mai cumpar rosii de la market-uri pana cand apar gogonelele.
Mai, aseara fusei magarita cu majuscule...calcai stramb in repriza a II-a a meciului, din disperare pt Turcia...am mancat inghetata neconf....Kalua, sa nu te superi, declar cu mana pe inima ca sunt fan Germania in toate privintele, masina o vreau musai nemteasca, am un respect deosebit pt natia asta, pe fiu-meu il indoctrinez de la gradinita cu "baiii, tu sa te faci doctor mare in Germania, ca aici te mananca cainii!"...da' aseara am tinut cu Turcia....mi-ar fi placut mult de tot sa se califice, ar fi fost o mare reusita pt ei. Germania a mai fost castigatoare, da' Turcia n-a mai avut ocazia.
Stii, noi toti am tinut, ma refer la mine si colegii mei, cu Turcia. Asta din cauza ca Hagi a jucat la turci, toti constantenii il iubesc pe Hagi, si implicit avem un respect deosebit pt Fatih Terim.
Pacat...
Altfel, felicitari nemtilor. Am vazut ce nebunie a fost langa Poarta Branderburg.
Scuze de off topic, da' trebuia sa-mi descarc gusa... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

This post has been edited by dr_wise: Jun 26 2008, 10:17 AM

+Quote Post
CyL
post Jun 26 2008, 10:36 AM
Post #1264

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

ziua buna girls (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

cred ca incep sa ma molipsesc de la dr_wise.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) seara e un adevarat dezmat culinar.. am papat aseara doua farfurii babane de mancarica de fasole verde.. cu usturoi si ceapa verde.

azi
MD: fulgi de ovaz cu piersici, o linguriutza de miere.
P: probabil fructe, pentru ca iar nu mi'am luat nimic la mine
C: ciorbica rece de legume (dovlecei, fasole verde & co (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) )

+apa, ceai...

v'am pupat.. zi buna si spor la invatat celor care inca nu au scapat de STRESiune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :*

+Quote Post
Alinice
post Jun 26 2008, 10:54 AM
Post #1265

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Azi m-am cantarit si am slabit inca 500 grame...e bine! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
MD rosie cu ardei gras,cascaval si file de curcan langa o felie de paine de tarata ; cafea cu lapte degresat
G ciocolata(85% si alba ; (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca s-a ajuns la o c% aproape de cea conforma ,sper!)
P conopida cu branzeturi la cuptor ; pulpe de pui la gratar cu salata de varza
C fructe de sezon.
Continui sa beau ceaiuri : de papadie, de fructe de padure si cred ca azi imi voi face si un ceai de iasomie ca mi-a venit asa o pofta... (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif)

+Quote Post
dr_wise
post Jun 26 2008, 12:01 PM
Post #1266

Musafir

Bravo Alinice! La mai multe kg pierdute!

+Quote Post
kalua
post Jun 26 2008, 12:02 PM
Post #1267

Musafir

Doftoreaso, pe mine m-a durut de fapt in...cot de meciul de aseara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si acum, cu mana pe corazon si numai intre noi spus, m-as fi bucurat sa castige turcaletii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ceea ce m-a impresionat tare a fost cum s-a petrecut toata noaptea pe strazi, nemtii cu turcii, impreuna. Cica a fost nebunie curata (in sensul cel mai pozitiv). (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 26 2008, 01:47 PM
Post #1268

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Azi e cam praf meniul meu, si l-am mancat cu noduri, mai putin abaterile, pe care le-am mancat de pofta si care nu-s asa mari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MD - fulgi ovaz cu lapte (sincer, tre` sa mai schimb, ca d-abia`l mai ingurgitez...)
G - un nectar de porto, fara zahar ...asta e abaterea ..pluuus...inc-o abatere, care`i o pseudoabatere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : 4 patratele de cioco amaruie...dar de maine, promit sa nu mai papa cioco o sapt., am mult de invatat, si ma stimuleaza si`mi da o stare de bine asa...parca mai trece stresu`...stiu, stiu, ma motivez..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
P - ceva mancat de dragu` de-a manca...un fel de pilaf din orez basmati..a fost cam..nemancabil, nici nu stiu, l-am facut in doru` Lelii ca sa mananc ceva...si cu o rosie cruda...d-aia tuguiata kalua !:) s-o mai dreg cumva...
Oricum, au trecut 30 min. si deja mi-e foame..mai bag niste capsuni mai incolo...sau poate un milkshake de capsunele...sa fie si mai praf meniul meu Monti.
De maine ma cumintesc..incepe vacantaaaaa, o sa fiu acasa, am frigideru` plin cu de toate conforme (si neconforme)...e o "buba" si aici, dar sper sa mi se indrepte mana numai spre cele conforme
Vai, cat am aberat..de la sesiune se trage...nu v-o doresc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
O zi racoroasa gagici! Eu una asta`mi doresc.

+Quote Post
Alinice
post Jun 26 2008, 03:05 PM
Post #1269

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

Azi m-am invrednicit sa fac si poze.Iata pranzul meu:conopida cu branza in fundal si gratarul cu salata de varza in prim-plan(IMG:http://i284.photobucket.com/albums/ll8/chocopearl24/IMG_0758.jpg)

+Quote Post
albinuza
post Jun 26 2008, 03:50 PM
Post #1270

V.I.P.

Group: Membru de Onoare
From: Bra, Italia
Member No.: 56

vai de mine c emi-e foame...
io mananc mazare de o sapt. am facut multa. dar e buna (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif)
nu stiu ce sa mai fac sapt viitoare. sunt in pana de idei.
azi dimineata m-am trezit balonata si sunt in continuare. poate fi din cauza ca am papat tarziu aseara? nu am mai facut de mult asta..
si aseara am papat oua ochiuri cu 2 crenwursti parpoliti pe lanaga oua. bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu castravete.

+Quote Post

413 Pages V  « < 125 126 127 128 129 > » 
Closed TopicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 07:47 AM