![]() |
![]() ![]() |
![]() |
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Aolica, rosii de-alea adevarate! (IMG:style_emoticons/default/ohmy.gif) Eu aici trebuie sa ma duc la magazine anume sa gasesc rosii ca lumea, la majoritatea sunt de-alea de Spania, Olanda si Belgia. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Care arata a rosii, dar n-au absolut niciun gust. (IMG:style_emoticons/default/mad.gif) Cele mai tari acum sunt unele cocktail, de Sicilia, parca au zahar injectat in ele. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif)
Si mi-a adus o prietena rosii si castraveti din Bulgaria, de la Dunare, de taran, am innebunit de placere mancandu-le. Meniul meu de azi: -un mar, apoi salata greceasca -salata cu sos de ton. Am stat eu si m-am gandit, mai bine-i sta denumirea "cu sos de ton" pentru ca eu fac chiselita tonul in maioneza cu iaurt decat salata cu ton, nu mai are bucati de peste in ea. |
|
|
scorpirescu |
![]()
|
Musafir ![]() |
M: iaurt tnuva 0% si smochine uscate
P: dovlecei cu ton si salata din rosiii, ardei, ceapa C: ciorbita cu varza ( hbar n-am care ii diferenta dintre supa si ciorba, dar e una din astea 2.... hai sa-i spunem zama de varza) visine, migdale, cioco neagra 85% S. |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Kalua, crede-ma, stiu ce spui.
Am cumparat de la Billa (din motive de lene inraita, n-am mai vrut sa trec prin piata pe la producatori) rosii din Spania, frumoase, mari, cu coaja rosie, o minunatie. Cand le-am taiat, pa langa faptul ca nu aveau nici un gust, erau si cu cotorul ala verde nesuferit. Am jurat ca nu mai cumpar rosii de la market-uri pana cand apar gogonelele. Mai, aseara fusei magarita cu majuscule...calcai stramb in repriza a II-a a meciului, din disperare pt Turcia...am mancat inghetata neconf....Kalua, sa nu te superi, declar cu mana pe inima ca sunt fan Germania in toate privintele, masina o vreau musai nemteasca, am un respect deosebit pt natia asta, pe fiu-meu il indoctrinez de la gradinita cu "baiii, tu sa te faci doctor mare in Germania, ca aici te mananca cainii!"...da' aseara am tinut cu Turcia....mi-ar fi placut mult de tot sa se califice, ar fi fost o mare reusita pt ei. Germania a mai fost castigatoare, da' Turcia n-a mai avut ocazia. Stii, noi toti am tinut, ma refer la mine si colegii mei, cu Turcia. Asta din cauza ca Hagi a jucat la turci, toti constantenii il iubesc pe Hagi, si implicit avem un respect deosebit pt Fatih Terim. Pacat... Altfel, felicitari nemtilor. Am vazut ce nebunie a fost langa Poarta Branderburg. Scuze de off topic, da' trebuia sa-mi descarc gusa... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif) This post has been edited by dr_wise: Jun 26 2008, 10:17 AM |
|
|
![]()
|
|
Tratabil ![]() ![]() Group: Tratabil Posts: 149 Joined: 24-February 08 From: Constanta Member No.: 3,360 ![]() |
ziua buna girls (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
cred ca incep sa ma molipsesc de la dr_wise.. (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) seara e un adevarat dezmat culinar.. am papat aseara doua farfurii babane de mancarica de fasole verde.. cu usturoi si ceapa verde. azi MD: fulgi de ovaz cu piersici, o linguriutza de miere. P: probabil fructe, pentru ca iar nu mi'am luat nimic la mine C: ciorbica rece de legume (dovlecei, fasole verde & co (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) +apa, ceai... v'am pupat.. zi buna si spor la invatat celor care inca nu au scapat de STRESiune (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) :* |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi m-am cantarit si am slabit inca 500 grame...e bine! (IMG:style_emoticons/default/322.gif)
MD rosie cu ardei gras,cascaval si file de curcan langa o felie de paine de tarata ; cafea cu lapte degresat G ciocolata(85% si alba ; (IMG:style_emoticons/default/magindesc.gif) ca s-a ajuns la o c% aproape de cea conforma ,sper!) P conopida cu branzeturi la cuptor ; pulpe de pui la gratar cu salata de varza C fructe de sezon. Continui sa beau ceaiuri : de papadie, de fructe de padure si cred ca azi imi voi face si un ceai de iasomie ca mi-a venit asa o pofta... (IMG:style_emoticons/default/haninoroc.gif) |
|
|
dr_wise |
![]()
|
Musafir ![]() |
Bravo Alinice! La mai multe kg pierdute!
|
|
|
kalua |
![]()
|
Musafir ![]() |
Doftoreaso, pe mine m-a durut de fapt in...cot de meciul de aseara. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Si acum, cu mana pe corazon si numai intre noi spus, m-as fi bucurat sa castige turcaletii. (IMG:style_emoticons/default/laugh.gif) Ceea ce m-a impresionat tare a fost cum s-a petrecut toata noaptea pe strazi, nemtii cu turcii, impreuna. Cica a fost nebunie curata (in sensul cel mai pozitiv). (IMG:style_emoticons/default/indragostita.gif)
|
|
|
![]()
|
|
Incurabil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Editorialist Posts: 1,312 Joined: 18-January 07 From: SB Member No.: 1,062 ![]() |
Azi e cam praf meniul meu, si l-am mancat cu noduri, mai putin abaterile, pe care le-am mancat de pofta si care nu-s asa mari (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
MD - fulgi ovaz cu lapte (sincer, tre` sa mai schimb, ca d-abia`l mai ingurgitez...) G - un nectar de porto, fara zahar ...asta e abaterea ..pluuus...inc-o abatere, care`i o pseudoabatere (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) : 4 patratele de cioco amaruie...dar de maine, promit sa nu mai papa cioco o sapt., am mult de invatat, si ma stimuleaza si`mi da o stare de bine asa...parca mai trece stresu`...stiu, stiu, ma motivez..(IMG:style_emoticons/default/smile.gif) P - ceva mancat de dragu` de-a manca...un fel de pilaf din orez basmati..a fost cam..nemancabil, nici nu stiu, l-am facut in doru` Lelii ca sa mananc ceva...si cu o rosie cruda...d-aia tuguiata kalua !:) s-o mai dreg cumva... Oricum, au trecut 30 min. si deja mi-e foame..mai bag niste capsuni mai incolo...sau poate un milkshake de capsunele...sa fie si mai praf meniul meu Monti. De maine ma cumintesc..incepe vacantaaaaa, o sa fiu acasa, am frigideru` plin cu de toate conforme (si neconforme)...e o "buba" si aici, dar sper sa mi se indrepte mana numai spre cele conforme Vai, cat am aberat..de la sesiune se trage...nu v-o doresc (IMG:style_emoticons/default/smile.gif) O zi racoroasa gagici! Eu una asta`mi doresc. |
|
|
![]()
|
|
Dependent ![]() ![]() ![]() Group: Dependent Posts: 283 Joined: 16-January 08 From: Piatra Neamt Member No.: 3,047 ![]() |
Azi m-am invrednicit sa fac si poze.Iata pranzul meu:conopida cu branza in fundal si gratarul cu salata de varza in prim-plan(IMG:http://i284.photobucket.com/albums/ll8/chocopearl24/IMG_0758.jpg)
|
|
|
![]()
|
|
V.I.P. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Membru de Onoare Posts: 7,935 Joined: 9-December 05 From: Bra, Italia Member No.: 56 ![]() |
vai de mine c emi-e foame...
io mananc mazare de o sapt. am facut multa. dar e buna (IMG:style_emoticons/default/nesigur.gif) nu stiu ce sa mai fac sapt viitoare. sunt in pana de idei. azi dimineata m-am trezit balonata si sunt in continuare. poate fi din cauza ca am papat tarziu aseara? nu am mai facut de mult asta.. si aseara am papat oua ochiuri cu 2 crenwursti parpoliti pe lanaga oua. bun (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) cu castravete. |
|
|
![]() ![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st May 2025 - 07:47 AM |
|