IPB

Site eLady | Articole eLady | Adrese utile | Trimite articol pentru eLady.ro | Trimite adresa utila | Contact 

Welcome Guest ( Log In | Register )

413 Pages V  « < 128 129 130 131 132 > »   
Closed TopicStart new topic
> Ce mancam azi: Dieta Montignac, PARTEA A II-A: Idei pentru meniuri Monti
kalua
post Jun 27 2008, 11:58 PM
Post #1291

Musafir

Hai sa dau si eu repede raportul:
doua nectarine, o bucata de camembert frantuzesc cu cel putin un sfert de kil de rosii cocktail
saganaki cu scoici (IMG:style_emoticons/default/wub.gif) (fara salata (IMG:style_emoticons/default/closedeyes.gif) )
Go to the top of the page

+Quote Post
lotte
post Jun 28 2008, 07:21 AM
Post #1292

Incurabil

Group: Obsedat
From: Ro Mania
Member No.: 324

Kalua draga, unde gasesc reteta de dovlecei cu spanac, m-ai bagat in boale!

Pup.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 28 2008, 12:27 PM
Post #1293

Musafir

Kalu scumpa, vreau sa fac si eu supa din aia cu rosii cum ii pe site (n-am de unde lua din alte parti retete din astea conforme si eu nu ma bag sa inventez (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif) ) si nu pricep o chestie ... ce se intampla cu rosiile alea? Trebuie scos sosul din ele ... adica le zdrobesti sau ce faci cu ele? Eu n-am aparate care sa desparta nus'ce de nus'ce. Si cam cate rosii trebuie.. aprox (eu vreu sa-mi fac sa-mi ajunga tata saptamana ... vreo 4-5 portii sa zicem). Inainte sa aruncati cu pietre dupa mine eu v-am zis de la inceput ca is talamba rau in ce priveste bucataria (IMG:style_emoticons/default/tongue.gif)
Scorpirescu mic si prost.

+Quote Post
Alinice
post Jun 28 2008, 03:20 PM
Post #1294

Dependent

Group: Dependent
From: Piatra Neamt
Member No.: 3,047

O sambata superba pentru toate MM-istele ! (IMG:style_emoticons/default/kiss.gif)
MD rosie cu ardei gras,cascaval si 2 felii de salam ; cafea cu lapte degresat
G o piersica si o alta (IMG:style_emoticons/default/coffee.gif) oparita cu lapte degresat
P paste integrale cu sos conform (am mixat dovlecei ,rosii,ceapa si usturoi cu sare,piper,tarhon si busuioc) si castraveti murati
C fructe.
(IMG:style_emoticons/default/iloveelady.gif)

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 28 2008, 03:27 PM
Post #1295

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

Salutare
Azi:
MD - 3 caise, un iaurt
P - compozitia de la chiftelutele de dovlecel, in care am adaugat si un pic de spanac, am bagat`o la cuptor, ca sa mai protejez si ficatelu` de atatea prajeli si sa nu mai stau eu atata in picere sa le prajesc...plus piure de spanac, si cu salata mixta (pe care nu mai avea rost s-o pozez)...uite ce fata constiincioasa-s cu pozatu`
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/spanak002.jpg)
(IMG:http://i264.photobucket.com/albums/ii194/andraxxz/spanak004.jpg)
Rosia aia de deasupra dovlecelului e cam stafidita, dar era asa buna la gust, f dulce si buna...
Aseara am serbat "victoria"...terminarea a inca unui an de faculta...si terminarea unei sesiuni f grele, asa ca dragutu` meu m-a dus la restaurant...am bagat ditamai salatoiu` grecesc, el si-a luat pizza, bineinteles ca mi-a facut pofta si am bagat si eu o felie...eh, o dreg cu apa multa si cu mai putina mancare consistenta.
G,C - iar ma prind prin oras, pe la bowling, asa ca nu stiu, sa vedem...poate`mi iau in desaga niscaiva caise, mere, sa nu ma bag p-acolo in vreo cola sau vreun shake.(IMG:style_emoticons/default/smile.gif)
Weekend fain,gagici!!!!
...eu imi doresc un pic de ploaie sa ma mai racoresc...ca-s cu limba de-un cot scoasa, de la atata caldura.

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 28 2008, 04:44 PM
Post #1296

Musafir

Care e compozitia de la chiftelutele de dovlecel, Empty?

+Quote Post
dr_wise
post Jun 28 2008, 05:02 PM
Post #1297

Musafir

Fratilor, cald al dracu'!!!
Nu m-am odihnit deloc ca lumea noaptea trecuta, transpir valuri valuri, eu care, in mod normal, trebe sa ma muncesc puternic pt cativa stropi de transpiratie.
Aveam de gand s-o tai la plaja in dupa-amiaza asta, da' mi-a luat-o fiu-meu inainte si ne-a amenintat "Sa nu va prind pe plaja astazi, mergeti maine ca n-am de gand sa ma intalnesc cu voi in apa".
Hmm, nu ne mai incape lumea, domle!
Pai sunt aprox 10km de plaja in Mamaia, cum mama ma-sii sa ne intalnim?!
Da hai, treaca de la mine...il iau pe amore puro la o plimbare cu piciorusele prin apa, pana la genunchi, ca face bine la muschiuleti.
Ce mai ziceti, ce mai faceti?
Eu fusei harnicuta today. Mi-am luat iubitu' si l-am dus la analize, alea obligatorii, decretate de Min Sanatatii. A bodoganit ca s-a saturat de atatea analize, cica facu si-n ianuarie, si-n aprilie, si-n mai. Ei, nu-i bai inca o serie in iunie.
Apoi am reusit sa dau de un medic ginecolog cu bun simt si facui testul Papanicolau, cica-i gata rezultatul miercuri.
Cand am venit acasa am avut un elan creator de invidiat si am tras niste dovlecei la cuptor, amestecati cu putin ulei (uitai ca am unt Milli), 4 feluri de branza (de burduf, cascaval, telemea maturata si branza d-aia de post...o porcarie! zace de la Paste in frigider, razuita, numa' numa' s-o consum, si nu ma atrage neam!), oua si-un iaurt mic, in loc de smantana.
Uite asa arata cand am scos-o din cuptor:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1509.jpg)
Asa ca meniul meu de astazi e:
d - ghici? iaurt cu piersici si fulgi ovaz; nexam cafea astazi
p - pepene rosu cu vreo ora inainte de pranz, apoi am pregatit asta:
(IMG:http://i177.photobucket.com/albums/w236/dr_wise/Culinare/HPIM1511.jpg)
dar am mancat doar salata si 2 portii de dovlecei, nu m-a atras cotletul de porc gratar deloc.
s - cred ca mananc tot o portie de dovlecei, fiindca fusera buni, cu o rosie alaturi.
Dupa cina o tai la plimbarica aia mult anuntata.

+Quote Post
CyL
post Jun 28 2008, 06:02 PM
Post #1298

Tratabil
**

Group: Tratabil
From: Constanta
Member No.: 3,360

doamne.... empty si dr_wise.. ne omorati cu pozele voastreeee... arata.. de inghit in sec.. aoleu... (IMG:style_emoticons/default/blush.gif)

in sfarsit dupa foooarte mult timp, am avut si eu timp azi sa gatesc.. nu cine stie ce, dar oricum, cred ca de la pasti n'am mai facut eu o papica de'a mea. asadar:

ante MD: pe la 5 dim (cand am ajuns acasa) cateva linguri de fulgi de ovaz si am scapat si vreo doua stafide (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
MD: fulgi de ovaz cu caise, o cafea
G: caise
P: paste integrale al-dente cu un sos sper eu conform (in doua lingurite de ulei de masline am calit ceapa uscata, ceapa verde, aredi gras, cateva rosii taiate in bucati mai mari si un pic suc de rosii.. la final usturoi, un ardei iute si mult patrunjel). am papat o portie mai mare (IMG:style_emoticons/default/biggrin.gif)
G: cateva caise, later.. cateva alune (cateva!)
C: sosul de la paste cu salata rosii si un ardei ( voiam si ceva natur.. )

v'am pupat girls.. wekend placut si racoros .. (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post
scorpirescu
post Jun 28 2008, 06:08 PM
Post #1299

Musafir

Eu raportez urmatoarele:

MD: un ou,cateva feliute de salam uscat si pepene galben. (stiu stiu stiu ca la salam ii problem)
P: am zis ca nu inventez mancare, dar iaca.. De fapt nu as putea spune ca am inventat ci ca am amestecat trebile. Deci un fel de adunatura de vinete, dovlecei, ceapa, usturoi, rosii, branza telemea, deasupra smantana si eu .. vrummm cu ele la cuptior. Destul de buna la gust, drept pentru care am mancat 2 portii. Tu, la mine cu mancarile care nu contin carne sau paine nu imi trece foamea, tre sa mananc mult. Pana ma umflu.
C: nu cred ca imi mai trebuie nimic, a doua portie nu am mancat-o chiar imediat dupa prima si pranzul meu a fost oricum la o ora tarzie. Daca o sa-mi fie foame totusi o sa bag niste visine, iar in cel mai rau caz o salata de ton. Sau numa salata, ca mi-o facut dr_wise o poooofta.

A, si am mai mancat ceva ciocolata dark (nu stiu cat %) adusa de surioara de la London city. E asa razalita, de fapt ar trebuit topita in lapte, dar eu o mananc cu lingura ca-s isteaza rau.

Raportat,
soldat scorpirescu

+Quote Post
ToothFairy
post Jun 28 2008, 07:07 PM
Post #1300

Incurabil

Group: Editorialist
From: SB
Member No.: 1,062

scorpi, eu am pus dovlecei rasi, un pic de spanac taiat marunt, branza Milli d-aia degresata, o felie de cascaval, o ceapa taiata marunt, sare, piper, marar, ou, faina de naut. Ies foarte bune si chiftelute si facuta compozitia la cuptor. Hai, sa faci si sa ne arati creatia...da? (IMG:style_emoticons/default/smile.gif)

+Quote Post

413 Pages V  « < 128 129 130 131 132 > » 
Closed TopicStart new topic
3 User(s) are reading this topic (3 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version Time is now: 21st May 2025 - 06:52 PM